bugün

bir ara kanal d de yayınlanan nadide sultan ın oynadığı gubik dizi.
Rahmetli Mümtaz Sevinç'in baba rolünü oynadığı dizi
nadide sultan'ın memeleri yerine salaklıklarıyla ön plana çıktığı nostaljik dizi...
iğrenç bir jeneriği olan dizidir. o zamanlar pek önem verilmiyordu demek ki böyle şeylere.
bu kalitede bir yapımın başlığının açılmamasına şaşırdım. kanal d de yayınlanan diziydi. nadide sultan ve göğüsleri vardı.
(bkz: cifte bela)
Çocukken oldukça sevdiğim bir diziydi.

(bkz: alican dede)

(bkz: sadece alicaaaan)
intro'sundan akılda kalan kısmı:
kızlarımla başım belada.
kıskanırız seni herkesten,
tüm kadınlardaaan.
(bkz: roket takımı)
aynı anda iki dert anlamındadır.mesela hem kel hem zerhoş olmak gibi.evet.

not : gerçekleri gün açığına çıkaran yazar aydinoglu kesinlikle doğruyu söyledi.evet.
yayınlandığı dönem çok güzel dönemlerdir.

eşinden ayrılmış * bir baba ve 2 kızının hikayesi anlatılıyor. kızlar babalarının sevgililerini sürekli babalarından soğutmaya çalışıyorlar vs.

güzel günlerdi.
Yazlıkta şimdiki gibi her evde tv yoktu. Çay bahçesi gibi biyerde vardı ben de çocuk halimle tek başıma bunu izliyordum. Kadının biri geldi herhalde kanal değiştirecekti sordu bana kimler oynuyor falan diye ben de hepsini cevaplayınca gitmişti. Oyuncuları da Jeneriği de aklımdadır.

Biz ikimiz
Sen ve ben
Ya biz ya biz
ya biz ya biz
Bi elmanın iki yarısı
Bir yoncanın dört yaprağıyız biz

başım belada
Kızlarımla
kıskanırız seni herkesten,
tüm kadınlardaaan.
ya biz ya biz

ya biz ya biz

nakaratının melodisi şuan aklımdan geçiyor ve o şarkıyı söyledikleri sahne de kafamda canlanıyor. hayatımda izlediğim ilk dizilerden biri olabilir (sene 2001 ben 97'li) hatta bölümleri varsa şuan başlayabilirim.