bugün
- zeynep bastık'ın beyaz külodu18
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke25
- yazarların kendilerini tanımlama şekli13
- anın görüntüsü14
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı16
- izmir 3 koşuda hangi at gelir8
- kanka olmak istediğiniz yazarlar25
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması23
- realite manipülasyonu23
- yazarların gurur duydukları özellikleri16
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir20
- chatgpt10
- kadınların katlandığı eziyetler15
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri11
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın13
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- belediye konserleri yasaklansın10
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey33
- yazarların romantiklik seviyesi21
- müslüman diye hamas'ı savunmak22
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- nerede o eski yazarlar9
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- peter parker'ın mutsuz olması13
- reis deyince akla ilk gelen23
- günün sözü9
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- eskiamaeksikbiri21
- b12 takviyesi10
- gecenin şarkısı8
- yazarların en çok sevdiği aylar22
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır19
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- şalgam suyu10
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları20
- sokakta görülen kediye naber lan demek9
sehpa süsü ve renk belirteci* olarak kullanılan, çok olsa, bir şeyler sarmaya ve soba tutuşturmaya yarayan, pek çok apartman girişinde ve çöp konteynerinde öbek öbek bulunan boktan bir neşriyata bedava sahip olma şansı varken para ödeyen insandır.
(bkz: yok öyle bişiy)
zamanını ve parasını boşa harcayan insandır.
hiç bir şey okumadan at gözlüklerini takıp kulaktan dolma forward maillerden aldığı haberlerle entry giren ve başta zaman gazetesi olmak üzere ona buna laf atan insandan daha iyi bir iş yapmış insandır.
arka kapak güzeliyle ilgilenmeyen insandır. *
kanaatimce uludağ sözlükte olmayan insandır. eğer aramızda hakikaten para verip zaman alan varsa otuz saniye içinde bu başlıkta zaman gazetesinin kaç paraya satıldığını söylesin de bizi inandırsındır. bunu otuz saniye içinde yapmalıdır, yoksa abilerine telefon edip öğrendikleri düşünülebilir. okey?
bu entry test amaçlı yazılmıştır ve kısa bir süre sonra kendini imha edecektir. * *
edit: iki dakika oldu hala kimseden tık yok. sizi gidi yalancılar sizi!
bu entry test amaçlı yazılmıştır ve kısa bir süre sonra kendini imha edecektir. * *
edit: iki dakika oldu hala kimseden tık yok. sizi gidi yalancılar sizi!
satın aldığını iddia ettiği gazetenin fiyatı sorulduğunda en az iki dakika düşünen insandır. zekidir! kuvvetli(!) bir hafızaya sahiptir.
hergün 40 ykr ödemeyen insandır, zira bu gazetemiz abonelik sistemine geçtiği için ve de yaklaşık 700.000 okuru da abone olduğu için, ay sonunda 10-15 ytl arası bir parayı topluca ödeyen insandır...
ipnotize edilmiş, doğru yolu bulabilmesi için her açında tenkit edilmesi gereken, doğruların gösterilmesi gereken insandır.
belli başlı özellikleri vardır.
-dinler arası diyalog safsatasına inanır.
-ulu önderi Fethullah Gülendir.
-bu kitaplar (risaleleri kast ediyor) kur'an kadar mübarektir diyen nurslu kürt said'i mürşid beller.
-en acısı da yıllarca tekbirlerle "baş örtüye uzanan eller kırılır" diye bağırıp çağıran, 6 senedir benimsediği partisi iş başında diye başörtüsü davasınından vazgeçen, üniversitelere hala başörtü ile girilemezken bir anda sus pus olan, ulu önderi Fethullah Gülen'in dediği gibi baş örtüsünün bir teferruat olduğuna inanan elle tutulur yanı kalmamış insandır.
büdüt: ve bu söylediklerimde gram yalan olmadığını pek ala bilen ancak damarına basıldığı için eksi butonuna basan insandır.
(bkz: sizin gibileri virgina da görmek isteriz)
belli başlı özellikleri vardır.
-dinler arası diyalog safsatasına inanır.
-ulu önderi Fethullah Gülendir.
-bu kitaplar (risaleleri kast ediyor) kur'an kadar mübarektir diyen nurslu kürt said'i mürşid beller.
-en acısı da yıllarca tekbirlerle "baş örtüye uzanan eller kırılır" diye bağırıp çağıran, 6 senedir benimsediği partisi iş başında diye başörtüsü davasınından vazgeçen, üniversitelere hala başörtü ile girilemezken bir anda sus pus olan, ulu önderi Fethullah Gülen'in dediği gibi baş örtüsünün bir teferruat olduğuna inanan elle tutulur yanı kalmamış insandır.
büdüt: ve bu söylediklerimde gram yalan olmadığını pek ala bilen ancak damarına basıldığı için eksi butonuna basan insandır.
