bugün
- anın görüntüsü13
- rakının berbat bir içki olması37
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız16
- wolverine gibi tırnakları olan kız11
- çocukluk travmaları18
- her türk kadınına 100 türk erkeğinin yürümesi8
- true'nun ölmesi14
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi15
- utopyalarkralicesi9
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf15
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin21
- uludağ'ın kaderi13
- gecenin şarkısı17
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu18
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte11
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- en etkili içki hangisi8
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- nervio abla36
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri13
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
evlenince başının göğe erdiğini düşünen, bir günde olgunlaştığını, ağırlaştığını, bilgelik kazandığını, dünyanın sırrını keşfettiğini sanan insanlarda görülen ukalalıktır.
hemen hemen bütün arkadaşlarımda, hatta öz be öz kız kardeşimde gözlemlediğim durumdur. düne kadar sizden akıl alan, dibinizden ayrılmayan, bir yerlere gidebilmek, sosyalleşmek adına sürekli peşinizden koşturan kişiler, evlendikten sonra bir havalara giriyorlar. artık düzenli seksin verdiği rahatlık ve özgüven mi, aile kurmanın, sorumluluk almanın getirdiği ağırlık mı bilemedim.
siz eskisi gibi hayatınıza, ilişkinize devam edeceğinizi sanırken, karşı taraf sizden küçük yaşta olsa bile bir günde büyümüş, size akıl veriyor, ne yapmanız gerektiğini anlatıyor. en doğrusunu o bilir, çünkü o evli. sizin gibi bekar, başında kavak yelleri esen biri değil artık. roller değişiyor. siz tehlikeli, patlamaya hazır bomba haline dönüşüyorsunuz.
bir değişim de, evlenmeden önce asabi, herkese laf sokma derdinde olanların evlendikten sonra kişilik değiştirmesi. daha önce bayramdan bayrama ancak gördüğünüz kişilerin sizi arayıp tatlı tatlı halinizi hatırınızı sorması. hal böyle olunca da insan düşünmeden edemiyor; demek ki bu insanların hayatındaki tek eksik düzenli seksmiş. onu da yaşamaya başlayınca insanın karakteri oturuyor.
eğer eşinden bir saatliğine ayrılabilip de görüşebilmişseniz, bütün muhabbet boyunca konu ne olursa olsun sürekli araya girip, eşinden, evliliğinden bahseder. sevdiğiniz, sevmediğiniz, başınıza gelen herhangi bir şeyi anlatırken "o da sever, o da sevmez, bak aynısını o da yaşamış" gibi cümlelerle muhabbetin içine eder. eehhh yani, tamam anladık. şurada 1 saattir ayrısın. git seviş de, sen de rahat et biz de.
bir gün, bu evlendikten sonra ukalalaşanlardan birine pis dalacağım ama ne zaman bilmiyorum.
hemen hemen bütün arkadaşlarımda, hatta öz be öz kız kardeşimde gözlemlediğim durumdur. düne kadar sizden akıl alan, dibinizden ayrılmayan, bir yerlere gidebilmek, sosyalleşmek adına sürekli peşinizden koşturan kişiler, evlendikten sonra bir havalara giriyorlar. artık düzenli seksin verdiği rahatlık ve özgüven mi, aile kurmanın, sorumluluk almanın getirdiği ağırlık mı bilemedim.
siz eskisi gibi hayatınıza, ilişkinize devam edeceğinizi sanırken, karşı taraf sizden küçük yaşta olsa bile bir günde büyümüş, size akıl veriyor, ne yapmanız gerektiğini anlatıyor. en doğrusunu o bilir, çünkü o evli. sizin gibi bekar, başında kavak yelleri esen biri değil artık. roller değişiyor. siz tehlikeli, patlamaya hazır bomba haline dönüşüyorsunuz.
bir değişim de, evlenmeden önce asabi, herkese laf sokma derdinde olanların evlendikten sonra kişilik değiştirmesi. daha önce bayramdan bayrama ancak gördüğünüz kişilerin sizi arayıp tatlı tatlı halinizi hatırınızı sorması. hal böyle olunca da insan düşünmeden edemiyor; demek ki bu insanların hayatındaki tek eksik düzenli seksmiş. onu da yaşamaya başlayınca insanın karakteri oturuyor.
eğer eşinden bir saatliğine ayrılabilip de görüşebilmişseniz, bütün muhabbet boyunca konu ne olursa olsun sürekli araya girip, eşinden, evliliğinden bahseder. sevdiğiniz, sevmediğiniz, başınıza gelen herhangi bir şeyi anlatırken "o da sever, o da sevmez, bak aynısını o da yaşamış" gibi cümlelerle muhabbetin içine eder. eehhh yani, tamam anladık. şurada 1 saattir ayrısın. git seviş de, sen de rahat et biz de.
bir gün, bu evlendikten sonra ukalalaşanlardan birine pis dalacağım ama ne zaman bilmiyorum.
evlendikten sonra kişinin hayata bakışındaki büyük değişikliklerden kaynaklanan durumdur. artık hayat eskisi gibi değildir, en başta büyük bir sorumluluk üstlenilmiştir.
