bugün

(bkz: başlık parselcileri)
bakalım bu yıl hangi derslerden çıkacak.. ulan koskoca ülke yılda bir tane sınav hazırlayacaksın onu bile beceremiyorlar aq.. her yıl hatalı soru çıkıyor.

(bkz: türkiye nin muz cumhuriyeti olması)
olmayacak sorulardir sorular acikti ve hatasizdi.
Bir tane soruyu dikkatsizlikten hata yapmisim.Mattan bir yanlisim var.o da.hatadan.
Abi alt tarafı soru hazırlayacaklar bana verseler ben bile hazırlarım hayır yani insan hazırladığı soruyu bir kontrol etmez mi anlamıyorum milletin emeğiyle oynuyorlar böyle. Yapamayacaksın madem ne diye milleti sınavdan geçiriyorsun? Hayır sınav madem insanları başarılı başarısız olarak ayırmada bir çözüm o halde o soruları hazırlayanlar vakti zamanında sınava girmediler mi? Neden böyle beceriksizlik yapıyorlar? Her sene her sınavda aynı terane bıktık cidden.
Son atılan fotodaki olay sazan avı inciden bakabilirsiniz.
vagon sorusunda hata yok bende yaptım sınıfın yarısıda yaptı vede vagonların kişi kapasiteleri soruyu etkilemiyordu buraya bisey yazarken bence yazdığınizi tekrar okumalısınız bi mantık çerçevesinden bakın bu arada türkçedeki dava açılan soruda parçada anlam büyük ihtimal iptal olmaz ki zaten iptal olan sorular belli oldu sadece açıklanmadı kodlamaları tekrar kontrol edip açıklarlar.
2001 sınavı iptal olmamıştı. Sazan gibi atlamayın. 1999'da sınavdan iki üç gün önce bir ay ertelendi. Çünkü o zaman soruların çalındığı ortaya çıkmıştı.

Edit: ergensözlük ürünüymüş zaten. Baykuşu şimdi gördüm.
iptal olabilcek sorular ( 9tane falan ederler mi bilmem ) hakkaten bokluk oldugu belli olan sorulardi. icimde suphe olarak huzursuz eden 3 4 soru gordum sevindim direkt dogru kabul edilecek iyi oldu. surat hiz sorusuna gerek yok, ivmenin 10 oldugu yazilmayan soruya gerek yok ama mat sorusu dogru kabul edilirse bomba olur.
Çılgın matematikçi ve gişe görevlisi Banu'nun her üç vagondan da birer bilet satışını garantilemek için en az kaç bilet satması gerektiği üzerine yaptığı doğaüstü hesaplamayı içeren soru iptal olmamış. Demek ki Banu haklıymış. Demek ki Banu matematik mühendisi olan şahsımı donunda sallandırırmış. insan gerçekten hayret ediyor.
aylarca süren hazırlık dönemi, sözde titizlikle hazırlanan bir soru havuzu ve sonradan defalarca kez gözden geçirilen sorular... yani her yıl nasıl böyle çalakalem hazırlanmış gibi hatalar yapılabiliyor, vallahi büyük başarı. en kuytuda köşede kalmış, 3.sınıf bir dersanenin öğretmenlerine hazırlatılsa daha az hata çıkar.

her yıl ulan. her yıl.