bugün
- ferdi vs müslüm vs orhan18
- anın görüntüsü8
- kıvılcım harika ertunç9
- 62 kilonun altındaki sözlük kızları22
- vampirov ile kahvehanede çay içmek10
- osman gökçek'in konunun muhatabı ben değlim demesi18
- ferdi tayfur11
- gece atıştırmalık önerileri11
- misafir gidince yapılanlar19
- nervio'ya ayakkabı öneriyoruz kampanyası28
- htş adalet bakanı şadi el veysi23
- aponun sikiyle gerdeğe girilmez12
- libyada köle pazarında satılan insanlar18
- yine emekliye müjde geldi10
- 2025 aile yılı8
- tff'nin yabancı var hakemi kararı40
- kıdem tazminatı tavanı8
- v a m p i r o v26
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl30
- freud türk olsa olabilecekler10
- yuzırların küloları8
- iyi bir insan olmanın modern toplumdaki anlamı10
- arkadaşlar ben sıtarbaksa gidiyorum gelen var mı12
- truenun takip etmediği sözlük kızı11
- akp sizi islam la aldatıp sermayeye köle yapıyor14
- 6 ocak 2025 sigaraya zam gelmesi13
- 14400 gayet yeterlidir15
- komedi filmi önerir misiniz lütfen14
- satılan koinin yükselmesi10
- gecenin şarkısı17
- abd çin'in teknolojik üstünlüğünü durduramıyor11
- oksijensizsu15
- erdoğan'ın sürekli ak parti kongrelerine gitmesi8
- arkadaşlar buyrun çay hazır16
- abdullah öcalanın seks istemesi8
- wifii uydu alıcısı alırken nelere dikkat etmeliyiz10
- kalkmıyor15
- sözlüğün en kültürlü kadın yazarı9
- en son ne yediniz16
- çiğköfte yapabilen bi kızı üzmek14
- elinizde sihirli bir değnek olsa ne yapardınız15
- tekrar ilkokula başlamak ister misiniz11
- gittim de true yu pezevenklerin elinden aldım8
- bir sözlük erkeğine yün çorap örmek11
- giyim tarzını değiştirmek8
- bir kadınla çiftleşmek10
- mezhepsiz müslüman16
- aşık olduğumuzu nasıl anlarız sorunsali26
- evrim dersine tepki yok zorunlu din dersine auvvvv8
- barış alper yılmaz13
kimseye tavsiye edilmeyen deneyimdir.
bir sabah-ı şerif vakti, dersten evvel öğrenci belgesi talep etmek üzere öğrenci işlerinin kapısı tıklatılır. içeride bulunan suratsızlığı ile nam salmış, 30una merdiven dayamış, muşmula suratlı kadın memurdan öğrenci belgesi istenir, "dilekçe yaz" cevabı alınır. derse yetişmek için tez elden dilekçe yazılır, tam teslim edilip çıkmak üzereyken dilekçeye telefon numarasının eklenmesi istenir. anlam verilmese de telefon numarası da eklenir ve çıkılır. sabah 9 dan akşam 9 a kadar dersten derse girilir. tam eve gitmeye karar verildiğinde telefon çalar, cevaplanır. arayan suratsız memurdur. öğrenci belgeniz hazır denilir.
ne kadar çalışkan bir memur diye düşünülerek in-cinin top oynadığı bölüm binasına gidilir odanın kapısı sabah olduğu gibi tıklatılır. kapı açıldığında muşmula suratlı memur tarafından gülümsenerek karşılanılır. fark edilir ki memur gömleğinin düğmelerini açmış, eteğini iki kat kıvırmıştır.
kapı kapatılır.
bir sabah-ı şerif vakti, dersten evvel öğrenci belgesi talep etmek üzere öğrenci işlerinin kapısı tıklatılır. içeride bulunan suratsızlığı ile nam salmış, 30una merdiven dayamış, muşmula suratlı kadın memurdan öğrenci belgesi istenir, "dilekçe yaz" cevabı alınır. derse yetişmek için tez elden dilekçe yazılır, tam teslim edilip çıkmak üzereyken dilekçeye telefon numarasının eklenmesi istenir. anlam verilmese de telefon numarası da eklenir ve çıkılır. sabah 9 dan akşam 9 a kadar dersten derse girilir. tam eve gitmeye karar verildiğinde telefon çalar, cevaplanır. arayan suratsız memurdur. öğrenci belgeniz hazır denilir.