(bkz: sizin gibileri virgina da görmek isteriz)
Tuavlet kağıdı bittiğinde alternatif olarak kullanmak isteyen insandır...
içeriğini ve tuttuğu tarafı önemsemeden söylemeliyim ki, sayfa tasarımları çok güzel olan bir gazeteyi satın alan insandır, tebrik ederim kendisini.
cumhuriyet alan insan kadar doğal olan insandır.
muhtemelen evinde tuvalet kağıdı bitmiş ve .ıçını silme işini baya bi ucuza kapatmak isteyen insandır.
parasını boşa harcayan insandır. yanlış anlaşılmasın gazeteye bok atmıyorum sadece bedava dağıtılan şeye para vermeyin yazıktır, günahtır diyorum.
abonedir aynı zamanda.
"hor görme kimbilir ne derdi vardır" cümlesiylen başlamak isterim. başlıyorum, bismillahirrahmanirrahim.
aşktan muzdarip insandır bu. yine de mağrur, yine de bi köşeye zıbıtılıp atılmış olmanın verdiği ezikliği hissettirmeyen dik duruşuyla.. ahh..
bizim köşedeki gazete bayisinde bi kız var misal.. çitil gibin boyu, hilal gibin kaşları, zümrüt gibin gözleri var. sadece zaman gazetesi satıyor patronu bayiide. ne yapsaydım yani, gidip yan sokaktaki kazma tipli büfeciden illa ki ideolojime uygun rüyalar mı dilenseydim o ahuyu görmek yerine?? of abi of, sen bile alırdın o gazeteyi yeminle!
ben var ya, yedim o ideolojiyi aşk uğruna. bilin mi? hah işte, bilinse eğer, bırak zaman gazetesi almayı fettulahlan bile sarılıp uyurum o ahuyu göreceksem. "bile" diyorum farkettin de mi? aman abi, karışıklık olmasın da..
(bkz: ne hallere düştük ulan durup duruken)
aşktan muzdarip insandır bu. yine de mağrur, yine de bi köşeye zıbıtılıp atılmış olmanın verdiği ezikliği hissettirmeyen dik duruşuyla.. ahh..
bizim köşedeki gazete bayisinde bi kız var misal.. çitil gibin boyu, hilal gibin kaşları, zümrüt gibin gözleri var. sadece zaman gazetesi satıyor patronu bayiide. ne yapsaydım yani, gidip yan sokaktaki kazma tipli büfeciden illa ki ideolojime uygun rüyalar mı dilenseydim o ahuyu görmek yerine?? of abi of, sen bile alırdın o gazeteyi yeminle!
ben var ya, yedim o ideolojiyi aşk uğruna. bilin mi? hah işte, bilinse eğer, bırak zaman gazetesi almayı fettulahlan bile sarılıp uyurum o ahuyu göreceksem. "bile" diyorum farkettin de mi? aman abi, karışıklık olmasın da..
(bkz: ne hallere düştük ulan durup duruken)
seve seve cumhuriyet okuyacağı günleri görmeyi temenni ettiğimiz insan.
tualet kağıdı da alabilecek insandır.
gazeteler daha sert bir kağıttan imal edildikleri için anüs mukozasına zarar verebilir. bu da hemoroid(basur) gibi hastalıkları tetikler. ayrıca gazete kağıtlarının üzerinde toksik olan ağır metaller bulunur. kurşun bunlardan biridir. uzun yıllar ısrarla kıçını gazete kağıdıyla silmek isteyen insan evladı göt kanseri olma riski altındadır.
yani gazeteyle kıç silmek akıllı adam işi değildir. okumuyorsanız bile kıçınızı silmeyin.
ben sizin için söylüyorum.
not: aynı şeyler cumhuriyet gazetesi için de geçerlidir.
gazeteler daha sert bir kağıttan imal edildikleri için anüs mukozasına zarar verebilir. bu da hemoroid(basur) gibi hastalıkları tetikler. ayrıca gazete kağıtlarının üzerinde toksik olan ağır metaller bulunur. kurşun bunlardan biridir. uzun yıllar ısrarla kıçını gazete kağıdıyla silmek isteyen insan evladı göt kanseri olma riski altındadır.
yani gazeteyle kıç silmek akıllı adam işi değildir. okumuyorsanız bile kıçınızı silmeyin.
ben sizin için söylüyorum.
not: aynı şeyler cumhuriyet gazetesi için de geçerlidir.
abone ise çoğu zaman evine gazete saat 09.00 gibi gelir eğer daha önce çıkmış ve akşam 19.00'de geliyorsa gazeteyi bile okumaz. Gazeteyi almaktaki amaç daha farklıdır.
