bugün

kıskanç olduklarını dumuştum, yengeç sembolik olarak kıskançlığı ifade eder.
iyi sevişir. on kaplan gücündedir.
dengesizlikleriyle insanı hayattan bezdiren kadın.
Ev en mutlu olduğu yerdir. Aşırı duygusaldır. Bağlanmaya müsait, kıskanç ve bi o kadar da kıskanılmak isteyendir. Güvensizlik onu sürekli şüphe içinde yaşatır. inat ama hırssızdır. Yapacağım dediğini yapmayadabilir. Tam anlamıyla dişi burcudur. Sevildi mi gözü kimseyi görmez. Espri yaşamının dörtte üçüdür. Kendimden biliyorum.
sorunludur.

annemden biliyorum.
balık burcu erkeği durma evlen onunla!
çok paylaşımcı gibi gözükse de aslında hep kendini düşünür.

ayrıca güven sorunu var galiba bunların...
Akrep erkegiyle birbirleri icin yaratilmislardir. Kendimden biliyorum.
Hep iyi yönlerini okumayın. Hemen yazıyorum diğer yönlerini de. Kız kardeşim ve en yakın eş adayım bu burca mensuptur efendim.
Sinirli ve çabuk köpürürler. Ama hemen pişman olurlar.
Dışarıya karşı ise kedi gibidirler.
Berbat bir kadindir.
Kabuğunun altında yumuşacıktır.
Malin onde gidenleridir. Yavsaklardir, arkadas canlisi degillerdir, on yargililardir, aptallardir, salaklardir.
Yeni insan bulunca satisi koyan yilisiklardir.
uyumludur, sizi sıkıntıya sokacak taleplerde bulunmaz ama sıkılırsınız. bi numaraları yoktur. tecrübeyle sabittir uzak durun.
gereksiz şekilde aşırı duygusaldır. kendimden biliyorum.
dünyanın en fazla terk edilen kadını. muhtemelen böyledir. sevgilerini aşırı belli ederler. çoğu kere duygularını kullanan birilerine denk gelirler. saf ve masumdurlar. sulugözlüdürler ama bu kadar terk edilmeye normaldir. akrep burcu erkeğiyle garip bir uyumları vardır. akrep burcu erkeği; yüz kötülüğün, yüzünü de bilir. bu yüzden böyle ağlakları kötülüklerden korumakta zorlanmaz.
burç olayına asla inanmayan biriyim ancak burca çokça inandıklarını söyleyebilirim bu arkadaşların. ayrıca çok övüyorlar kendilerini, anaç insanlarız, güzel yemek yaparız, eşimizle çocuğumuzla çok ilgileniriz diye. bunu söyleyen kardeşimizde daha 15 yaşında ve tabi ki bekar; hayır evlenmeden bunları yaşamadan burcumun özelliği dediği zırvalara bakarak ''kesin ben de böyleyim'' diyen insan gerçekten gözümde komik olduğu kadar trajiktir de.
illallah..
kafası karışık kadındır. hafif psikopattır. hatta bazen ağır.
yaradılışlarına tutku ve aşk konulmuştur.
Yükselen olması çok daha farklı bir boyut kadar.
misafir ağırlamayı, yedirip içirmeyi pek sever.
sevdikleri söz konusu olduğunda bir anda üşengeçliğinden sıyrılır.
çok sever, çok mutlu olur sonra bir anda dibe vurur ve dünyanın en mutsuz insanı olur.
ruhunuz duymadan hakkınızda onlarca bilgiye kısa sürede ulaşan kadındır. ayakta uyutur vallahi adamı.
genellikle renkli gözlü, ay yüzlü olurlar. duygusaldırlar, ailelerine düşkündürler ve arkadaş canlısı olurlar, birazda çekingendirler.
her ne kadar anlaşamamış olsam bile asil kızlardır. her gece uykuda düşler kurarım.
canı sıkılınca bile ağlamak gibi bi özelliği vardır.