bugün
- şinasi yurtsever13
- kuresel ikinma vs bik bik23
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni14
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı11
- rodonit11
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi13
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan12
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı14
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- chatgpt11
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması11
- yüksek enflasyon9
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma27
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi10
- uludağ sözlük günlük rutini9
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek8
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek13
- chatgbt9
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- alparslan kuytul12
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi18
- günlerden 13 mart 2025 rangers'ı patates edeceğiz8
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- müzisyen biriyle sevgili olur musunuz15
- başka bir evde uyumak16
- ramazan günü sokakta sigara içen insan20
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız11
- akp gidince irtica bitecek mi16
- derdini kimseyle paylaşmayan insan9
- anın görüntüsü14
- muz çilek ve kivi tabağı yapan erkek13
- sahurdayız uludağ sözlük23
- pantolonunun son düğmesini açık bırakan kız14
şerefsizin veya kaşarın tekidir, yakışıklıdır veya güzeldir, cebinde tomarla para vardır; şaka lan şaka.
bazı istisnaları kaideyi mahvediyor adeta.
para olduğu kesin gerisi muamma.
ne olursa olsun iyi bir eğitim alarak öss ye 1 - 0 önde gircek olan insandır.
babası tarafından elinden tutularak okula yazdırılan öğrenci tipidir.
devlet okulunun sıcak ve samimi ortamını tatmayacak insandır.
öncelikle zengin ailenin çocugu olma ihtimali vardır.Lisede gezer,tozar eğlenir.üniversitede de nasıl özele gidecektir.
ikincisi burslu okuyan modeldir.efendi çocuktur,etliye sütlüye karışmaz,oturur dersine çalışan öğrencidir.
ikincisi burslu okuyan modeldir.efendi çocuktur,etliye sütlüye karışmaz,oturur dersine çalışan öğrencidir.
iyisi de var, kötüsü de, züppesi de var efendisi de; ve de efendiler hep bursluların arasından çıkmaz.
dantel modeli olmadığı kesin olan insandır, ayrıca insanın modeli olmaz...
+ bu modeller hep böyle kardeş; 6 zincir çekiyorsun, sonra ters alıyorsun ipi, örümcek yapıp tekrar 6 zincir çekiyorsun bu model çıkıyor.
*
+ bu modeller hep böyle kardeş; 6 zincir çekiyorsun, sonra ters alıyorsun ipi, örümcek yapıp tekrar 6 zincir çekiyorsun bu model çıkıyor.
*
iç çamasırından bile para çıkan kişidir.
burslu okuyan kişidir.
cebinde bol para beyninde bi gram beyin yüreğinde bi nebze insanlık bulunmayan şahsiyetlerin onları cebinden çıkaracak kapasiteye sahip çocukları... boynuz kulağı ge.er hesabı...
bunların sosyalist olanları vardır bide. hayatları çelişkilidir.
lise hayatını kızlarla, sosyal faaliyetlerle geçirmiş; boş insanların olduğu çoğunluktadır.
devlet liselerindeki samimiyeti tadamayacak olan insandır.
ön yargılarla savaşmak zorunda olmayan insan modelidir.
mezun olduğunda muhtemelen iki dili akıcı konuşuyor ve avrupa'nın her yerinde yaşayabilecek bilgiye ve görgüye sahip olacaktır ama kendi soydaşlarının büyük çoğunluğu bunun önemini anlayamayacağı için kendisine erkekse piç, kızsa kaşar; her halükarda dinsiz gözüyle bakacaktır. çünkü türk insanının algısı oraya kadardır.
nasıl bir tezattır ki avrupa'ya gittiğinde de türk olduğu için ırkçılıkla, radikal islam yüzünden de katoliklerle uğraşmak zorunda kalacaktır.
kısacası ne yapsa bir şekilde bir sıfır yenik devam edecektir yoluna.
o yaşta bir çocuk siyasi ideolojilerden ne kadar anlar, ne anlar; özentilik düzeyinde bir ülkücülükten veya komünistlikten başka nasıl bir siyasi hüviyeti olabilir onu bilemiyorum ama özel okula giden insanların sosyalist olmaması gibi bir şeyin gerekliliğini anlayamıyorum.
nitekim eğitim gibi türkiye'de kalitesizliği bir dünya markasına dönüşen, alamet-i farika olarak niteleyebileceğimiz hayati bir konuda insanın en iyi eğitimi alabilmek için elinden geleni yapmasıyla onun sosyalizme olan inancını çarpıştırmaya çalışmak vicdansızlıktır.
eğitim bmw'ye binmek veya armani'den giyinmek gibi bir şey değildir ki.
elbette ki sadece ismi için kimi okullara gitmeyi tercih eden insanlar olduğu gibi o okullarda güç bela okuyan insanlar da var, eğitimi bir hayat mücadelesi haline getirmiş, iddia sahibi insanlar da var.
önemli olan niyettir.
mezun olduğunda muhtemelen iki dili akıcı konuşuyor ve avrupa'nın her yerinde yaşayabilecek bilgiye ve görgüye sahip olacaktır ama kendi soydaşlarının büyük çoğunluğu bunun önemini anlayamayacağı için kendisine erkekse piç, kızsa kaşar; her halükarda dinsiz gözüyle bakacaktır. çünkü türk insanının algısı oraya kadardır.
nasıl bir tezattır ki avrupa'ya gittiğinde de türk olduğu için ırkçılıkla, radikal islam yüzünden de katoliklerle uğraşmak zorunda kalacaktır.
kısacası ne yapsa bir şekilde bir sıfır yenik devam edecektir yoluna.
o yaşta bir çocuk siyasi ideolojilerden ne kadar anlar, ne anlar; özentilik düzeyinde bir ülkücülükten veya komünistlikten başka nasıl bir siyasi hüviyeti olabilir onu bilemiyorum ama özel okula giden insanların sosyalist olmaması gibi bir şeyin gerekliliğini anlayamıyorum.
nitekim eğitim gibi türkiye'de kalitesizliği bir dünya markasına dönüşen, alamet-i farika olarak niteleyebileceğimiz hayati bir konuda insanın en iyi eğitimi alabilmek için elinden geleni yapmasıyla onun sosyalizme olan inancını çarpıştırmaya çalışmak vicdansızlıktır.
eğitim bmw'ye binmek veya armani'den giyinmek gibi bir şey değildir ki.
elbette ki sadece ismi için kimi okullara gitmeyi tercih eden insanlar olduğu gibi o okullarda güç bela okuyan insanlar da var, eğitimi bir hayat mücadelesi haline getirmiş, iddia sahibi insanlar da var.
önemli olan niyettir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar