bugün
- teravihte sarımsak deryası kokan insan12
- 50 cc lik motosiklet almak9
- yaren leylek9
- 23 mart sonrası iktidarın bulacağı yeni gündemler16
- esmer kızların sarışın kızlardan daha güzel olması8
- sahurdayız uludağ sözlük33
- pişi ve vişne reçeli9
- şu anda dinlediğiniz şarkı15
- victor osimhen13
- 14 mart 2025 galatasaray antalyaspor maçı11
- yazarların evlenmeme nedenleri10
- bugünde merso alamadan uyumak17
- ekrem imamoğlu'nun diplomasının iptal edilmesi39
- mert hakan yandaş20
- canik belediyesi'nin çocouklara yaptığı jest11
- mokv8
- v a m p i r o v13
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız25
- yazarların mezun oldukları üniversite ve bölüm16
- küresel ıkınma15
- psikolojisi bozuk yazarlar41
- anın görüntüsü12
- emekli ikramiyesinin 33 kilo hurmadan 6'ya düşüşü11
- namaz kılmak8
- ramazan hoca13
- motosiklet kullanacaklara tavsiyeler8
- gerdek gecesi seviştiniz mi10
- fenerbahçe15
- mini etek giyen kızın ağzını burnunu kıran çomar18
- true nickli yazar12
- ianis hagi9
- üni sınavını kazanamayan yönetici istemiyorum13
- ramazan günü sokakta sigara içen insan17
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı78
- uludağ sözlük 2025 hataları11
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi17
- judas'ın geri dönmesi10
- galatasaray23
- maço erkek vs alfa erkek10
- erkek adamın erkek oğlu olur8
- 2 nisan 2025 fenerbahçe galatasaray maçıp11
- elenmeyi başarı olarak gören zihniyet16
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı29
- araba'nın komple masraf olması12
- aykolik ve gülşen benzerliği8
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması12
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan19
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek15
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları17
- yüksek enflasyon14
çoğu zaman başaramayan erkektir. ama başardıklarını sanırlar o ayrı çünkü kadınları soruya soruyla cevap vererek o kadar yıldırırlar ki kadın vazgeçer.
kız: telefonunu karıştırdım dün, bir kızın mesajları vardı.
erkek: hangi telefon?
kız: hangi telefon olacak şapşal, cep telefonunu.
erkek:şu yeni aldığım mı? hani gittik kamerasında sorun vardı, garantisi var diye biliyorduk meğerse kullanıcıdan kaynaklı hatadan dolayı garanti kapsamına girmiyormuş, üzülmüştük. yazık oldu lan asuman. valla telefonu aldık 50ye tamirati 80e. yani bu devirde kim kimi düdüklerse kar olur mantıgında. hayır yani geçen gün kırk yıllık manavımızdan elma alalım dedik. adama da güveniyoruz "sen seç kamuran" dedim. eve geldim bir bakarım ağzına kadar çürük elma. he çürük demişken noldu dişçiyle randevun. ağrıyor mu dişin hala. çektirebildin mi? çektirmişken bir yaşlı adam vardı hani şirkette. felç geçirmişti. allah çektirmesin diyorduk hakkın rahmetine kavuştu kendisi biliyor musun? hayır yani sapasağlam adamdı saniyede neler oluyor. saniye mi? saatleri aldın mı sen evdeki. biri gösteriyo 12 diğeri 1. hangisi doğru şaşırmış oldum. bu arada saatler alınınca biz de alınmış olduk. kih kih. neyse yahu doğru bu saatler alınınca 1 saat daha fazla uyuyoruz dimi biz. uyku derken uyuyalım hayatım yarın yorucu birgün bizi bekliyor. hadi allah rahatlık versin.
(bkz: mavi ekran)
kız: telefonunu karıştırdım dün, bir kızın mesajları vardı.
erkek: hangi telefon?
kız: hangi telefon olacak şapşal, cep telefonunu.
erkek:şu yeni aldığım mı? hani gittik kamerasında sorun vardı, garantisi var diye biliyorduk meğerse kullanıcıdan kaynaklı hatadan dolayı garanti kapsamına girmiyormuş, üzülmüştük. yazık oldu lan asuman. valla telefonu aldık 50ye tamirati 80e. yani bu devirde kim kimi düdüklerse kar olur mantıgında. hayır yani geçen gün kırk yıllık manavımızdan elma alalım dedik. adama da güveniyoruz "sen seç kamuran" dedim. eve geldim bir bakarım ağzına kadar çürük elma. he çürük demişken noldu dişçiyle randevun. ağrıyor mu dişin hala. çektirebildin mi? çektirmişken bir yaşlı adam vardı hani şirkette. felç geçirmişti. allah çektirmesin diyorduk hakkın rahmetine kavuştu kendisi biliyor musun? hayır yani sapasağlam adamdı saniyede neler oluyor. saniye mi? saatleri aldın mı sen evdeki. biri gösteriyo 12 diğeri 1. hangisi doğru şaşırmış oldum. bu arada saatler alınınca biz de alınmış olduk. kih kih. neyse yahu doğru bu saatler alınınca 1 saat daha fazla uyuyoruz dimi biz. uyku derken uyuyalım hayatım yarın yorucu birgün bizi bekliyor. hadi allah rahatlık versin.
