bugün
- peter parker'ın mutsuz olması15
- gecenin şarkısı8
- izmir 3 koşuda hangi at gelir9
- zeynep bastık'ın beyaz külodu20
- birlikte diyete başlayalım mı9
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı18
- yazarların romantiklik seviyesi25
- realite manipülasyonu20
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke26
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları21
- yazarların kendilerini tanımlama şekli13
- anın görüntüsü14
- kanka olmak istediğiniz yazarlar25
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması22
- yazarların gurur duydukları özellikleri16
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir20
- chatgpt9
- kadınların katlandığı eziyetler14
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri11
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın13
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- belediye konserleri yasaklansın10
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey33
- müslüman diye hamas'ı savunmak10
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- reis deyince akla ilk gelen23
- günün sözü9
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- eskiamaeksikbiri21
- b12 takviyesi10
- yazarların en çok sevdiği aylar22
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır18
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- şalgam suyu10
- sokakta görülen kediye naber lan demek9
Geniş bir hayal dünyasına sahip çocukların isteğidir. Ben uçan toka isterdim böylece saçıma takıp uçabilecektim. ilginç ötesi bir durumdur.
erkek olmama rağmen oyuncak bebek istemişim.
astronot olmak. büyüyünce 2 yıllık olsa da olur beaa yaz gitsin ' e dönüşen istek.
ayağımı tut uyuyacağım- 3 yaş çocukuğu *
apartmanın altında ki galeride bulunan fıstık yeşili eski model mercedes.
odamın ortasına büyük bi bilardo masası istemiştim.. bacağım kadarını almışlardı..
babamın içip içip eve gelmemesini çok isterdim.
otobüste dolmuşta annemin kucağındayken önümde oturan kızların saçlarını okşamak öpmek, yanağımdan öpen kızları dudağından öpmek, memelerini ellemek. (3-5 yaş)
pilot olmak, mitte istihbarat ajanı olmak, cumhurbaşkanı olmak , kendimden 3 yaş büyük komşu çocuğu murat'ı dövmek, kanatsız uçabilmek. (5-7 yaş)
not: 3-5 yaş arası bütün istediklerim oldu, 5-7 yaş arası sadece murat'ı dövebildim.
pilot olmak, mitte istihbarat ajanı olmak, cumhurbaşkanı olmak , kendimden 3 yaş büyük komşu çocuğu murat'ı dövmek, kanatsız uçabilmek. (5-7 yaş)
not: 3-5 yaş arası bütün istediklerim oldu, 5-7 yaş arası sadece murat'ı dövebildim.
ışıklı ayakkabı.
kız çocuklarının her şeylerinin pembe olmasını istemeleri. takıntı halini alır. nedense erkeklere mavi renk yapıştırılsa da bu takıntı yoktur.
(bkz: Bir pokemona sahip olmak)
anneden bebek kardeş.
o zamanlar apartmanımızda asansör olmadığı için ve de 8.katta oturduğumuz için yürüyerek çıkmak zorunda kalıyormuşuz. ben de minimini bir şey olduğum için beni birinin taşıması gerekiyormuş. e annem de zayıfçacık bir bayan olduğundan babam üstleniyormuş bu görevi. ben ise '' haaayıırr ben annemi daha çok seviyorum o taşısın beniii '' gibi garip bir istekte bulunuyormuşum.
sabahlamak. can atardım resmen. şimdi de uyumaya çalışıp uyuyamıyoruz.
o kırmızı, boğazlı basketbol ayakkabısı.
garip değil ama kız işi olmadığı aşikar, belki de büyükler için imal edilmiş olan ayakkabıydı..
şimdi bile onlar ayağıma büyük gelir muhtemelen ama..istiyordum napiym, ayakkabıcının önünden her geçişimizde ağzım açık.. kalakalıyordum.. annem almadı tabi onu .. yaşıma uygun olmadığını savunarak geçiştirdi.. öyle.. hüzünlendim bak yine..
garip değil ama kız işi olmadığı aşikar, belki de büyükler için imal edilmiş olan ayakkabıydı..
şimdi bile onlar ayağıma büyük gelir muhtemelen ama..istiyordum napiym, ayakkabıcının önünden her geçişimizde ağzım açık.. kalakalıyordum.. annem almadı tabi onu .. yaşıma uygun olmadığını savunarak geçiştirdi.. öyle.. hüzünlendim bak yine..
ölmek.
evet ölmek, merak ederdim çünkü ölmek nasıl bir şey. merakım gidince de geri döneceğimi sanırdım.
evet ölmek, merak ederdim çünkü ölmek nasıl bir şey. merakım gidince de geri döneceğimi sanırdım.
yaka mikrofonu.hep al(dır)mak istemişimdir ama gülerler,kızarlar diye kimseye bahsetmezdim. yalnızca kardeşimle sohbet ederken 3 dileğimden birisinin mikrofon olduğunu on asöylerdim o kadar. çok da parlak biri değilmişim yahu.
şampuan. annem beni küçükken markete sokamazmış; şampuan isteyip de alamazsam çıngar çıkarırım diye. annem şampuan almayınca kafamı kaldırım taşlarına vuruyormuşum. etkileri bugün bile sürüyor; bir insandan normal olduğum yönünde bir yorum duymadım. ve bugün bile kimya okumak istememin kökeninde de bu yatıyor galiba.
hep bir atım olsun istemiştim. ailedeki herkes de bilirdi at sevgimi ve bana peluş at hediye ederlerdi. hatta ben bi keresinde odamın duvarına kocaman bir at resmi çizmiştim ismi de "rüzgar" idi. *
Okla yay istemistim Kim bilir Hangi filmde görüpde özendim.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar