bugün
- emdirdim moru9
- güzellik merkezine giden erkekten olur mu11
- bir kadında aradığınız kriterler16
- stüdyo ghibli tarzı uludağ sözlük yazarları15
- sözlük yazarlarına döner ısmarlar mısınız8
- küresel ıkınma20
- türk düşmanlarının atatürk'e de düşman olması11
- kocanızın maaşı ne kadar olmalı11
- arkadaşlar buyrun çay hazır11
- karınızın giyimine karışır mısınız12
- ödünç kitap vermek12
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz14
- ölen arkadaşın boşta kalan karısı15
- samsunspor gs maçında verilen ofsayt21
- kadınların çok açık giyinmeye başlaması23
- kuranda başörtüsünün olmaması44
- samsunun gsye yatışı12
- dünya basınının tr iflas etti açıklamaları10
- mattia ahmet minguzzi17
- darbeci sisinin kardeşim sisi olma ihtimali8
- hiç mi yokun ingilizcesi21
- 11 nisan 2025 samsunspor galatasaray maçı36
- gazzelileri kıyı sehirlerine yerleştirmek11
- trumpın cihattaki gazzelileri hicrete zorlaması9
- karısına canım çekti lan domal diyen erkek8
- bir sıcak bir soğuk davranan kız9
- 43 yaşında erkek 23 yaşında kız ilişkisi14
- chatgpt10
- merak etme tek gözle de onların analarını sikeriz8
- dünya'yı zehirleyen türk dizileridir diyen rus10
- bana bakan atatürk'ü görür11
- asla hoş karşılamayacağınız şeyler8
- ben geldim10
- ankara8
- hiç kimseye yürümeyen erkek9
- her seçim öncesi bulunan zengin petrol yatakları29
- akşama kadar hükümeti aklayan bankamatik memuru9
- kitap okuyanların mal olması22
- burun kanaması9
- kafakoparan dede23
- niye bu hale düştük ki kimsenin sormaması8
- fatih tezcan vs furkan bölükbaşı10
- 11 nisan 2025 cuma namazı vaazı14
- çorap8
- depresyondan çıkmak9
- bugünkü mutluluk sebebi14
- kurabiye yapmak8
- rasim ozan kütahyalı'nın padişahlık açıklaması11
- en beğendiğiniz kitap8
- her fabrika bir kaledir8
gelişmiş demokrasiye sahip ülkelerde olağan bir başbakandır. bir örnek vermek gerekirse Türkiye cumhuriyeti başbakanı recep tayyip erdoğan'dır.
az bile yapan başbakandır. neden 3 general? alsın tüm generalleri açığa. zaten bi işe yaradıkları yok. ülke savunması da neymiş. zaten nato, füze kalkanı derken ülkenin savunmasını teslim ettik. ne gerek var generale, askere?!
açığa alma yetkisi başbakanda değil içişleri bakanında ve milli savunma bakanında olduğu göz önüne alındığında,
teknik olarak üç generali açığa alan içişleri bakanının başbakanıdır.
teknik olarak üç generali açığa alan içişleri bakanının başbakanıdır.
akbil ve iski yolsuzluk davaları halen süren, sicilinde ''kaplanzanlık' kelimesi geçen başbakan.
sonunun menderes gibi olacağını düşünenleri,yine yeni yeniden göt edebilme kapasitesine sahip başbakandır.adı recep tayyip erdoğan dır.o ki birilerinin işine gelmeyen işler yapmaktadır,suçludur,haksızdır hesapta ama 8 yıldır her istediğini yapmıştır,yine yapacaktır.demokrasi yoluyla kazanamayan ve onuda menderes gibi darağacında görmek isteyen ebedi muhalifer,yine yeni yeniden götlerine bakacaklardır.
hükümet nasıl emniyet müdürlerini görevden alıyorsa, generalleri de alabilir. Garipsenecek bir durum yoktur. ikisi de memur.
özlenilen tablodur. candır kendileri.askeri vesayet rejimi türkiye de sona ermiştir.
'ülkede asker kalmayacak bu gidişle' yorumumu okusa "kalmayacak tabi!" cevabını verecek olan bana göre boşbakan.
kimini çileden çıkaran kiminin ise orgazm olmasını sağlayan başbakan.
bana kalırsa ikisi de yanlış.
varsa bir kabahatleri elbette açığa alacak, yetki onda.
yalnız son zamanlarda ordunun kadrosundaki boşalma da hiç iç açıcı değil. buna da dikkat etmek lazım.
bana kalırsa ikisi de yanlış.
varsa bir kabahatleri elbette açığa alacak, yetki onda.
yalnız son zamanlarda ordunun kadrosundaki boşalma da hiç iç açıcı değil. buna da dikkat etmek lazım.
ilk kez bir hükümetin icraatiyle gurur duymamı sağlayan eylem. tsk'nın milletin üstündeki konumundan bu ülke çok çekti.
sonu adnan menderes gibi olmasını bekleyen darbecilerin bok attığı başbakandır ayrıca.
