bugün

pelin çift' in sunduğu, gizemli olayların konuşulup tartışıldığı haberturk'te yayınlanan program. perşembe günleri yayınlanan programın yayın günü cuma gününe kaydırılmıştır. geçen hafta türkiye'de definecilik işlendi oldukça ilginç bir program olmuştu. bu hafta ise üç dinin kutsal şehri kudüs konusu işlenecek.
'evrim mi yaradılış mı?' konusunun konuşulduğu program. ilahiyatcı iki kelimeyi bir araya getiremiyor hala çapalıyor. programı sunan kadın nasıl tahammül ediyor anlamadım. dinci fizikçinin yanında bir hiç oldu.
an itibari ile islam geleneğinde tasavvuf konusu konuşulmakta.
serdar turgut gibi itici hatta zıkkımın kötü diye tabir ettiğim kambur ve zeki olmayan bir adamın sunucusu olduğu program. hani pelin çift güzelliğiyle o da kültürüyle dursun misali koymuşlar ikisini de oraya fakat gelin görünki bu serdar denilen itici adam ne kadar cahilce saçma sapan soru varsa soruyo ve düzeltmesi pelin çifte kalıyo. e ekran kirliliğinide düzelten o. resmen kadın çile çekiyo orda. halbuki tek başına soru cevap tarzında bir program yapsa şuan bu yazıları yazmak yerine ileyip bir şey öğrenmeye çalışırdım.
an itibari ile iskender pala şah ve sultan kitabı hakkında konuşmaktadır.
din kavramından çokça faydalanan, para kazanan program.
bilginin analizinde sadeliğin keyfini yaşatıyormuş gibi olan program. tavsiye ederim en az 1 kez, olmadı 10dk izleyiniz.
uzulerek soyluyorum ki yayindan kalkmis olan program. oysa ne cok severdim bu programi, her cuma aksamini iple cekerdim. sebep ise murat bardakciymis. ah murat ah, huysuz muysuz olsan da cok severdim seni ama bu yaptigini hic yakistiramadim. yaziklar olsun.
bittiğine çok üzüldüğüm programdı.
ancak şu anda (serdar turgut olmadan) başka bir isimle aynı formatta program konulmuş.
(bkz: bilinmeyen)
fatih çıtlak ve abdülaziz bayındır kaç saattir konuşuyor. şurda ilahiyattan eve geleli daha kaç saat oldu, ben bile anlamıyorum. kendi aralarında takılıyorlar.

ayetler açık diyorlar, sonra bir ayetin anlamı üzerine bir saat konuşuyorlar. ama ayetlerin açık olduğunu, kendilerinin karmaşıklaştırdığını bir türlü itiraf edemiyorlar.
adam akıllı bir bilim adamının çıkıpta oradakilere gerçekleri anlatmasını dilediğim programdır.
gerçek olan biteni görmemizi engellemek için medyanın uydurduğu sallasonik gündemin engellediği, gerçekten bilmemiz gereken gündemdir.
hala ibretle izlediğim program...

satılık burjuva kalemi olan aytunc altundal adlı namussuz, bir zamanlar "türkiye'de kadın-marksist bir yaklaşım" diye bir kitap yazmıştı, bir dönemler.

demin de başta kerensky olmak üzere eski abilerinden duyduğu üzere bir kez daha "lenin'i alman ajanı ilan etti"

namusuyla marksist olamayanlardan biri de sensin alçak altundal!

paranın yüzü sıcaktır.
an itibariyle konuklarının saçmaladığı program.

hulki cevizoğlundan tweetler

Hulki Cevizoğlu ‏@mhulkicevizoglu

otekigundem@haberturk #ÖtekiGündem @ciftpelin @ebruertonguc Müneccim peygamberimize bildirmiş! Hz.Peyg.'in bilmediğini müneccim mi biliyor?

otekigundem@haberturk #ÖtekiGündem@ciftpelin@ebruertongucGaybın bilimi ne demek canım? Gayb(gelecek)bilinmezse olmayan şeyin bilimi olur mu?
An itibariyle 2 keyifli konukla, keyifli vakit geçirtmekte olan program. Haberturk.
pelin çift'in konuklarına üslubunu düzeltmeden bilmişlik taslayarak sunduğu ve ukalalıklarının tavan yaptığı enteresan bir program..
çift'in egosunu tatmin ettiği öteki gündem'de kendisine olan aşırı güveninden bazen rahatsız olsa gerek, konuğuna dönüp kusura bakmayın ben programda bazen gülerim sinir bozucu bir durum ama siz beni mazur görün dediğine bile şahit oldum..
herkese renkli günler
pelin su'nun konuklarını çağırmadan önce, kendisi de konuyu biraz kapsamlı olarak okuması, araştırarak çağırması gereken program. en son ruh, ölüm, sonrası konusunun işlendiği bölüm acayip canımı sıkmıştır. stüdyoya koşasım geldi alsalar içeri. konuk prof., tamam ama pelin su'nun bir sürü sorusunu şöyle layıkıyla çatır çatır cevaplayamamıştır. oysa biraz you tube'dan aynı başlık altındaki dini yayınları, başka hocaları dinlese o sorular öyle öksüz kalmazdı. meraklı genç bir kıza konuya tam hakim olmayan bir dedenin cevapları gibi kalmıştır sorular biraz eksik, kafası karışık insanları tatmin etmeyecek biçimde. ayrıca biraz da izleyici sorularını daha çok ciddiye alsa orda o cevapları yazanlar mutlaka mevcut olacaktır. böyle derin konular işlenirken rejinin de işe müdehale edip konunun dağılmasını önlemelidir.
subliminal mesaj konusuyla yayında olan program. izlenilmesi gerekir takip edilmesi gereken tek tv programı.
bugünkü konusu güzeldi. herşeyde de subliminal mesaj aramak, biraz paranoya bence ama programda tanıtılan kitap güzel derlemiş mesaj içeren şeyleri.
geçenlerde kalktılar koskoca padişahı eşcinsel ilan ettiler. buradan kendisine sesleniyorum: ya murat bardakçı' dan biraz tarih dersi alsınlar, tarihin arka odası' nı kağıt-kalem not tutarak izlesinler veya getirdikleri konuklara dikkat etsinler. saçmalamanın da bir haddi hududu vardır kardeşim.
artık haftada bir said nursi' programı yaparak şirazesinin kaydığını belli eden program, dur bakalım said'in şam hutbesini konuşuyorlar arap baharı denilen isyanları bunlarda buna bağlayacaklar mı?
bazen aşırı absürd konuları ve konukları olan program.
bugün tasavvuf var, iyidir.
bu gece mehmet akif ersoy ve çanakkale savaşı konusu olan leziz program. Özellikle Talha Uğurluel'in olduğu programlar ayrı bir keyifli geçiyor. Seçtiği konularla, konuklarla izlenmesi gereken program. Tek tv izleme sebebim.
sunucusu, ekibi, konu ve konuklarıyla tam bir uyum içinde, kafa açıcı program. dizi ve magazin müptelası uyuşuk beyinlerin izlemesi tavsiye edilir.
zap yaparken denk geldim. çanakkaleyi anlatıyorlar bu gece. askere gidecek suserlar varsa izlesin. gözümde çok küçüldü bizim yapacağımız askerlik.