bugün

spor yapmak, form tutmak isteyenlerin, spor salonlarına gittiklerinde, normal olarak ısınmak için önce koşu bandına sonra da bisiklete binmeleri ve acaba koşu bandıyla bisiklet arasında ne gibi farklar vardır sorusudur. yürürken pek çok kas beraber çalışır. acaba bisiklet ve pedal çevirme esnasında sadece bacak ve karın kasları mı çalışmaktadır?
(bkz: 5 kg lik dumbell vs 10kg lik dumbell)
yürüyüş bandı kondisyon bisikletinden farklı olarak vücudun üst kısmının da antreman öncesi ısınmasını sağlar, diğer taraftan yürüyüşten ziyade bu bandı koşu olarak kullanıldığı takdirde kişinin kondisyonunun artmasına bisikletten daha fazla yardımcı olduğu bilinmektedir.
bisiklet baha yararlıdır efendim. pedal çevirirden karın ve bacak kasları en iyi şekilde çalışır. *
kondisyon bisikleti, kullanılmadığı zamanlarda askılık niyetine kullanılabilir, üstüne şapka gömlek falan asılabilir. yürüyüş bandı bu işlevsellikten yoksundur.
her iki alette de yarım saat boyunca bir bok yakılmadığı düşünülürse, dumbell akar hacı.
- bir dost.
kondisyon bisikletinin aynı zaman sürecinde 3 katı fazla kalori yaktırdığından her türlü alacağı karşılaşmadır.
evde öylece duran ve gözüm iliştiğinde niye para vermiştim buna dediğim alet yumağı.
Yürüyüş bandında spor ayakkabı yerine topuklu ile yürüyüş yapanida gördüm ya artik bu devirde...
Her iki alet de askılık olarak kullanılmaya elverişlidir.
Ama günlük egzersiz amacıyla koşu bandını tetcih ederim.
Düzenli kullanımda Bir kaç ay içinde forma girersiniz. Bacak ve kalça toparlar.