(bkz: orduya balans ayarı)
biri sıksa ya şu adamın başına tek kurşun. yemin ederim kurban kesicem. 7 kapıya tuz dağıtacağım. yeter lan!
hadi bunun da hayırlısı diyebileceğim durumdur. Askere devlet memuru olduğunu hatırlattığı için sevinen bir halkı olduğu için gurur duyması gerekilen bir başbakandır. ancak umarım ona ihtiyaç duyulan bir günde devlet memuru olduğunu hatırlamaz. allah göstermesin...
açığa alınma nedenleri irdelenmeden balıklama yorum yapılmaması gereken ifade; neticede orduda general kademesine gelmiş kişiler öyle zırt pırt açığa alın(a)maz, önemli bir dayanak olması gerekir. ayrıca açığa alma bir tedbirdir, cezalandırma değilidr; cezalandırma ilgili soruşturma sonucunda gerek görülürse yapılabilir.
yanlış yapan herkezs hesabını vermelidir eğer o generallerde hukuksuz bir iş yapmışssa açığa alınmaları gayet normaldir.
patron olduğunu göstermek isteyen başbakandır.
aman dikkat sivil generallerden destek alırlarsa ki almaya başladılar. menderes benzetmeleri gırla gidiyor işte o zaman. (bkz: adamın götünden kan alırlar kamil)
aman dikkat sivil generallerden destek alırlarsa ki almaya başladılar. menderes benzetmeleri gırla gidiyor işte o zaman. (bkz: adamın götünden kan alırlar kamil)
demokrasinin dişlerinin darbe sevdalılarının üzerine kapanmasıdır.
çağdaş , demokratik bir ülkede çoktan gerçekleşmesi gereken eylemlerin gerçekleşmesidir.
dursun çiçek olayındada genelkurmay ilk baş açıkçlama yapmadımı? "terfi ettiremediğimiz için üzgünüz" mealinde? bir de terfi alacaktı düşünün durum ne denli vahimdi. sonrada artık mecbur kaldılar dursunu feda etmeye...
tabi darbe heveslisi chp liler hemen feryada başlamıştır "sivil darbe" diye.
kk dan farklı birşey beklememek gereklidir zaten.
çağdaş , demokratik bir ülkede çoktan gerçekleşmesi gereken eylemlerin gerçekleşmesidir.
dursun çiçek olayındada genelkurmay ilk baş açıkçlama yapmadımı? "terfi ettiremediğimiz için üzgünüz" mealinde? bir de terfi alacaktı düşünün durum ne denli vahimdi. sonrada artık mecbur kaldılar dursunu feda etmeye...
tabi darbe heveslisi chp liler hemen feryada başlamıştır "sivil darbe" diye.
kk dan farklı birşey beklememek gereklidir zaten.
başbakan değil bakan açığa almıştır ve açığa alan kimsenin de buna yetkisi vardır efenim.
bir ilke imza atandır.
biz böyle şeylere pek alışkın değilizdir bu ülkede, iyice bakın doğru mu yanlış mı.
biz böyle şeylere pek alışkın değilizdir bu ülkede, iyice bakın doğru mu yanlış mı.
askere memur olduğunu hatırlatarak sivil halka demokratik izlenim verme kılıfı altında, memlekete kılıfsız geçirme şeklinin on numara icrasını yapan bakandır. bu kör milletin, yapılan her şeyi darbecilere yapılıyo kardeşim diye yorumlaması da aydı bi mevzudur ki, aynı milletin yurt içinde ki darbe kelimesine olan hassasiyetini, vatanı milleti 3 kuruşa satan şeriatçı parlementerlere göstermeyişine de anlam verememekteyim.
bu leke ile istifa edemeyen komutanlar elbette ki açığa alınmalıydı,
başbakanın yaptığı hareket sonuna kadar doğrudur,
cuhapa ve mihapa gibi faşizan partiler de üzüntülerinden kahroluyorlar.
eee hacım devir özgürlük ve demokrasi devridir.
ordu da kim oluyor lan? bu halka rağmen kim yani?
bana bunları dedirten ordu, benim ordum değil..
belki de bir kısmı..
evet güven falan yok orduya karşı. kendilerini bir şey sanan generaller darbe muhabbetleri yapsınlar, halkı hiçe saysınlar, sonra da müdahale gelince de:
- aman efenim sivil darbedir bu...
yol alın gidin...
başbakanın yaptığı hareket sonuna kadar doğrudur,
cuhapa ve mihapa gibi faşizan partiler de üzüntülerinden kahroluyorlar.
eee hacım devir özgürlük ve demokrasi devridir.
ordu da kim oluyor lan? bu halka rağmen kim yani?
bana bunları dedirten ordu, benim ordum değil..
belki de bir kısmı..
evet güven falan yok orduya karşı. kendilerini bir şey sanan generaller darbe muhabbetleri yapsınlar, halkı hiçe saysınlar, sonra da müdahale gelince de:
- aman efenim sivil darbedir bu...
yol alın gidin...
mozambik başbakanı değildir.
-bunlar demokrasiye gecis adımlarıdır
-bunlar yandaş toplama adımlarıdır , ne garip değil mi.
-bunlar yandaş toplama adımlarıdır , ne garip değil mi.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar