bugün

küçük yaşta başlanan aşırı makyajdan olsa gerek.
Var olan gerçek. Çabuk kartlaşıyorlar.
giyinmeyi ve imaj oluşturmayı bilmemelerinden dolayıdır.
25 yaşındayım, iş hayatında ne kadar olgun göründüğünüz, ne kadar donanimli olduğunuzdan ve olgun düşündüğünüzden daha önemli. kapuşonlumla, saçımı iki topuz yapacak yaşımda ana haber bülteni spikeri gibi dolaşıyorum.

yaşımı öğrenen birinden şunu duymuştum: ay siz daha kuzuymuşsunuz

napayım ansna.. ben napayım.

az daha zamaan geçsin otuzaltiya sabitleyeceğim ben bunu. yirmi sene takilirim, kim bilicek.
GDO lu ürünlerden mütevellit mutasyon geçiriyoruz.
insanın düşünme biçiminden kaynaklanır, havalı biri olacam prenses olacam diye büyüyen bir kız yaşına göre büyük gösterir.

97’li bir erkeğim 18 yaşında gösteriyorum dış dünyayla aranız yoksa çocuk kalıyorsunuz.
Hormonlu gıda, boyu baskılayan iş çeşitlerinden uzak bedensel faaliyetler, küçük yaşta çocuk doğurmamak ve eğer aile göndermişse iriliğe sebep olacak spor hayatı ve bu iriliğin yer çekiminin etkisini daha görünür hale getirmesi ve yaşı büyük göstermesi, erken uyanan ve erken yıpranmaya başlayan duygu dünyası ve bunun bakışlara yansıması...
Bu dediklerim iki cinsiyet için de geçerlidir. Doğum faktörü hariç.
küçük yaşta küsküyü yemelerinden kaynaklanır.
Çirkin olmalarindandir. Çarpılmış gibi suratlar görüyorum etrafta aq.
çok yemektendir..
Folik asit yüzünden...
Hormonlu gıdalar yüzünden. Gıda namına ne varsa Herşeyi avm den alıp yiyoruz ne olacaktıki başka? Organik diye satılanların da % 60 ı çakma organik.
yemek düşkünlüğünden olma ihtimali yüksektir.çiğ köfteciler, pilavcılar ve dürümcüler de barlardan daha çok kadın kaynıyor.
iğrenç makyajlarindandir amk.
erken yaşta çok fazla makyaj yapmalarından kaynaklanmaktadır. sevgili kapitalizmin gençlere müthiş armağanı olan dikte edilmiş güzellik algısının kurbanlarıdır. kendilerini, olması gereken güzellik seviyesine yükseltmek için daha çok kozmetik ve kıyafet alışverişi yapmaları sistemin temel amaçlarındandır. Bundan faydalanacak olan sektörler ilaç, psikiyatri, kimya, giyim, kozmetik vb.dir.
89luyum nene oldum.