bugün
- victor osimhen8
- psikolojisi bozuk yazarlar41
- anın görüntüsü13
- v a m p i r o v12
- 14 mart 2025 galatasaray antalyaspor maçı9
- yazarların mezun oldukları üniversite ve bölüm9
- emekli ikramiyesinin 33 kilo hurmadan 6'ya düşüşü11
- şu anda dinlediğiniz şarkı13
- namaz kılmak8
- ramazan hoca13
- canik belediyesi'nin çocouklara yaptığı jest9
- motosiklet kullanacaklara tavsiyeler8
- gerdek gecesi seviştiniz mi10
- fenerbahçe15
- mini etek giyen kızın ağzını burnunu kıran çomar18
- 23 mart sonrası iktidarın bulacağı yeni gündemler15
- true nickli yazar12
- ianis hagi9
- üni sınavını kazanamayan yönetici istemiyorum13
- ramazan günü sokakta sigara içen insan25
- mert hakan yandaş18
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı78
- uludağ sözlük 2025 hataları12
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi17
- ekrem imamoğlu'nun diplomasının iptal edilmesi38
- judas'ın geri dönmesi10
- galatasaray23
- maço erkek vs alfa erkek10
- erkek adamın erkek oğlu olur8
- 2 nisan 2025 fenerbahçe galatasaray maçıp11
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız20
- elenmeyi başarı olarak gören zihniyet16
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı29
- araba'nın komple masraf olması12
- aykolik ve gülşen benzerliği8
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması12
- sahurdayız uludağ sözlük30
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan19
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek15
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları20
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- çok zengin olsanız ne yapardınız14
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi19
- chatgpt14
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek14
- chatgbt10
- alparslan kuytul13
- kuresel ikinma vs bik bik12
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni14
7 den 77 ye tüm sözlük vb fraksiyonlarda kullanılan ve genellikle ''bkz'' kalıbı içerisinde kullanılan söz öbeğidir.
akşam yemeğinde, eşinin arkadaşı tarafından çekici bir sarışınla görülen kocaların, eşlerine verilecek cevabı ayarlamayadığı zaman kullandığı kıvırma sözüdür.
en güzel tanım cümlesi. gerçekten de öyle.soru başlığa adanan cevap entry leri kadar akılcıdır. bir okur düşünelim; konu hakkında bilgi almak ya da öylesine okumak için sözlüğe girmiş olsun. akabininde patates kizartmasini ekmekle yemek başlığına tıklasın. o bize büyülü nağmeler sunan yazarlardan birinin entry sine doğru ilerlesin. heyecanlı olsun, çünkü o da patates kızartması ekmek ikilisini sevsin, ve işte desin 22738971927. entry
22738971927. yok öyle bir şey.
(sictim yazi oldu 35.02.1900 27:00)
nasıl da doyurucu, nasıl da tatmin edici, nasıl da güldürücü, nasıl da düşündürücü... uludağ sözlük ailesi * olarak, ailecek tapmayı öneriyorum. öncelikli tavsiyem entry yerine sadece bunu yazanlar, bir ay kafa izni alarak yazmadan sadece sözlük okusunlar. düşünsünler, entry ne demektir? neden yazılır? nasıl yazılır?
bu arada sözüm bu tümceyi cümle içinde kullananlara değildir. elbette görüş bildirdikten sonra yok öyle bir şey cart curt denir zira başlı başına bir entry olması bile formatta silinme nedeni olmalıdır.
peşin edit: hatalıysam özel mesaj atın, varsa böyle bir entry im 1 ay kafa iznine çıkar, vücut dinlencesi yaparım.
22738971927. yok öyle bir şey.
(sictim yazi oldu 35.02.1900 27:00)
nasıl da doyurucu, nasıl da tatmin edici, nasıl da güldürücü, nasıl da düşündürücü... uludağ sözlük ailesi * olarak, ailecek tapmayı öneriyorum. öncelikli tavsiyem entry yerine sadece bunu yazanlar, bir ay kafa izni alarak yazmadan sadece sözlük okusunlar. düşünsünler, entry ne demektir? neden yazılır? nasıl yazılır?
bu arada sözüm bu tümceyi cümle içinde kullananlara değildir. elbette görüş bildirdikten sonra yok öyle bir şey cart curt denir zira başlı başına bir entry olması bile formatta silinme nedeni olmalıdır.
peşin edit: hatalıysam özel mesaj atın, varsa böyle bir entry im 1 ay kafa iznine çıkar, vücut dinlencesi yaparım.
-abi iste sen ne dusunuyorsun bu akp kapatma davasi yani bence ..bidiibidibidibidi................................................................
- yok oyle bir sey *
- yok oyle bir sey *
(bkz: gerçek dışı)
Genelde bir halt yenildiğinde ya da yalan söylendiğinde, insanların kendini savunması için kullandığı cümledir. "Yok öyle birşey" denilerek, gayet inandırıcı ve kendinden emin bir tavırla olay yalanlanır. Ancak emin olun, bu cümle kullanılmışsa, kesin yalan söyleniyordur.
hocaların bilgisizliklerini kapatmak için sık sık başvurduğu yöntem.
---hocam bu soru filanca yoldan da çözülüyomuş
daha kısaymış
+++yok öyle bir şey evladım nerden çıkarıyosunuz bunları
---hocam bu soru filanca yoldan da çözülüyomuş
daha kısaymış
+++yok öyle bir şey evladım nerden çıkarıyosunuz bunları
''Yok öyle bir şey'' olması gereken hede. Sözlük açılışında da vardır. Yapma bunu!
özledin mi beni sorusuna ve benzeri sorulara verilen en uyuz cevaptır yok öyle bişey...
Herhangi bir konuda '' hayır'' diyip karşındakinin bakışlarından sonra açıklama yapmaktan sıkıldıysanız; '' yok böyle bir şey'' demek kadar artistik cümle bulamazsınız. Bir de el kol hareketleriyle ciddi yüz ifadesi takındınız mı, karşınızdaki ağzını açamaz. Kurtuldunuz demektir.
(bkz: yogölebişi)
kendine güvenen insan söylemi. bi de cidden 'yok' olduğunu kanıtlarsa havasından geçilmez.
şu karikatürde geçen cümle.
https://fbcdn-sphotos-b-a...705095316_247932067_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-b-a...705095316_247932067_n.jpg
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar