bugün

Ne beklenebilir ki, serkan ve alper ikilisi algı yönetimi konusunda mastır yapıyorlar. Tarih sizi de unutmayacak. Şayet o kadar liberal bi çizgideysen zall bey, ldp'nin desteklediği başkanlık sistemini bir daha gözden geçir. Öyle osuruktan yere argüman üretme.
ya demagoji yaptığını, ya da bir tür gaza gelme hali yaşadığını göstermekte gibidir.
Bu da başladı trollemeye.
benim anladığım;

"benim başkanlığa evet deme nedenim safkan bir aptal olmamdır. 20 sene önceki şartlarla bugünküleri ayrılmaktan acizim ve referanduma gidecek maddeleri açıp okumaya bile üşendim."
okuyan ve takip eden herkesin "zall" olduğunu zanneden sözlük sahibinin kararıdır. işte biz zall olamıyoruz olsak bizde derdik 30 sene önce bilmem kimden dolayı zaten evet/hayır diyordum diye..

insanın kendi fikirleri olamaması ne kötü..
Zall diyorsa vardır bir bildiği. cccismailalpenccc
vizyonsuz bir sözlüğün sahibi olan vizyonsuz birinin bu kararı pek de şaşırtmamıştır.

ekşi'nin 2013 operasyonları ardından epey değişen kişilerin bunu savunması şaşırtmamıştır.
besim tibuk görse götüyle güler. komik, hayır trajikomik değil, bildiğin dümdüz komik bu.
görsel
Bir sivas yahudisinden beklenen hareket.
Sirkanın seslenmesine karşı evet demiştir.
eğer ki bu tweet ya da entry her neyse, doğruysa zall'ı sözlük olarak protesto etmemiz gerekir.

gençler gördüğüm kadarıyla halk gereken ciddiyette değil.. 'evet' çıkması, zaten kısıtlı olan özgürlüğümüzün sonu olur!

sözlükte 15 bin yazar var fakat düzenli sözlükte yazan tahminim 1500-2000 kişi falan vardır.
organize bir hareketle doğduğuna pişman ederiz zall'ı..
yirmi gün entry girmeyelim bakalım ne yapıyor?

Kaybedecek neyimiz kaldı prangalarımızdan başka?
biraz çünkü eşeğin zikinden dolayı evet diyoruma benzemiştir.
görsel
zall'cım çağrını aldım. sana ekşi sözlüğü mü teklif ettiler? şaka bir tarafa bu iş para meselesi değil, ciddi bir mücadele. her zaman söylüyorum. evet diyenin ya çıkarı vardır ya beyni yoktur.
Doğumhaneden bildiriyor "güclü tüykiye icin bende evet diyoyum"...
döneklik nedir nasıl olunur sorunsalını cevaplayan ve aleni gösteren şahıs.
yalamak nedir nasıl yapılır.
korkuyorum himmet ağa bizi silkecekler galiba diyen moderatör.
yazıklar olsun!
20 sene önce karar verdiğini söylediği yaş 11 amk. 11 yaşında tombi mi alalım yoksa çerezos mu ona karar verirsin ülkenin yönetilme şeklindeki değişikliğe değil.

ek olarak; 20 sene önce besim tibuk değildir o, olsa olsa ahmet buhan dır!
izlemeyenler için:
https://twitter.com/ismai...status/824032039376748545
tanımsız yorumsuz yıkıcıdır.
besim tibukla tekrar konuşsa iyi olur.

zall'ın zallaması olmadı bu kez.

tribun taraftarlığı değil
ülke konusu sorunu.

bu şaka değil geleceğimiz.

(bkz: sözlükten soğuma nedenleri)
Güya özgürlükçü fikirlere saygılı sahtekar kesimi salya sümük ağlatmis karardir.

Bunlar gucsuzken bile sirf evet dedi diye birilerini linc ediyorsa, gücü eline aldiginda karşıt gorusteki herkesi kitir kitir doğrar. Tam bir IŞiD kafasi.

O yüzden kudurun medeniyetten nasibini alamamış vahsi primatlar, biz de evet diyoruz. Kudurun!!!
20 yıl önce takriben 10,12, yaşında olan bir insanın kafasında ne tür başkanlık olabilir amk?! sınıf başkanlığı, bilmem ne eğitici kol başkanlığı falan herhalde! şark kurnazına bak sen, yok besimiş yok tibukmuş, ulen zallım; biz bunları yutacak kadar saf olsak sözlüğe yazar olamazdık, en başta..
başlığı ben açmıştım ve ilk entrymi silmişler, bu mu düşünce ve fikir özgürlüğü, insanları bu şekilde susturabileceğinizi mi sanıyorsunuz, hatırladığım kadarıyla yazdıklarımın aynısını yazacağım.

insanı üzen gelişmedir.

görsel

bak bak bak 20 yıl önce almış evet deme kararını ahhajdjdk.

sevgili zall birilerini yalamaktan vakit bulursan açıp maddeleri oku, öyle işkembeden sallayarak, birilerini yalayarak olmuyor bu işler.

zall evet dediğine göre doğru olan hayır demektir çıkarımını yapıyorum. hayır.
En doğru kararı vermesidir, ayrıca hiçbir insan spesifik fikri yüzünden yerilmemeli.

Hayır verende kendi görüşünü savunuyor evet verende, bu minvalde kimsenin kimseye bir sarkastik cümle sarf etmesi doğru değil.

Hak eden kazansın. En önemlisi de sonuç ne olursa olsun, hayrlı olan olsun.
enteresandır.

enteresan.
Hayır demek için başlıbaşına bir sebeptir.