bugün

http://galeri.uludagsozluk.com/r/beyle-577203/
fazla abartılıyor.
kadın, erkek, eşcinsel, lezbiyen, hermafrodit veya transseksüel ayırmaksızın çok abartılıyor.
bir insanın hayatının en fazla % 20' sini kaplamalı seks.
ama görüyoruz ki günümüzde %60- 95 arası değişiyor.
türk erkekleri bunu bilmediği için olumsuz.
sıvı alış verişi.
şu bir gerçek ki yeteri kadar seks yapabilen bir insan, seks hakkında konuşmaz. karnı tok olan insan ''bir adana olsa da yesek'' demez. karnı tok olan insan yemekler hakkında konuşmak istemez.
sevdiğini mutlu etmek , onun için acıya katlanmak.
39.5 derece dar açıyla kuzey batı yönü.
bilgisayarlarının ekranlarından.
90 derece.
Beslenmek gibi, şu içmek gibi, sadece ve sadece ihtiyaç tır. Daha fazlası değil.
Evlenince.
iki gönül bir olunca samanlık seyran olur.
Genelde dik aciyla bakarim.
erkeklerin en büyük zevkini kadınların vajinalarında ve kadınlarınkini de erkeklerin penislerinde kılan allah'a şükürler olsun; penis girmedikçe rahat, huzur ve sakinliğe kavuşamayan vajina ve vajina içinde olmadıkça yine bunlara ulaşamayan penis.
Sekse ne demek? Şeklindedir.
görsel
Oral:90°
Anal:45°
Misyoner:180°

Tşk.
güzel bir açıdan bakıyorum genelde *
Solmuş bir aşkı bile küllerinden tekrar alevlendirebilecek güce sahip harika bir eylemdir bana göre. Tabi kiminle ve nasıl yapıldığına göre bu tanım değişiklik gösterebilir. Tutup da fuckbuddy tarzı birisiyle bu eylemi gerçekleştirmek ahmaklıktır. Çünkü onun gözünde de sizin gözünüzde de sex sadece yapmak için yapılan bir eylemdir, herhangi bir heyecanı veya ateşi yoktur. O yüzden sex yapacağınız kişi sizin için özel olmalıdır. Şahsen benim sexe bakış açım bu şekildedir.
ihtiyaçtır arkadaşlar.
güzel bakıyorum o et parçasının nasıl bu kadar zevk verdini araştırıyorum suanda araştırmalarım bitince sizi aydınlatıcam..
Yazarlar sekse tabiki Bakış açısı eğik olur.