bugün
- sözlük kızlarının meme şekilleri16
- mike tyson10
- güvenmemeyi nasıl öğrendin11
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın15
- tulumba tatlısı12
- anın görüntüsü19
- biberonuna tiner koyularak öldürülen bebek10
- portakallı kek9
- bir cumhurbaşkanı nasıl olmalı12
- tanışmak istediğiniz yazar18
- zafer partisi14
- reis deyince akla ilk gelen24
- bugünün bir türlü bitmemesi8
- göbek deliği estetiği11
- kadın aldatması erkek aldatmasıyla aynı mıdır10
- şehirler arası otobüs yolculuğunda bastıran çiş8
- true ve koala arasındaki cinsel gerilim9
- yazarların gurur duydukları özellikleri21
- 13 yaşındaki çocuğun aids ten ölmesi9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri12
- apo yu hapisten çıkartmaya çalışmak10
- atatürk resmine basan piçe uçan yumruk17
- queen ravenna'nın ölmesi13
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı22
- zeynep bastık'ın beyaz külodu23
- peter parker'ın mutsuz olması16
- atatürk'e düşman olanlar14
- gecenin şarkısı8
- izmir 3 koşuda hangi at gelir8
- birlikte diyete başlayalım mı9
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması23
- yazarların romantiklik seviyesi25
- realite manipülasyonu14
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke26
- yazarların kendilerini tanımlama şekli13
- kanka olmak istediğiniz yazarlar13
- kadınların katlandığı eziyetler14
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- belediye konserleri yasaklansın9
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey26
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur8
yeni gelmiş ve gelir gelmiş sıçmış yazar. izmirli kızlara fahişe gözüyle bakıyor kanımca. ne işi var bu adamların sözlükte anlamıyorum. yazıklar olsun. beğenmediği kızlara orospu muamelesi yapmak ne biçim bir ruh halidir. eğer dini bütün bir insansa diyorum ki iftira günahtır günah.
girisiyle beni hayretlere düşüren. sadece sözlükte değil, türkiye de birçok arabesk dinlemez ve ondan nefret eder. tıpkı benim gibi.
nasıl herkesin arabesk dinlediği yargısına vardı merak ettim.
girisiyle beni hayretlere düşüren. sadece sözlükte değil, türkiye de birçok arabesk dinlemez ve ondan nefret eder. tıpkı benim gibi.
nasıl herkesin arabesk dinlediği yargısına vardı merak ettim.
(#9683245)
ne anlattığını bilmeden konuşan yazarımsı.
--spoiler--
eteğini yukarı çek dediği için müdürlerin linç edildiği bir dönemde tabiki türbanla girebilir birisi.
okul tuvaletinde cenin bulunur laf yok paşalardan. seks yapılır sınıflarda oh ne ala fantaziye bak derler. ama türbanla girince vay milletin haline dimi!?
--spoiler--
bu cümle ne anlatıyor? kim kime linç etmiş linç edilme olmasaydı türbanla giremeyecek miydi kimse?
cenin sıçan kim, konuşmayan paşa kim?sınıfta seks hangi okulda görülmüş, kim fantazi demiş?
lan daha düne kadar yaşı 18'i geçmiş bir insan nasıl giyinebileceğine kendi karar verebilmeli diyenler şimdi ergenliği baz alıyor.
senin gibi ağzında salya akıtarak nefretle konuşan yobaz ergenleri görünce yaş sınırı 18'den 22'ye çekilmeli diye düşünüyorum.
ayrıca götünde sallama yeteneği oldukça yüksek ama inandırıcılığı az olan yazar benzeri ürün.
ne anlattığını bilmeden konuşan yazarımsı.
--spoiler--
eteğini yukarı çek dediği için müdürlerin linç edildiği bir dönemde tabiki türbanla girebilir birisi.
okul tuvaletinde cenin bulunur laf yok paşalardan. seks yapılır sınıflarda oh ne ala fantaziye bak derler. ama türbanla girince vay milletin haline dimi!?
