bugün

sözlükte de dostlarına güzel birşeyler yazma isteğidir. oldukça masum bir durumdur,amaç dostunuz hakkındaki duygu ve düşüncelerinizi de sözlüğe yansıtmak,sözlükte de paylaşmaktır.
bu duruma bakınca kim kimin dostu kim kimi tanıyor diye de başlık açmak da akla gelmiyor değil.(işin esprisi tabii bu da...)
gerçekte tanınmayan biri için fazla iyi şeyler yazıldığında yonjadaki "bebişim çok dehşet çıkmışsın fotoda! gözlükler de yakıyo! yaaa var ya bomba bişeysin her sözün koparıyo beni hadi öpüyorum, üzmeyin bebişimi" yorumları kadar yapmacık ve gereksiz olabiliyor. *
(#1115889)
çoğu bu kapsama girer. sözlüklere yonja muamelesi yapan yazarların sayısı azımsanmayacak kadar çok olduğu gibi yazdığı bir yorum sonrası yazılma amacı güden yazar sayısı da az önceki istatistik ile kapışacak ölçüdedir.
(bkz: canımsın bilaaaasın dimiii)
bunu yapan insan olamaz dedirten olay .

(bkz: bunu yapan insan olamaz)
yonja yorumlari ozellikle blazer ceketli profil fotograflarina yapilan yorum su seklide olmakta ve bunlardan siddetle kacinmanizi tavsiye ederim...

-Kardesim kraldir..o'na yanlis bana yanlistirrr...
-kirveeee...yine koymussun seklini..yakisir kardesime...
-yaaa moruk o gece reina'da neydik oyle yaa...olm o herseyi unuturum o vale'ye verdigin 200 dolar bahsisi unutamam...
-berdani asiretinin biricik varisi...gelecegin agasi..allaha emanet ol...