Cinsel yaşamın yaşanması ile vücutta normale dönen hormon seviyesi kişinin belirli özelliklerini ön plana çıkartır, ukalalıkta bunlardan biridir.
görgüsüzlükten de kaynaklanabilir. ilk defa vajina gören bir erkeğin rehavete kapılmasının doğal bir sonucudur.
Olgunlaşma evresinin bu dönemle özleştiilmesinden doğan sonuçtur. Kişi evlenince olgunluk kazandığını, ideallerinin ve sorumluluklarının değiştiğini, yeni bir ufuk edindiğini düşünebilir. Bu ukalalık kişinin evlendiği eşe, eşin aile yapısına ve evliliklerinin atıldığı temellere bağlı olarak değişim gösterir.
insanı deli eder. kimi evli kadınlar bekar kızları ( akranlarını ) deli etmek için, (onları çatlatmak) için ukalalık yaparlar, örneğin;
bekar kız; a aaa ne güzel kazak, sana çok yakışmış, yüzünü gözünü açmış valla.
evli kadın; dün kocacım aldı bana, ilk el ele tutşma yıl dönümümüzdü.
bekar; zevkliymiş gerçekten.
evli; zevkli olduğu beni tercih ettiğinden belli şekerim hihihi
bekar; hehehe
o hehehe yi isteksiz güler kız. aslında sinir gülüşüdür o. ama yeni evlenmiş o salak bilmez onu. belki bilir ama masus yapar yine de. ama erkekler öyle değildir işte. erkekler harbi delikanlı adamlardır. bekar olan adamı üzmez. ' valla en iyisini sen yapıyon, bekarlık sultanlıktır ' falan der. hatta nişanlı ise ' bak yol yakınken dön, çok ararsın bu günleri ' espirisini bile yapar. üzmez, kırmaz hiç. ukalalığı genel de kadınlar yapar. hem ne demişler;
görmemişin kocası olmuş tutmuş sikini koparmış. kadınlardır bunu yapan.
bekar kız; a aaa ne güzel kazak, sana çok yakışmış, yüzünü gözünü açmış valla.
evli kadın; dün kocacım aldı bana, ilk el ele tutşma yıl dönümümüzdü.
bekar; zevkliymiş gerçekten.
evli; zevkli olduğu beni tercih ettiğinden belli şekerim hihihi
bekar; hehehe
o hehehe yi isteksiz güler kız. aslında sinir gülüşüdür o. ama yeni evlenmiş o salak bilmez onu. belki bilir ama masus yapar yine de. ama erkekler öyle değildir işte. erkekler harbi delikanlı adamlardır. bekar olan adamı üzmez. ' valla en iyisini sen yapıyon, bekarlık sultanlıktır ' falan der. hatta nişanlı ise ' bak yol yakınken dön, çok ararsın bu günleri ' espirisini bile yapar. üzmez, kırmaz hiç. ukalalığı genel de kadınlar yapar. hem ne demişler;
görmemişin kocası olmuş tutmuş sikini koparmış. kadınlardır bunu yapan.
çok zor koca bulan kızlarda vuku bulmuş hadisedir. ''ben yıllarca uğraştım, sonunda buldum. şimdi sıkıyorsa sen de bul da görelim '' iç seslerinin vücut bulmuş halidir. sürekli sizi tenkit ederler ''bak öyle yapma evlenince zorlanırsın'' ''bak şöyle deme evlenince öyle olmuyor o işler'' gibisine. sanki onun eşiyle evlenicekmişsiniz yada dünyada bitek onun eşi varmış gibi görürler.
en büyük göstergesi; etraflarındaki herkese "haydi siz de evlenin" deyip durmalarıdır.
o balayından az önce, sen değil miydin "şöyle oldu, annesi bunu yaptı, babası şunu dedi" diye şikayetler eden; "aman ha evlenme, bekarlık sultanlık" diye atıp tutan. n'oldu? çok mu tatlı geldi bal-ayı?
o balayından az önce, sen değil miydin "şöyle oldu, annesi bunu yaptı, babası şunu dedi" diye şikayetler eden; "aman ha evlenme, bekarlık sultanlık" diye atıp tutan. n'oldu? çok mu tatlı geldi bal-ayı?
