bugün

ne istediğini bilen kadınlar değildirler.
ya mız mız, sıkıcı, sünepe, zavallı ve zayıf olurlar... yada entelektüel, kültürlü, zeki, elit, havalı ve aristokrat olurlar. arası yok.
bu burcun hatunlarının genel özelliği mi bilmiyorum lakin, benim denk geldiklerimin hepsi bir kere terk edildikten sonra asla geri dönüş kapısı bırakmamaktadırlar. O yüzden şayet terk etmeden önce iki kere düşünün çünkü o çok aşık halleri gururdan dolayı bir anda değişip bütün kapıları yüzünüze kapatabilir.
böyle hassas kırılgan ve içlidirler. sanırım.

edit; eksilenmiş tanım. şimdi gerçekten kırıldım.
şu sıralar doğum günü kutlamaları yapan kadınlar. bu ay onların olduğu için mutludurlar muhtemelen, ona göre davranın.
Dunyanin en igrenc insanlari.
bir gün içerisinde insana 4 mevsimi yaşatan kadın.
iç dünyaları çok değişkendir. ani mevsim geçişleri misali yorabilirler. bu hassasiyetten ya da kırılgan yapılarının dış dünyada olup bitenlerle başedememekten olabilir. bu yüzden sözü, duruşu net ve kararlı tiplere bayılırlar. aslan erkeğiyle muhabbetleri sağlamdır. aileye ve ailevi organizasyonlara bayılırlar.
sikimsonik kadındır. balık ve akrep varken hatta koç bunlara bakılmaz bile. aldatırlar. evet.
yaşadığı gel-gitlerle sizi depresyona sokup hayattan soğutabilen kadındır.

2 dünyası vardır kendi içinde. ama ikisinde de mutlu değildir çoğu zaman. hafif manik depresiftir. yeteri kadar bağlanmazsa mantıklı kararlar alıp yoluna gidebilir. bu da size koyabilir.
özel hayattan insan silme konusunda başarılıdır.

en çok sevdiğinden bile ışık hızıyla soğuyup vazgeçebilir.
En yakın arkadaşımın burcudur. Çok kararsızdırlar.
-duygularını fazla belli etmeyen
-aşırı derecede muhafazakar
-ego sahibi gibi görünmese de ego sahibi
ama tatlı bir kadındır bu.
saflardır bunlar...
Bulduğun yerde al evlen. KaÇırma! Bu kadar anaÇ, bu kadar vefakar, bu kadar sevgi pıtırcığı başka bir kadın bulamazsın.
aldatır. net.
sırcı duygusal ilgi görmek ister ilgi gösterin onlara.
aşırı duygusaldır, mantıklı davranmaya çalıştıkça kendini üzer. aradığı tek şey güvendir, sevmeye hazırdır her zaman. bir de günü gününe, hatta saati saatine uymaz.
yazıktır bana, ben istememiştim yazın doğmayı.
Bir yengeç burcu erkeği olarak yukarıda sayılan özelliklerin 2/3 sine bile sahip bir yengeç burcu kadınına talibim. Hemen evimin kadını yapayım.
sadece yengeç burcu erkeğinin mutlu edebileceği kadındır.
Burçlara inanmam ama burcunun özelliklerini taşıyorsa güzel insandır.
ikizler sevgilisi olmamalıdır iki tarafada yazıktır.
yengeç burcu erkeğinin mutlu edemeyeceği kadındır. şöyle ki yengeç burcu erkeği sürekli arayıştadır. yengeç burcu kadını sürekli değişkendir. haliyle yengeç burcu erkeği yanında güvende hissedemez.
Yengec burcu erkegiyle asla ama asla anlasamayan kadindir. Nereden cikardiniz bunu bilmem 21 senedir yengec burcu erkegiyle yasiyorum kardesim olur kendileri uyum sagladigimiz cok nadir sey vardir burclarimizin ayni olmasina ragmen birbirimize asiri sekilde zit kutuplardayiz.
aşksız yıllarca yaşayabilen ama ilişki söz konusu olunca da aşk olmadan hiçbir ilişkiye başlamayan kadındır.
verilen değeri boşa çıkarmayan tek kadın. aşırı duygusal ve alıngan. nezaket sahibi. kadirşinas. zarif. sevdikçe sevdirir. bazı kadınlar vardır, sen sevdikçe senden kaçar. sanki buna tepki olarak dünyaya gelmiş bu kadın.