bugün

kimseye tavsiye edilmeyen deneyimdir.

bir sabah-ı şerif vakti, dersten evvel öğrenci belgesi talep etmek üzere öğrenci işlerinin kapısı tıklatılır. içeride bulunan suratsızlığı ile nam salmış, 30una merdiven dayamış, muşmula suratlı kadın memurdan öğrenci belgesi istenir, "dilekçe yaz" cevabı alınır. derse yetişmek için tez elden dilekçe yazılır, tam teslim edilip çıkmak üzereyken dilekçeye telefon numarasının eklenmesi istenir. anlam verilmese de telefon numarası da eklenir ve çıkılır. sabah 9 dan akşam 9 a kadar dersten derse girilir. tam eve gitmeye karar verildiğinde telefon çalar, cevaplanır. arayan suratsız memurdur. öğrenci belgeniz hazır denilir.

ne kadar çalışkan bir memur diye düşünülerek in-cinin top oynadığı bölüm binasına gidilir odanın kapısı sabah olduğu gibi tıklatılır. kapı açıldığında muşmula suratlı memur tarafından gülümsenerek karşılanılır. fark edilir ki memur gömleğinin düğmelerini açmış, eteğini iki kat kıvırmıştır.

kapı kapatılır.
kapının ardından bilgisayar da kapatılır ve yatılır.
imkansız diye bir şey vardır diyebilmenin kanıtı.
Sevgili olunup evinde kalınarak kira derdinden kurtulunabilir.
-oral ister misin
+panoda yazıyo zaten.
Her zaman iyi geçmeyebilir.

içeri girdiğimde öğrenci belgemi sıvazlıyordu. Bu hoşuma gitmişti ama şaşırmıştım.
-Ne yapıyorsunuz hanımefendi dedim?
-Yazıcıdan tozlu çıktı da siliyordum i, diye cevapladı muşmula surat.
-Gerek yok veriniz lütfen.
-Ben de o yüzden çağırdım.
-Anlamadım.
-Vermek için.
-Hmm, iyi de rektörlük ama burası? Şimdi ne yapsak bilemedim.
-Merak etme bursa çocuğuyum ben.

Soğuk bir şakaydı ama niyetini belli ki şaka yollu ima etmek istemişti. Kalkıp kapıyı kilitledi derken kadın o koca memeleriyle kamufle ettiği küsküyü çıkarıverdi. Milf kategorisine soktuğum hatun bir anda metroda trans kavgası sırasında yere düşen zenciyi hatırlattı. Önce şok oldum ama "bursa çocuğu" olduğu yalan değilmiş. Şaka sandıydım ya la.

Evet seviştim kendiyle. Hatta o benimle sevişti. Bi öğrenci belgesine gittim anlayacağınız. Çocuğu da koydu ibne. Yeni bir bursa çocuğu yolda olabilir.

Sözüm sana ey Bursa çocuğu,
Her yer dedin de inanmamıştım,
Şimdi elimde kanlı bir külot,
Ben hiç daha fazla yanmamıştım.
daha suratlısı varken bu ızdırap kahır işkence niçin diyerek sorduğumuz malı meydanda üç kuruşa dağıtmak niyedir.
afedersiniz ama memure hanımda az kevaşe değilmiş denilesi hede.