bugün
- boydan atmayan erkek12
- yeşil göz12
- volkan konak71
- o kendini biliyor cümlesindeki o8
- küresel ıkınma17
- hoşlanılan kişinin annesiyle hamama gitmek8
- sözlük kadınlarının bacakları10
- sözlüğün en götü güzel kızı10
- sözlüğün en gözü güzel kızı18
- ismetin sözlüğü bozması8
- sözlük kızlarının bugünkü makyajları33
- hasta ziyaretine ne götürülür15
- sol kesim olmasa sanat ve edebiyat son bulur12
- volkan konak sahnede geberdi açıklaması14
- çorba yapabilen sözlük yazarları21
- fotokopici bi erkek9
- siyasilerin ölmemesi15
- kola içmemek8
- 2 nisan 2025 fenerbahçe galatasaray maçı8
- uludağ sözlükte esen devecialpay efsanesi9
- kızın olsa adını ne koyardın22
- first date kombini8
- abd iran savaşı10
- en sevdiğiniz üç şarkıcı15
- ssilvermist8
- antalya8
- dünyanın en güzel denizi9
- her moto kuryenin sevgilisinin olması11
- çekindiginiz en iyi görsel20
- cok eski bir ulu yazari18
- nasıl bir kız istersiniz15
- saygısızlıklara verilen güzel cezalar8
- saçlarını kısacık kestiren kadın12
- sizce ülkenin cumhurbaşkanı kim olmalı12
- ne kadar çok yol açarsanız trafik o kadar sıkışır8
- ekrem imamoğlu'nun babasının ettiği beddua22
- hala akpli olabilmek12
- babayla karşılıklı sigara içmek10
- tayyip bey8
- true yu evlendiremiyoruz8
- en son ne yediniz11
- ramazan bayramı24
- bayramınız kutlu olsun sayın yazarlar9
- bergamot tadını en iyi veren çay8
- geldi yine deli9
- bir kızın prime dönemi12
- 29 mart 2025 beşiktaş galatasaray maçı10
- el opucek yastaki yazarlar8
- hızlı konuşan kız11
- sahne teklifi almak8
12. bölümü izleyemedim. en yakın zamanda izleyeceğim. ancak; evlilik teklifi sahnesini izledim.
böyle bir evlilik teklifinin olabileceğini gösterdi, dizide de olsa. şamatadan uzak. yalın..
Eğer bana evet dersen baştan aşağıya mutluluk olurum
Bırakırım şairliği,şairlik zaten mutsuz adam işi,
senden ala şiir mi var senin yüzünden ala!
Eğer bana evet dersen duvar ustası olur evimizin duvarını yaparım
Hanımeli yetiştirim en bi sevdiğinden.
Eğer bana evet dersen yeni yeni icatlar çıkarırım.
Çatıda kuş yuvaları yaparım,
ama sen beslersen.
Eğer bana evet dersen baba olurum baba olur eve ekmek getiririm.
Feridem!can şenliğim!
Evet diyecek misin bana!
böyle bir evlilik teklifinin olabileceğini gösterdi, dizide de olsa. şamatadan uzak. yalın..
Eğer bana evet dersen baştan aşağıya mutluluk olurum
Bırakırım şairliği,şairlik zaten mutsuz adam işi,
senden ala şiir mi var senin yüzünden ala!
Eğer bana evet dersen duvar ustası olur evimizin duvarını yaparım
Hanımeli yetiştirim en bi sevdiğinden.
Eğer bana evet dersen yeni yeni icatlar çıkarırım.
Çatıda kuş yuvaları yaparım,
ama sen beslersen.
Eğer bana evet dersen baba olurum baba olur eve ekmek getiririm.
Feridem!can şenliğim!
Evet diyecek misin bana!
trt de yillardir her ramazan izledigim , muzigi icimi acitan dizidir .ayrica yeni cekilen versiyonu tat vermiyen dizidir .
-ben Gulbesekeri seviyorum de kamuran
-ben gulbesekeri seviyorum
-oyle degil kamuran , ben gulbesekeri cok seviyorum de
- ben gulbesekeri çok çok çok seviyorum vs . vs .
-ben Gulbesekeri seviyorum de kamuran
-ben gulbesekeri seviyorum
-oyle degil kamuran , ben gulbesekeri cok seviyorum de
- ben gulbesekeri çok çok çok seviyorum vs . vs .
samsun'da bulunan en güzel dürümcü.
gerçekten güzel bir roman ve gerçekten berbat bir dizi.
nedense fahriye evcenin gözüme fazlasıyla güzel geldiği dizi.
kitabını okuyup ardından ekranda seyretmekten nefret ettiğim yapımlardan bir tanesi. kitabını okursun kafanda, hayalinde canlandırdığın kişiler tutmuyorsa uyuz olursun. kamran bi kere sarışın renkli gözlü, koymuşlar burak'ı kara kuru çocuğu oldu mu şimdi? onun yerine kıvanç giderdi mesela....
fahriye evcen i severim yakışmış ama daha deli dolu bir tip için uymamış gibi. özgü namal daha iyi gidermiş gibi.
dizinin bir bölümünü bile izlemedim izlemeyi de düşünmüyorum. yeterince senaryo bulamayıp, eski yazılmış şeyleri ısıtıp önümüze koymaları sıktı!
fahriye evcen i severim yakışmış ama daha deli dolu bir tip için uymamış gibi. özgü namal daha iyi gidermiş gibi.
dizinin bir bölümünü bile izlemedim izlemeyi de düşünmüyorum. yeterince senaryo bulamayıp, eski yazılmış şeyleri ısıtıp önümüze koymaları sıktı!
güzel bir dizi filmdir. hele kostümler harika.
tutkulu ve temiz aşkları yansıtan ve özendiren dizidir. En sevdiğim sahne
- Bak seni öperim benimle evlenmek zorunda kalırsın.
