dünyanın en kolay sınavındaki matematiktir. lan yıl kaç oldu hala halledemediniz mi bu sınavı neyin?
zaman sınavları kadar orjinal lakin zor olmayacak matematik bölümü.
Ygs matematik sorularının zorluk derecesini seçimlerle bağdaştıran zekalara çok zor gelecek sorulardan oluşur.
seçimler değil de, sınavdan sonra çocuklarla röportaj yapılacağından, dershanelere gerek yok izlenimi verileceğinden kolay olacak bölümdür.
geçen seneki sınava benzer olmasın diye temenni ettiğim matematiktir. malum geçen seneki anamızı ağlatmıştı.
Geçen sene denemelerde 15 16 yapıp sınavda 26 doğru 1 yanlış yapmıştım. Kime sorsam zordu diyor. Ben çözemedim amk sistemini. Bu senede geçen seneki gibi sorarlar inşallah.
bu sene kolay olacak olandır. her sene iki ortak dersten birini seçici yapıyolar. geçen sene bu ders matematikse bu sene ne olacak tahmin ediiin? evet türkçe. paragrafları uzun ve çelişkili bekliyorlar efenim demedi demeyin iyi hazırlanin.
Çalışmayla sadece %50'sinin yapılabileceği matematik.
hiç bir şey bilmiyorsan deneme yanılmayla 15 net yapılabilen ygs matematiğidir.
Bu çocuk zeki ama çalışmiyor denen cocugun yapabilecegi matdır.
geometri özürlü olduğum için 30 netin üzerine çıkmayı planlayamadığım matematiktir.
yüzde doksan sıfır çekeceğim matematiktir. hah çok da umrumda. dilci olduğumuzdan bir problem yok.
edit:imla