/
4
işid e teslim edilebilir .
Sorun sizin dini doğru bir şekilde gösterememenizdir.
ateist olmadığını kanıtlayıp, gerçek ateist olmasını sağlarım. etrafta gezen 13-14 yaşındaki ateistlerden olmamasını sağlarım. yoksa döverim.
Kendi çocuğunuz veya başka bir insan. Müslümam cihad etmek zorundadır, bildiğini paylaşıp elinden geldiği kadar insanlara doğru yolu göstermelidir. Bir insanın en iyi vakfı evladıdır. Bu hem ebeveyn hem de çocuk için önemlidir. Umarım doğru yolu buluruz.
vay amına koyim der susarım. zorla güzellik olmaz zira.
yapçek bi şey yok.
Ona at alırdım.

Hani at-eist yaaa.
alnından öperdim.
tebrik ederdim.
uludağ sözlükteki ateist yazarların entrylerini gösterirdim. iki dakikada imana gelmezse ne olayım.
büyük sorun değildir. farklı olması sevindirir.
öğrendikten sonra 3 kat condomla sevişirdim.
sağda solda sanki dünyada ki özel insanmış gibi dolaşan zübüklerin iyi bir davranış yapmak için bir sebeplerinin olmadığını veyahut yaşadıkları hayatın tamamen boş olup öldüklerinde hiçliğe karışacaklarını düşünmelerini bir kefeye koymasını isterdim ve tarafsız bir şekilde dini din adamlarından ateizmide bu konuda bilgili bir ateistle görüşmesi için eşlik ederdim. bu görüşmelerde ki önemli yerleri not edip medyada sağda solda ismini vermeden din hakkında atıp tutan trolleyen insanların veyahut aynı derecede atizmi kötüleyen insanlardan olmamasını öğütlerdim neyi seçerse seçsin o onun yaşam felsefesi olacak ve neyi seçerse seçsin onu desteklerdim zıt görüş olsa bile.

dipnot: herşeyden önce güzel ahlakı öğütlerdim ne din ne ateizm.
boş kümedir.

yapılacak olanlar yapılmamış demektir zaten.
valla annem babam hiç bi şey yapmamıştı bana. ben de yapmam.
Kalk ders çalış derdim.
çocuğun müslüman olduğunda yapılacak eylemlerle aynı eylemlerdir. *
baskıcı bir baba veya anne eğitiminde çocukların geri zekalıya dönüşmüş olduğu aşikar bir gerçektir. Çünkü çocuğa istemeden "sen düşünme ben senin yerine düşünürüm" demiş olmaktasınız. Bundan dolayı her pazar çocuğunuzla felsefe içerikli veya psikoloji içerikli kahvaltı sonrası sohbetler yapabilirsiniz. Bu çocuğunuzun neyi seçeceğine hem destek olur, hemde çocuğun düşünme kalibiliyetini geliştirir.

not: döverek çocuğa bir şeyler öğretirsin ama o çocuk büyüdüğünde* veya sen öldüğünde öğrenmesi de duracak.
erkekse dövüp evlatlıktan reddederim kızsa dövmeden evlatlıktan reddederdim. evet.
suçu kendimde ararım.
Zorla ilahi dinletirim.
oğlum olduğu için gurur duyarım. hatta annesini böyle bir çocuğu doğurma şerefine nail oldu diye paraya kıyar çok pahalı restorana götürürdüm.
annesi babası hacı hoca olup da kendi ateist olanı çok gördüm. Doğru yolu bulması için elimden geleni yapardım ama ısrar ederse de kendi tercihi yapacak bişey yok!
düşüncesi bile ürkütücü.allah anne babaları bu duruma düşmekten muhafaza etsin.
Cocugumun benden daha fazla bilmesini isterim. Anne baba olarak bütün bildiklerimi ona ögretirim. Ögrettiklerim icinde inancin kisisel oldugu ve kimseye zarar vermemesi gerektigi olur. Yetistirdigim cocugun gercek bir insan olmasi, inancli veya inancsiz olmasindan daha önemli. Inanmasi yada inanmasi tamamen kendisini ilgilendirir. Bu durumda bana düsen onun bu düsüncesine saygi duymak olur.
Hiç bir şey, bir ateist olarak çoçuğumun ateist olmasından memnun olurum. fakat müslüman olsaydı da kararına saygı duyardım.
/
4