bugün

mutlu uyanış, güne mutlu adım atış sebebidir. ikinizden başka kimseyi duymadığınız, kimsenin olmadığı iki kişilik dünyanızın sahibidirde aynı zamanda.
olur olmadık yerlerde sarılma, dokunma, öpme gibi eylemlere engel olunamayan sevgilidir.
yanında geçirdiğiniz her anı son anınızmış gibi geçirmenizin sebebidir.
kısaca: (bkz: aşık) olunandır.
götü kalkıcak sevgilidir.
ne kadar severseniz sevin o ilgiyi alakayı göstermekden biran önce kurtulmanız gerekmektedir yakında o kıyamadığınız kişi sizin çok acı çekmenize sebeb olacaktır.
isteyen denesin görsün.
kadındır, sevgilidir. sevilmelidir.
yakın zamanda bu ilgiden bıkıp sıkılıp ilgi gösteren sevgiliye tekmeyi koyacak sevgilidir.
(bkz: mazlumu getirin bana)
aksi durum söz konusuysa sevgili olmamalıdır zaten.
sonuç:
(bkz: aşırı ilgiden sıkılıp terk eden sevgili)
(bkz: öp öp öp doyamadım)
(bkz: tarkan)
iydir hoşdur. ama bu öpmeye, dokunmaya doyulmuyorsa abazalıktan da süphe etmek gerekir, öpmek, dokunmak ,sarılmak bi yere kadar; çok sık oluyorsa vardır bi abazalık.
o doyamama hali "bir" olmayı sağlar ki, bu hayattaki en sevgi dolu sağlamadır.
(bkz: oyyş çok masum ya)
yeni sevgilidir.
hayatınızın aşkı olduğunu düşündüğünüzdür.
kokusuna, tenine, tadına hayran olduğunuz sevgilidir.
abarttığınızı, hatta artık onun kızacağını bilseniz de öpmek istersiniz yüzündeki her noktayı.
yüreğime girsin de ordan hiç çıkmasın diye söylene söylene, canını acıtırcasına sıkı sarılırsınız.
tenine değen teniniz yansa da cayır cayır, yüzüne dokunan elleriniz sızlasa da sızım sızım, yapamazsınız dokunmadan.

doyamazsınız işte sevgiliye.
ne öpmeye,
ne dokunmaya,
ne sarılmaya..
yanındayken bile özlemeye sebebiyet verebilecek kadar güzel bir duygu.
yerinde olmak istenen sevgilidir. *
bunu söyleyen eğer erkekse her hangi bir karşı cinsten birine bu dediklerimizi yapmaya doyamaz doğrudur efendim.
(bkz: aşk)
orgazm sonrasında yanağından öpülerek uyutulan sevgilidir.
bir kere sığdırınca bütün özelliği giden sevgilidir..ne? sığdırdın ama hala aynı mı? bekle adamım çok az zamanın kaldı..
sevilendir gerçek aşktır.
uzak mesafe ilişkisidir.