2122 gibi erkeler için henüz çok erken denilebilecek yaşlarda evlenen veletlerde sıkça görülen durumdur. Ola ki eşiyle yaptığı telefonda bir konuşmasını sizin yanınızda gerçekleştiriyorsa. Telefonu kapattığında size sanki 20 yıllık bir evli erkek bilginliğiyle (daha 20 yaşında bir sümüklü henüz kendide) aslanım evlenme sakın! Demeyi boynunun borcu bilir, akabinde niye ki sorusunu bekleyerek çünkü evli bir erkektir ve artık tecrübeliyim millete birikmiş akıl fazlalıklarımı dağıtma zamanı der. Benim gibi ondan 8-9 yaş büyük olsanız da size nasihat çektiğini zanneder garibim velet.
Kızlar cephesinde de durum çok farklı değildir aslında. Burada göze en çok batan detay, göze en çok sokulan detay yani; Evlenmeden önce abi diyeceği yaştaki insanlara, eşinin yanında sıf bekâr diye çocuk demesi. Bir anda kazık kadar adamı, 15 yaşında sümüklü bir ergen yapıvermesi. Akabinde de Akıllı çocuk oda evlensin. Çocuk napsın, nasıl bir çocuk hala evlenmemiş, çocukta haklı gibi cümleler kullanması. Geç kızlık pisigolojisi, zaten hep olagelen yarı çocuk aklını bir kenara atıp, 2 günde anaç yapılı bir kadın yapısına bürünüvermesi, kendi akranı hemcinslerini bile kendinden daha toy görmeye çalışması.
Efendim, görüldüğü üzere her iki cinste, balkon denizliğine konan gök domates misali evlenir evlenmez birkaç günde kızarıp hemen olgunlaşıyorum zanneder. Hâlbuki her şey için zaman gerekir.
Kızlar cephesinde de durum çok farklı değildir aslında. Burada göze en çok batan detay, göze en çok sokulan detay yani; Evlenmeden önce abi diyeceği yaştaki insanlara, eşinin yanında sıf bekâr diye çocuk demesi. Bir anda kazık kadar adamı, 15 yaşında sümüklü bir ergen yapıvermesi. Akabinde de Akıllı çocuk oda evlensin. Çocuk napsın, nasıl bir çocuk hala evlenmemiş, çocukta haklı gibi cümleler kullanması. Geç kızlık pisigolojisi, zaten hep olagelen yarı çocuk aklını bir kenara atıp, 2 günde anaç yapılı bir kadın yapısına bürünüvermesi, kendi akranı hemcinslerini bile kendinden daha toy görmeye çalışması.
Efendim, görüldüğü üzere her iki cinste, balkon denizliğine konan gök domates misali evlenir evlenmez birkaç günde kızarıp hemen olgunlaşıyorum zanneder. Hâlbuki her şey için zaman gerekir.
günlerdir üstlerinde olan ilgiden kaynaklanır. bir süre sonra şımarmışlardır. başka biri evlenene kadar onların ukalalıkları devam eder. başka biri evlendiğinde ise ilgi odağı değişeceğinden eski hallerine döneceklerdir.
-Allah bir yastıkta kocatsın canım.
+sağ ol canım da 1 hafta sonra gelseydin..
-neden ne olduki?
+4 gün oldu evleneli ondan dedim!
-ilk günler rahatsız etmiyim dedim kocanla başbaşa olmak istersin diye hem bu işinde adabı var biliyorum yani.
+tamam da 4 gün oldu.
-tamam canım anladık biraz geç oldu yüzüme vurup durma.
+hayır diyorum ki al bunlar benim arabanın anahtarları 1 hafta sonra gelirsin daha 4 gün oldu!.
-haaaaaa sss.. tamam canım tamam pardon ya. hadi görüşürüz. *
-Allah bir yastıkta kocatsın canım.
+sağ ol canım da 1 hafta sonra gelseydin..
-neden ne olduki?
+4 gün oldu evleneli ondan dedim!
-ilk günler rahatsız etmiyim dedim kocanla başbaşa olmak istersin diye hem bu işinde adabı var biliyorum yani.
+tamam da 4 gün oldu.
-tamam canım anladık biraz geç oldu yüzüme vurup durma.
+hayır diyorum ki al bunlar benim arabanın anahtarları 1 hafta sonra gelirsin daha 4 gün oldu!.
-haaaaaa sss.. tamam canım tamam pardon ya. hadi görüşürüz. *
gerizekalılığa işaret eder.
ancak evlenince kendini değerli hisseden ''bakın ben seçildim, biri tarafından beğenildim'' hissiyatıyla saçmalayan ve evliliği sosyal statü göstergesi olarak algılayan biçarelerin en büyük yanılgısı.
ancak evlenince kendini değerli hisseden ''bakın ben seçildim, biri tarafından beğenildim'' hissiyatıyla saçmalayan ve evliliği sosyal statü göstergesi olarak algılayan biçarelerin en büyük yanılgısı.
kız kısmında saçları "evlendim sarısı" 'na boyatma gibi bir takım belirtiler göstermesiyle anlaşılabilir.
güncel Önemli Başlıklar