bugün

eskiye duyulan özlemi kapatmak.
Kafa dağıtmak.
deli ile aramızda geçen bir münasebetten dolayı geldim.
kendimi biraz bilgili saydığım (ya da anlatabildiğim diyelim) tarih,fizik,türkçe alanlarında milleti bilgilendirmek ve bilgi entrysi girmekti. ama sanırım başından beri bunu yapmıyorum.
Kalça ellemek.
biraz içimizi dökme, biraz insan tanıma.

ikisini de güzelce gerçekleştiriyorum. sağolsun, sözlükten gerçek anlamda çok değerli arkadaşlar tanıdım. bir kaç tanesi ile de reel de arkadaşlığımızı sürdürmekteyiz. en güzeli de bu olsa gerek. içimizi dökebildiğimiz insanları bulabiliyoruz.

tabiki yazdıklarımız, çizdiklerimiz de cabası.
Boş zamanlarımı geçirecek ve o zamanlarda içimi dökmeye yarayacak bir site arıyordum. Buranın tam aradığım gibi bir yer olduğunu öğrendim. Tavsiye ve tesadüfler üzerine sözlüğe kaydoluşum gerçekleşti. ilk günü çaylak olarak geçirdikten sonra yazdıklarım beğenilmiş olacak ertesi gün sözlüğü açtığımda baktım yazar olmuşum ve moderatörlerden biri de nickini unuttum, yazar oldun. Aramıza hoşgeldin diye bir mesaj atmıştı. Macera böylece başladı.
kafam dağılsın da çalışmakta bulunduğum berbat şirkette olduğumu unutayım diye.
devran nasıl dönüyor bir de bu pencereden bakayım dedim.
yeni ortamlar yeni arkadaşlıklar ve can sıkıntısı .
Tamamen arkadaşımın ısrarı üzerine başladım, mutluyum.
(bkz: sözlüğü ilim irfan yuvası haline getirmek).
Çoğu kişi için:
(bkz: Laf çakmak)
Kafa dağıtmak, geceleri yalnız içerken konuşabilecek birini bulmak, sigara içerken bir şeyler okuyabilmek.

Güzel şeysin sen sözlük.
bazen kafam kıyak olur 1-2 entry girerim genel de gece online olduğumdan belki kafası kıyak sohpeti hoş olan bi hatun mesaj atarda 2 kelam ederiz diyorum lakin pek olmuyor...
Geleceğe anı bırakmak. Belki nasıl yazmışım diye yerin dibine girip gülmekten yarılmak.
az da olsa güzel insanlara rastlıyorum bu platformda onların varlığını görmek bana iyi hissettiriyor.
Aslına bakarsanız buraya ne düşündüğümü özgürce yazmak farklı görüşleri öğrenmek için burdayım.
yalnızlığımı gidermeye çalışmak.
Garip gelecek ama yıllar sonra bu nicki arattığımda yazdığım şeyleri görebilmem, günlük gibi bişey aslında. Yıllar sonra şu anki ruh halimi görmüş olacağım.
Tamamen amaçsız.

Vakit geçirmek.
Bir gece ansızın geldim.
öğretmek ve öğrenmektir.
Bilgi yasama dair gunluk bilgiler aliriz diye geldim.
Kol bacak meme alip gidiyorum gunluk dozlarda sozlukten.
Sacma basliklar cabasi.
Ne kadar değişik fikirli insan modeli olduğunu görmekti gördüm saolun.