(bkz: Cemaat)
(bkz: Cemaat)
- turkiye'nin en kaliteli dizayna sahip gazetesini alan insandir.
- haber ve yorum ayrimina onem veren insandir.
- safsata, yalan, uydurma, karalama, provokasyon tipi haberleri okumak istemeyen insandir.
- hilmi yavuz, iskender pala, besir ayvazoglu, ali bulac, sahin alpay, mumtazer torkune, mustafa unal, ahmet selim,... vb. yazarlari okumaktan haz duyan insandir.
- her ay yaklasik 15 ytl karsiliginda gazete okudugunun farkina varan insandir.
- yaklasik 800 bin kisiyle ayni nedenlerle gazete alan insandir.
- patron yalakaliginin bokunu cikartan, plazasindan dunyaya bakip, ruhunun o plazaya acilan penceresinden gordukleriyle halka dair cikarimlar yapip bunu hakikat zanneden fildisi kule sakini yazarlari okumak ve bunlarin ayni halet-i ruhiye ile yaptiklari haberleri okumaktansa halkin gercek gundemini okumak isteyen insandir.
- arka sayfa guzelleri, magazinel sacma sapan haberler yerine gercek haberler okumak isteyen insandir.
- ...
liste uzar gider. ama sadece bir kacinin ismini verebildigim yazarlari icin bile okunacak gazetedir. yoksa gidip mesela cumhuriyet alip gazete diye hikmet cetinkayanin sacmaliklarini, kurban bayraminin hac mevsimine denk gelme haberlerini ya da hurriyet alip sozluk yazari bile olamiyacak captaki yilmaz ozdil makalelerini(!), ertugrul baba'nin sarap, londra'daki luks restoranda unlu turk isadami ve guzel karisi ile yedigi yemek muhabbetini veya vakit, milli gazete alip marjinalligin dibine vuran haberleri okumak tercihini olumsuz kullanmis insandir.
- haber ve yorum ayrimina onem veren insandir.
- safsata, yalan, uydurma, karalama, provokasyon tipi haberleri okumak istemeyen insandir.
- hilmi yavuz, iskender pala, besir ayvazoglu, ali bulac, sahin alpay, mumtazer torkune, mustafa unal, ahmet selim,... vb. yazarlari okumaktan haz duyan insandir.
- her ay yaklasik 15 ytl karsiliginda gazete okudugunun farkina varan insandir.
- yaklasik 800 bin kisiyle ayni nedenlerle gazete alan insandir.
- patron yalakaliginin bokunu cikartan, plazasindan dunyaya bakip, ruhunun o plazaya acilan penceresinden gordukleriyle halka dair cikarimlar yapip bunu hakikat zanneden fildisi kule sakini yazarlari okumak ve bunlarin ayni halet-i ruhiye ile yaptiklari haberleri okumaktansa halkin gercek gundemini okumak isteyen insandir.
- arka sayfa guzelleri, magazinel sacma sapan haberler yerine gercek haberler okumak isteyen insandir.
- ...
liste uzar gider. ama sadece bir kacinin ismini verebildigim yazarlari icin bile okunacak gazetedir. yoksa gidip mesela cumhuriyet alip gazete diye hikmet cetinkayanin sacmaliklarini, kurban bayraminin hac mevsimine denk gelme haberlerini ya da hurriyet alip sozluk yazari bile olamiyacak captaki yilmaz ozdil makalelerini(!), ertugrul baba'nin sarap, londra'daki luks restoranda unlu turk isadami ve guzel karisi ile yedigi yemek muhabbetini veya vakit, milli gazete alip marjinalligin dibine vuran haberleri okumak tercihini olumsuz kullanmis insandir.
ayrıca ingilizcesini geliştirmek için Today's Zaman alan insandır.
nurcudur.
len it iti ısırır mı? mecazen kullanılmıştır. öperim. abi, abi, abi.... biz ne zaman cola turka içeceğiz?
len it iti ısırır mı? mecazen kullanılmıştır. öperim. abi, abi, abi.... biz ne zaman cola turka içeceğiz?
geçen hafta itibarı ile ortalama 875295 kişidir.
http://www.zaman.com.tr/yazar.do?yazino=691321
http://www.zaman.com.tr/yazar.do?yazino=691321
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar