bugün

babam ile olan ilişkimiz tartışılmaz. isim vermeyelim yine de.
ünlü biriyle ilişki yaşamış sözlük yazarlarıdır.

hilal cebeci ile twitter'dan yazışmışlığımız vardır.
ünlü biriyle ilişki yaşamış yazarlardır.
dahil olduğum gruptur efem.
charlize theron ile 5 yıl birlikteydik ama kendisine haber vermemiştim.
pascal nouma ile 2011 yazında çeşme'de bir pazar gününde bulunduğumuz mekana gelmesiyle yaşadığımız eğlenceli anılardan ibarettir. gelişiyle birlikte şüphesiz ilgi odağı olmuştur. herkese karşı inanılmaz sıcak kanlı ve sempatik oluşu yalnızca kameralar karşısında bu şekilde davrandığı klişesini yıkıp geçmiştir. herkesle selamlaşmasının ve dans etmesinin ardından yan masamıza gelmesi sonucu etkili menzilime girmiştir. 2010-2011 bjk kapalı tribün kombinemi çıkarıp pascal'a göstermemle yanıma gelmesi bir oldu. yanındaki hatunları, arkadaşlarını düşünmeden yanımızda oluşu, kombine kartını öpüp kalbine koyuşu, bana sarılıp "you are my family" demesi ve en güzeli ortamdaki sosyetikliği, yalan hareketleri ezip geçen "her zaman her yerde en büyük kartal!" tezahüratını benimle beraber haykırması hayatım boyunca unutamayacağım bir anı olarak kalacaktır.
gençliğimde bade işçil'le çok sıkı fıkıydım.

http://imgim.com/042312-bade-.jpg
Emanuellayla az gorusmedik. Karsilastigimizda ne o konusurdu ne ben. Hatta birbirimizi gormuyor gibi yapardik. Inceden inceden.
falliq bunların arasındadır. seçici geçirgen olduğu da doğrudur. nez ile mükemmel bir ilişkimiz vardı. henüz 13 yaşındaydım. çok emeği var seksüel karakterimin oturmasında.
yoğun sabaha karşı rüyaları gören sözlük yazarlarıdır.
Batuhan Karacakaya ile birkaç kere kesişmiştim, sayılır mı bilmem.
bergüzar büyüksaraç ile bir kaç kez bululup cihangirdeki evine gitmişliğim olmuştur. olabilir böyle şeyler çok takılmamak gerekir.
Petek Dinçöz dudagimdan öpmustur.
Derya şensoy ile bir aralar konuşuyorduk sonrası hüsran.
marjinal tosbaga ile mesajlaşıyorum. arada açık oylama bile yapıyo. bence sayılır.
sonradan ünlü olacak bir kişi ile yaşadım. ben bıraktığımda uğraşıyordu bişiler olmak için.
şimdi takipçileri aşk mesajı atıyor instagramda.
enteresan duygular tabi.
rihanna ile aynı ekrana çıkmışlığımız var.ben kendi videomu oynatıyodum, o da arkada youtube da çalıyordu.