bugün

for example

- Tebrikler öss birincisi oldunuz neler söyleyeceksiniz.

+ öss birincisi olunmaz öss birincisi doğulur. (klasik kibirli ayar)

+ Buradan anneme, babama, halama, dayıma, kankime, öğretmenlerime .... vs hepsine çok selam gönderiyorum (gerizekalı öss birincisi)

+ valla kaydırma yapmışım bilerek olmadı abi kusura bakmayın (saf ve ballı öss birincisi)

+ össye hazırlanırken duvarlara hep yazılar yazdım sonra annem gördü gelip napmışın lan duvarları deyyuz diyip beni öss hazırlık kitaplarıyla dövdü sonra bayıldım ayıldığımda bütün bilgileri hatırlayabiliyordum ühü ühü.( acıların birincisi)

- Tebrikler öss birincisi oldunuz neler söyleyeceksiniz..

+ Hiç mutlu değilim kızlar hala vermiyor ( abazan öss birincisi )

+ Yüce rabbim allahım, açılın açılın 2 rekat şükür namazı kılıcam ( müslüman birinci)
- rabbim "birinci olacaksın" dedi. ben de oldum.
öss de birinci olanın söyledikleridir. alternatif için:
(bkz: I did it)
tarlada çapa yapıp aileme yardım ederken derslerimi de ihmal etmedim. başarımı kendimi sıkmadan çalışmama borçluyum. bir de iyi çapa yapmama.

(bkz: tarladan öss şampiyonluğuna)
+ortaokuldan beri 70 milyonun önünde bunu söyleyebilmek için çalişiyorum derslerime
-sizi dinliyoruz, nedir söylemek istedikleriniz?
+alayinizin aq, ibneler sizi.. ohh be

evet sayin seyirciler görüldüğü gibi birinci olmuş ama insan olamamiş*
evet birand katılıyorum, şimdide mikrofonlarimizi ikinciye uzatiyoruz.
+evet siz neler düşünüyorsunuz?
-bende alayinizin aq götler sizi, çaliştik kazandik işte neyini soruyorsunuz ?

evet birand görüldüğü gibi gençlik hiç iç açıcı durumda değil..

öğrenci mağduru kanald haber muhabiri X x olay yerinden bildirdi..
öss birinci: hiç çalışmadım, tüm futbol ve basketbol maçlarını izledim her sahnesini anlatabilirim, paso gezdim arkadaşlarla, boş zamanlarımda da bi iki baktım konulara, okul ve dersanede derslerimi iyi dinledim başardım.

öss birincisi iç ses: lan umarım yemişlerdir, bunun bi de üniversitesi var olum kimse bakmaz lan yüzüme arkadaş çevre istiyom lan ben yine böyle inek gibi yaşamak istemiyom, sosyalim lan ben aslında yeminlen yapardım hepsini de işte öss vardı.
beni sizler yarattınız.
yattaaaa!!! (bkz: hiro nakamura)
-birinciliği beklemiyordum, belki ikincilik ama, süpriz oldu bana.
*
- ahahahaha nası geçirdim lan, koşun peşimde şimdi...
(bkz: uykudayken gülümsemek)
bu ne ya böyle sınav mı olur zorlaştırın kardeşim biraz şunu tubitak mı mubitakmı ne varya o hazırlasın böyle kolay sınav mı olur cık cık cık.
hiç çalışmadım, sadece düzenli olarak derslerimi dinledim. sizde yapabilirsiniz.
müslümanca yaşayabilceğim bir ülke istiyorum!! *
(bkz: dünya barışı)*
(bkz: veni vidi vici)
kankalarla takıldım hep , sinemaya gittim , sadece yarım saat konu okudum ama manyak zekiyim ak.
"bir daha girene kadar en iyisi bu."
"ben yaptım oldu."
"i'm the king!.."

ve...

"adriannnnnn adriannnnnnnnnnn..." * *
- beni bu büyük başarı yolunda motive eden ve destekleyen; çıtır sevgilim ece, üst komşum olgun lolitam gülce, alt komşum afroditim banu, kapı komşum yaşama sebebim ahu, beni benden alan matematik hocam zeynep, vücudumu daha iyi tanımamı sağlayan biyoloji hocam handan, ingilizce dışında vücut dilinde de çok başarılı ingilizce hocam april, geniş fantazi dünyasıyla bana çok yönlü düşünme özelliği ve bir çok şey veren sevtap, ve veee adını hatırlayamadığım diğer güzelliklere selam ediyorum, sizlerle birlikte nice başarılara imza atacağıma inanıyor ve hepinizi gelecek haftaki çılgın house partime bekliyorum...

dediğin an hepimiz göt oluruz be inek kardeşim... *

bravo sana bravo...
- bir gün ödevini yapmadı diye disipline gitmiş bir öğrenci vardı, işte o benim...
benimle gurur duyun lan!
+öss birincisi oldun ne söyleyeceksin?

-birinci oldum derim herhalde yeni bir şey bulmaya gerek yok.

+ohoo z.çtn röportajın içine.
*
- öss birincisi oldunuz neler söyleyeceksiniz ? duygularınızı alabilir miyiz ?

- bugün takım olarak iyi değildik. aslında maçın genelinde iki takımda kötüydü. daha çok bireysel yetenekler ön plana çıktı. ama maçı kazandığımız için mutluyuz tabi ki. inşallah bir daha böyle bir oyun içinde bulunmayız... teşekkürler...
küresel ısınmaya dur densin, kutup ayıları ölmesin. *
kafanıza çakarım işte böyle ehe mehe... (bkz: swh)
seneyede giricem ödülü yine ben alıcam. son model araba yine benim olucak.

binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı.. *