- Bak seni öperim benimle evlenmek zorunda kalırsın.
sali aksamlari kanal d'de yayimlanan harika otesi dizi. film tadindadir. e tabi cagan irmak imzali olunca, ortaya da boyle nadide bir eser cikiyor...
Gençler arasında tutan dizi. Yakında kitabı çıkarsa şaşmamalı.
ergenlikten çıkar çıkmaz okunulan kitapların genel adı.
ummadığım insanların favori dizisi haline gelmiş durumda. bikaç kez izliyim dedim kızla çocuk arasında hep bi yanlış anlşılma söz konusu. ikide bir konuşurken tutukluluk yaşıyolar. ikisinin arası düzelse evde birileri hastalanıyo, fenalaşıyo. birileri hep kuyularını kazma peşinde. fazla basit ve bunaltıcı bi dizi ya.
kaliteli bir dizi lakin fazla gözde değil...
son bölümü çok iyi olan dizi!
son bölümü berbat olan dizi. aşikar.
Kitabını okumuş biri olarak tabiki kitapla ayrılan bölümleri var. Fakat çok severek izliyorum. bazı sözler , replikler çok güzel olmuş. Sabahım,günaydınım, içimin gülen yüzü,caniçim.
tüm anılarımızın içine sıçın zaten, yaprak dökümü nasıl güzel bir küçük romandır, trt mini bir dizisini çekti o dahi nasıl güzeldir, hele bu çalıkuşu, kitabın bile önüne geçmiş bir aydan şenerimiz, kenan kalavımız varken, gidip böyle roman ile alakasız şeyler hangi yüzle çekerler, hangi sebeple izlersiniz, ayrıca kamran sarı çıyandır, inşallah yayından kalkar, zür ü zeber olur, daha da romanlarımıza dokunup berbat etmesinler.
öncelikle fahriye evcen-burak özçivit iyi bir ikili olmuş. lakin kitaba ne olaylar uymakta ne de sonradan eklenen kişiler uygun. keşke o zaman başka bir isimle başlasaydı. en azından beklentiyi yükseltmezdi.
mütemadiyen olan kitaptan uyarlama sorunu maalesef bu dizimizde de ortaya çıkmış. yani reyting kaygısıyla dizi çekerseniz mükemmel bir kitabın içine edersiniz.
yapmayın demiyorum ama kitabı en azından bi açıp okuyun. okumak bedava.
mütemadiyen olan kitaptan uyarlama sorunu maalesef bu dizimizde de ortaya çıkmış. yani reyting kaygısıyla dizi çekerseniz mükemmel bir kitabın içine edersiniz.
yapmayın demiyorum ama kitabı en azından bi açıp okuyun. okumak bedava.
Çok güzel bir romandır. Çocukluğumda kokladığım yarpuz kokusunu tekrar kollamış gibi oldum romanı okurken. Ilk başlarda biraz sıkıcı olsa da 60. Sayfadan itibaren çok güzeldir.
Gazi Mustafa Kemal atatürk'ün kurtuluş savaşı esnasında geceleri uyumak yerine okuduğu müthiş Reşat nuri Güntekin romanı.
içl bomboş dizi.
Bir de övüyorlardı hani nasıl nasıl.
Bir de övüyorlardı hani nasıl nasıl.
işe yeni başladığımda hissettiğim duygu.
fahriye evcen' in kamran yerine ısrarla kamuran dediği dizidir. yok kağmuran amk.
romanı sekiz kere okumuş, üniversitede hakkında ciddi bir ödev hazırlamış biri olarak dizisini esefle kınıyorum. izlemedim; ama izlemediğim kadarıyla bile bambaşka telden çaldıklarını anlayabiliyorum. feride sadece bir aşk kahramanı değil bir mücadele neferiydi aynı zamanda. çalıkuşu da sadece bir aşk kitabı değil bir dönem tanığıydı. yazık...
başta merakla izlediğim sonradan kamuran'ın çalıkuşu'na ilk hainlik gibi bişey yapıp, başka kızlara da aynı anda buluşma sözü verdiği zamandan beri izlemediğim dizi.
bir neden de, çalıkuşu'nun teyzesi, sanki feride'nin gerçek annesi de kendi kızının üvey annesi gibi.
çok anaçsan, kendi kızına da azıcık öz kızın gibi davran.
yazılmış olaylar tabi bunu değiştiremezler de, tuhaf yani, esas kız ya teyzesi ona prensesmiş gibi davranıyor, kendi kızını sanki sokaktan buldu.
bu kitabının da tamamını okuyamamıştım sanırsam buna benzeyen nedenlerdendir..
bir neden de, çalıkuşu'nun teyzesi, sanki feride'nin gerçek annesi de kendi kızının üvey annesi gibi.
çok anaçsan, kendi kızına da azıcık öz kızın gibi davran.
yazılmış olaylar tabi bunu değiştiremezler de, tuhaf yani, esas kız ya teyzesi ona prensesmiş gibi davranıyor, kendi kızını sanki sokaktan buldu.
bu kitabının da tamamını okuyamamıştım sanırsam buna benzeyen nedenlerdendir..
güncel Önemli Başlıklar