--spoiler--
bu cümle ne anlatıyor? kim kime linç etmiş linç edilme olmasaydı türbanla giremeyecek miydi kimse?
cenin sıçan kim, konuşmayan paşa kim?sınıfta seks hangi okulda görülmüş, kim fantazi demiş?
lan daha düne kadar yaşı 18'i geçmiş bir insan nasıl giyinebileceğine kendi karar verebilmeli diyenler şimdi ergenliği baz alıyor.
senin gibi ağzında salya akıtarak nefretle konuşan yobaz ergenleri görünce yaş sınırı 18'den 22'ye çekilmeli diye düşünüyorum.
ayrıca götünde sallama yeteneği oldukça yüksek ama inandırıcılığı az olan yazar benzeri ürün.
kafa dengim yazar.
(#10044963) entrysinde saçmalamış yazar istiklal marşını sevmeyen kemalist değildir zaten.
(bkz: bilinçaltında bastırılan saçmalama arzusu) çok yüksek yazar. yazar dediysem lafın gelişi.
tuvaleti geldikçe tuvalete gitmek yerine burada entry sıçan yazar.
(bkz: saadet partisi/#11370971)
derviş tamam da, yenilikçi değil gelenekçi olmalıydı hocam. eski tas eski hamam, ha gayret devam!
derviş tamam da, yenilikçi değil gelenekçi olmalıydı hocam. eski tas eski hamam, ha gayret devam!
gerçek bir türk vatandaşı. adam gibi adam. koştursun sözlükte. ağlatsın kemalistleri.
(bkz: #10142384) budur dedirtmiş yazar. şunu bir cd'ye kaydedip eylem yapan solucanlara dinletmet vardı. ayrıca sanırım has partili oyunu verdi mi vermedi mi bilmiyorum ama.
seçim zamanlarının ateşli kovboyuydu. zaten bunlar her seçim zamanı gönderiliyor sözlüğe partilerce propoganda yaptırılıyor.
yenilikçi sıfatını neden taşıdığı anlaşılamayan gerilikçi yazar.
sözlük formatını ikidir ihlal eden yazar. bi yeniliğini görmedik ama görürüz umarım.
(bkz: şakirt lan bu)
gerici olmasının yanı sıra insanlara kendi düşüncelerini kabul ettirmek gibi bir çabası var sanki.
entry ve nick uyumu bakımından fıs çıkan yazar. geri kafalı, sabit fikirli, yobaz,
hem formata, hem saygı - görgü kurallarına aykırı entry girmekten çekinmeyen...*
hem formata, hem saygı - görgü kurallarına aykırı entry girmekten çekinmeyen...*
örümcek kafalı diye tabir ettiğimiz insanlardandır.
tebliğ faaliyeti için sözlüğü kullanan kamikaze. takiyye yapmamakta, bodoslama konulara girmektedir. bu yönden "faydalıdır". bu arada, formatın içine etmesini ilgiyle izliyoruz.
yazılarında insanı dinden soğutacak kadar dik açıklamalar yapan bir din düşmanı.
öyle bir zaman olur ki'yle akrabalığı vardır kanımca, yada işbirlikçisidir bilinmez. sözde ahlak vari başlıklar açan yazar.
"dervişlik" kavramının içersinde "yenilikçi" manası zaten vardır, bilen bilir. yaşamış hiçbir derviş gerici olmamıştır. eğer gericiyse derviş değildir zaten. "iki günü bir olan aldanmıştır" kaidesini benimserler tabi. herkese yar ve yardımcı olup, herkesle edecek iki lafları olur mutlaka. derviş kelimesini ve dervişliği bilen birisi başına "yenilikçi" koyuyorsa diğerlerini "gerici" görüyodur manası çıkar. bir insana sadece "derviş" olmak yeterlidir, başka sıfatlara gerek yoktur.
bir çok konuda kendisiyle hem fikir olduğum yazar.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar