bugün

beklemekten sıkılan tipin önünde sonunda yapacağı şeydir.
"ben meşgulüm şimdi sen külahıma anlat, o sonra bana anlatır. " denilebilir. ama dememek daha yerindedir. bırakın can çekişsin.
amaca ulaştırır mı ulaştırır.
-naber?
*iyi de hayret sen mesaj atmazdın noldu, ne yüzle atıyorsun
-pardon sana mı atmışım veli? vildana atıcaktım ya ben.. isminiz arka arkaya ya, ondan şey olmuş.
*hmm peki.

bi de şu yalan var, aynı harfle başlayan başka hemcins arkadaş bulunur, o kullanılır inandırıcı olsun diye. beyninize tüküreyim.

vildanmış.
isim benzerliğinden gerçekten yanlışlıkla atılmış olabilir. hemen hüküm vermemek lazım.
yenmicek olan mesajtır. yenisini bulun artık. *
bi ara sevdiğim kıza deniyip, yerin milyon kat dibine girdiğim durum.

tavsiye: aman diyim öyle gereksiz şeylerle vakit kaybetmeyin, bi süre sonra zaten gitmiyo o muhabbet.
Sms olayı ilk çıktığı zamanlarda etkili olan fakat şimdilerde inandırıcılığını kaybetmiş bir bahanedir.
''sarhoştum, mesaj attığımı hatırlamıyorum.'' la yarışacak olan ayaktır. *
Hala aşık olunan eski sevgiliye atılan mesajdır ,ne karşındaki inanır senin yanlışlıkla mesaj attığına ne de sen itiraf edebilirsin hala onu deliler gibi sevdiğini...
son kullanılanlardan gönderilen mesajlar için kimi zaman yanlış yapılabilir. işte bu tür durumlarda acaba ayak yaptığımı sanarlar mı hissi oluşur ki çok kötüdür. hele bir de mesaj hiç gitmemesi gereken bir kişiye gitmişse durum vahim.
bazen gerçekten yanlışlıkla mesaj atılır, mesaj atılmaması gereken kişiye. ve o zaman 'yanlışlıkla attım' da demeye çekinirsin, ayak yapıyor diyecek diye. berbat bir durumdur.

(bkz: iki ucu boklu değnek)
(bkz: allah belamı versin yanlışlıkla oldu)
en berbat versiyonu, yakın zamanda başıma gelmiştir. zeka isteyen ayaktır.
(bkz: rüyamda seni gördüm yalanı)
gece 02.00'dan sonra özellikle sıkılınca meydana gelen durum.
gaza gelinmiş ve yapılmıştır. Sonradan gelen pişmanlık bir şeyler söylettirir.
tek ayaktır, zira yalan söylenmektedir.
var böyle mini çakallar.*
Düşük zekalı erkeklerin anca ergen kızlara yaptığı numara.
(bkz: pardon yanlış delik)
Aslında bana yanlışlıkla mesaj attım dese var ya ben o zaman şakırım herşeyi ona.
inanmış gibi yapmaktan kötü değildir.
sanırım yakında bende bu ayağı çekeceğim, dayanamıyorum.
hemen hemen boşluğa düşen her erkeğin, şansını denemek adına en az bir kere kullandığı yöntem.
Sözlükte bile yapanına rastladım.