ne kadar çalışkan bir memur diye düşünülerek in-cinin top oynadığı bölüm binasına gidilir odanın kapısı sabah olduğu gibi tıklatılır. kapı açıldığında muşmula suratlı memur tarafından gülümsenerek karşılanılır. fark edilir ki memur gömleğinin düğmelerini açmış, eteğini iki kat kıvırmıştır.
kapı kapatılır.
kapının ardından bilgisayar da kapatılır ve yatılır.
imkansız diye bir şey vardır diyebilmenin kanıtı.
Sevgili olunup evinde kalınarak kira derdinden kurtulunabilir.
-oral ister misin
+panoda yazıyo zaten.
+panoda yazıyo zaten.
Her zaman iyi geçmeyebilir.
içeri girdiğimde öğrenci belgemi sıvazlıyordu. Bu hoşuma gitmişti ama şaşırmıştım.
-Ne yapıyorsunuz hanımefendi dedim?
-Yazıcıdan tozlu çıktı da siliyordum i, diye cevapladı muşmula surat.
-Gerek yok veriniz lütfen.
-Ben de o yüzden çağırdım.
-Anlamadım.
-Vermek için.
-Hmm, iyi de rektörlük ama burası? Şimdi ne yapsak bilemedim.
-Merak etme bursa çocuğuyum ben.
Soğuk bir şakaydı ama niyetini belli ki şaka yollu ima etmek istemişti. Kalkıp kapıyı kilitledi derken kadın o koca memeleriyle kamufle ettiği küsküyü çıkarıverdi. Milf kategorisine soktuğum hatun bir anda metroda trans kavgası sırasında yere düşen zenciyi hatırlattı. Önce şok oldum ama "bursa çocuğu" olduğu yalan değilmiş. Şaka sandıydım ya la.
Evet seviştim kendiyle. Hatta o benimle sevişti. Bi öğrenci belgesine gittim anlayacağınız. Çocuğu da koydu ibne. Yeni bir bursa çocuğu yolda olabilir.
Sözüm sana ey Bursa çocuğu,
Her yer dedin de inanmamıştım,
Şimdi elimde kanlı bir külot,
Ben hiç daha fazla yanmamıştım.
içeri girdiğimde öğrenci belgemi sıvazlıyordu. Bu hoşuma gitmişti ama şaşırmıştım.
-Ne yapıyorsunuz hanımefendi dedim?
-Yazıcıdan tozlu çıktı da siliyordum i, diye cevapladı muşmula surat.
-Gerek yok veriniz lütfen.
-Ben de o yüzden çağırdım.
-Anlamadım.
-Vermek için.
-Hmm, iyi de rektörlük ama burası? Şimdi ne yapsak bilemedim.
-Merak etme bursa çocuğuyum ben.
Soğuk bir şakaydı ama niyetini belli ki şaka yollu ima etmek istemişti. Kalkıp kapıyı kilitledi derken kadın o koca memeleriyle kamufle ettiği küsküyü çıkarıverdi. Milf kategorisine soktuğum hatun bir anda metroda trans kavgası sırasında yere düşen zenciyi hatırlattı. Önce şok oldum ama "bursa çocuğu" olduğu yalan değilmiş. Şaka sandıydım ya la.
Evet seviştim kendiyle. Hatta o benimle sevişti. Bi öğrenci belgesine gittim anlayacağınız. Çocuğu da koydu ibne. Yeni bir bursa çocuğu yolda olabilir.
Sözüm sana ey Bursa çocuğu,
Her yer dedin de inanmamıştım,
Şimdi elimde kanlı bir külot,
Ben hiç daha fazla yanmamıştım.
daha suratlısı varken bu ızdırap kahır işkence niçin diyerek sorduğumuz malı meydanda üç kuruşa dağıtmak niyedir.
afedersiniz ama memure hanımda az kevaşe değilmiş denilesi hede.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar