bugün

çirkin, namussuz, karaktersiz, zengin erkeğin sevgilisini elinden çaldığı gariban insandır kendisi.
Günümüzde hiç şansı olmayan erkektir maalesef.
(bkz: yarın gel başla)
sadece fakir sıfatından ötürü her iki dünyada da şansı yaver gidemeyecek erkektir. istediği kadar yakışıklılığı, namusu, karakteri, saygısı, ahlağı olsun mortingendir kendisi, arabam var bmw benimle çıkar mısın diyen erkek onun yanında daha süperdir, çünkü kızlar için para daha mühim bir şeydir.
dengine asla düşmeyecek olan erkektir.
olur da birden zenginleşirse namuslu ve karakterli özellikleri uçabilir.
yıllar sonra bir zamanlar fakir ama yakışıklı, namuslu, karakterli bir erkek vardı diye karşılaşabilecek erkektir. ne oldum demeyin ne olacağım diyin. *
(bkz: yaban)
(bkz: ben dürüm döner bir de ayran alıcam)
bütün sıfırların yanındaki birden yoksun erkektir. bu kadar basit arkadaş. bana da kızmayın bundan ötürü bakın elin adamı ne demiş: "don't hate the player hate the game"
Akıllardan geçtiği gibi bir erkek türü değildir.
Aksine sığ ve cahil bir tiptir. Çünkü karakterli tip cahil olmaz.
Dogmatik biridir ayrıca, tasvip edilemez.
namuslu ve karakterli olduğu için fakir kalmış olabilecek erkektir.
fakir oldugu için namuslu ve karakterli olması bi sike yaramayan erkektir.

(bkz: para herşeydir).
dizilerde başrol olarak canlandırılan karakterdir. zengin kızlar buna gelir yapışır bizim delüoğlan yüz vermez falan. kızın babası biraz naz yapar. kızın zengin bi takıntısı vardır bizim delüoğlan bunu tokatlar. kuvvetlidir de yani. öyle gider yani pek hayırlı işler gelmez başına. hep bi heyecan bi aksiyon.