(bkz: mavi ekran)
tanım: yalancıdır.
o değil de, yalan söylerken yakalananı çok fena. Hem yalancı, hem beceriksiz. Duble gerizekalı.
o değil de, yalan söylerken yakalananı çok fena. Hem yalancı, hem beceriksiz. Duble gerizekalı.
erkeklerin hepsi yalan söyler.
tipik erkektir.
kendisini dünyanın en zeki insanı zanneder.
(bkz: doğru yolu bulmak)
türü gittikçe çoğalan erkektir...
itinayla yakalanır. Ortaya çıkmayan yalanı yoktur.
yalan söylemeyen erkekten daha zeki olan erkektir.
yalan söyleyen kızdan tek farkı, söylediği yalanın ortaya çıkmasıdır. zaten yalan söylemeyi becerebilse, yalan söyleyen erkek olmazdı.
(bkz: pembe panjurlu ev)
yalanın 'yalan' olduğunu bilmemek şartı ile, kadınların en çok hoşlandığı şeyin 'yalan' olduğuna kanaat getiren erkektir.
genellikle başaramazlar. bunu başaran erkekler elit sınıfındadır. erkeğin beyni kıvrımlı değildir ve düz olarak çalışır. bir erkekle dedikodu yapmaya çalışırsanız genellikle sıkılır, bunalır, anlamaz.
yakaladığım an gözümdeki tüm değeri sıfıra inen basit erkektir.. kendisine saygısı olmayana ben nasıl saygı duyabilirim ki?
ibnedir.
yalan söylemek karakter meselesidir. herkes söyleyebilir elbette yalan. ama bu karakterine vurulmuş bir darbedir o kişinin. sonrasında istediği kadar düzelmek istesin beceremez.
karaktersiz pezevenk.
karaktersiz pezevenk.
Yalancı güvenilmez erkektir.
yalan söylemeyeni var mı? her konuştuğu doğru olan bir erkek tanımıyorum illa bir yalan söyler.
Yalan söyleyen kadını anında tespit edebilen erkektir. Sanırım bu yüzden çok sevilmezler.
Hic yalan söylememiş olan ilk taşı atsın.
Hic yalan söylememiş olan ilk taşı atsın.
en normal erkektir. Yanındakini üzmemek için söyleyebilir, işler karmaşıklaşmasın diye söyleyebilir ama en önemlisi nasıl söylediği ve ne derecede söylediğidir.
yalanı ortaya çıktığı zaman yalanı yalanla kapatmaya çalışan erkek vardır ki, bence yerin dibine girmesi gereken erkektir. erkek müsvettesidir.
erkek diye genellenmemesi gerekir. zira yalan insana özgüdür.
yalan söyleyen erkek tanımlaması biraz eksik olmuş. zira yalan söyleyen erkek/kadın değil; yalan söyleyen insan olarak tanımlamak daha doğru olacaktır sanırım. herkes yalan söyler. 'söylemiyorum' diyen de yalanın allahını söyleyen insandır. en azından bu konuda dürüst olun lan!
arkadaşınla buluşacakken evden geç çıkıp 'trafik vardı' demedin mi?
gece sabaha kadar film izleyip / oyun oynayıp 'hastalandım, tüm gece kus kus, bir türlü uyuyamadım, ondan işe geciktim' demedin mi?
sevgilinin yanında taş gibi bir hatuna gözün takılıp iç geçirirken 'yok hayatım bakmıyordum, ne alakası var ya' demedin mi?
sonra da 'ben yalan söylemiyorum', hadi lan ordan!
arkadaşınla buluşacakken evden geç çıkıp 'trafik vardı' demedin mi?
gece sabaha kadar film izleyip / oyun oynayıp 'hastalandım, tüm gece kus kus, bir türlü uyuyamadım, ondan işe geciktim' demedin mi?
sevgilinin yanında taş gibi bir hatuna gözün takılıp iç geçirirken 'yok hayatım bakmıyordum, ne alakası var ya' demedin mi?
sonra da 'ben yalan söylemiyorum', hadi lan ordan!
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar