bugün
- sözlük kızlarının meme şekilleri14
- göbek deliği estetiği12
- bugünün bir türlü bitmemesi8
- kadın aldatması erkek aldatmasıyla aynı mıdır10
- şehirler arası otobüs yolculuğunda bastıran çiş8
- true ve koala arasındaki cinsel gerilim9
- biberonuna tiner koyularak öldürülen bebek9
- yazarların gurur duydukları özellikleri21
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın14
- 13 yaşındaki çocuğun aids ten ölmesi9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri12
- zafer partisi10
- apo yu hapisten çıkartmaya çalışmak10
- atatürk resmine basan piçe uçan yumruk17
- queen ravenna'nın ölmesi14
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı22
- bir cumhurbaşkanı nasıl olmalı11
- zeynep bastık'ın beyaz külodu23
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir11
- peter parker'ın mutsuz olması16
- atatürk'e düşman olanlar14
- gecenin şarkısı8
- izmir 3 koşuda hangi at gelir8
- birlikte diyete başlayalım mı9
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması23
- yazarların romantiklik seviyesi25
- realite manipülasyonu14
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke26
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları9
- yazarların kendilerini tanımlama şekli13
- anın görüntüsü14
- kanka olmak istediğiniz yazarlar13
- kadınların katlandığı eziyetler14
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- belediye konserleri yasaklansın9
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey26
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- reis deyince akla ilk gelen23
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur8
- b12 takviyesi10
nefis bir guluse ve cok cok farklı bir ses rengine sahip, clean kadar brutal vokalde de basarılı olan, o yumusacık sesiyle ruhunuzda kıpırtılar uyandıran, hem aglatıp hem de aynı anda mutlu etme potansiyeline sahip, sesi fazla guclu olmasa da ses rengi ve soyleyis tarzıyla beni derinden etkileyen, eski anathema gitaristi, simdiki anathema vokali...
lee douglas ile müthiş bir uyumu olan, anathema'nın solisti. aslında öyle mükemmel bir sesi olmamasına rağmen o kadar hisli söylemektedir ki, ağlatır adamı. acıklı parçalarda mahzun kırmızıgül edasıyla büzülen kaşlarının yanı sıra, gaz veya isyankar parçalarda gözlerindeki öfke belirtisi beni benden alır.
bu arkadaş anathema dışında, arada sırada yanına bir ekürisinide alıp -danny cavanagh olur duncan peterson olur- akustik konserler vermektedir.
ki asıl olay bundan sonrasıdır, bu konserlerden türkiyede de verecekmiş 8-9 aralık tarihlerinde sırasıyla ankara ve istanbulda*. vincent abimizin yaptığı akustik konserlerden birisinin bootleg kaydına sahip birisi olarak diyebilirim ki kaçırmayın.
kendisi bu konserlerde anathema şarkılarına ek olarak radiohead, simon garfunkel gibi grupların şarkılarınıda çalmaktadırlar.
ki asıl olay bundan sonrasıdır, bu konserlerden türkiyede de verecekmiş 8-9 aralık tarihlerinde sırasıyla ankara ve istanbulda*. vincent abimizin yaptığı akustik konserlerden birisinin bootleg kaydına sahip birisi olarak diyebilirim ki kaçırmayın.
kendisi bu konserlerde anathema şarkılarına ek olarak radiohead, simon garfunkel gibi grupların şarkılarınıda çalmaktadırlar.
türkiye gelişi kesinleşdi. kacırılmaması gerek konserlerdir.
http://www.biletix.com/s_pages/Vincent/
http://www.biletix.com/s_pages/Vincent/
Ağlayan ve ağlatan bir insaaaan, kimsin sen deyu bir şarkı bestelediğim*
insan üstü, über sevimli mahlukat*
lee douglas'la evlenip çoluğa çocuğa karışması, böylelikle hem güzel, geberten, ağlatan, sürrrüm sürüm süründüren sesli bir neslin yetişmesini sağlamalı hem de yurdumun hatunlarından korunmak için bir bahanesi olmalıdır.
Zannımca 90 ların sonlarının,21.yy başlarının kadri kıymeti, şanslı bir kitle haricinde, bilinmeyen seslerinin liste başlarından biridir. gözün kör olsun be felek demek kalıyor bize.
ayrıyetteeen:
(bkz: anathema)
(bkz: danny cavanagh)
insan üstü, über sevimli mahlukat*
lee douglas'la evlenip çoluğa çocuğa karışması, böylelikle hem güzel, geberten, ağlatan, sürrrüm sürüm süründüren sesli bir neslin yetişmesini sağlamalı hem de yurdumun hatunlarından korunmak için bir bahanesi olmalıdır.
Zannımca 90 ların sonlarının,21.yy başlarının kadri kıymeti, şanslı bir kitle haricinde, bilinmeyen seslerinin liste başlarından biridir. gözün kör olsun be felek demek kalıyor bize.
ayrıyetteeen:
(bkz: anathema)
(bkz: danny cavanagh)
(bkz: ayrıca)
duncan pattersonla birlikte türkiye'ye gelip akustik şov yapacak elemandır. bol bol hanimiş vincent hanimişş agu agu denilip fındık fıstık atılacaktır. uzaktan sevilecektir.
duncan pattersonla birlikte türkiye'ye gelip akustik şov yapacak elemandır. bol bol hanimiş vincent hanimişş agu agu denilip fındık fıstık atılacaktır. uzaktan sevilecektir.
en son türkiye'de sergiledikleri akustik performanslarının nedeni aslında sıkı bir liverpool fanı olan vincent'ın, galatasaray-liverpool maçına takımını desteklemeye gelmesiymiş, hazır gelmişken bedavaya çıkaralım bari şu işi düşüncesi yani.. bunu da çok rahat bir şekilde söylemesi sempatimi daha da kazanmasına yol açmıştı..
son derece hoş sohbet bir kişiliktir, komiktir, eğlenilir, saçmalanır beraber.
lakin son olarak bana studio live'da bağırmış ve öküz gibin sırtını dönmüş olduğundan kendisiyle konuşmaya yüzümün olmadığı ve en güzel hikayem tadında triplere sokan insandır beni.
ayrıca kendisi konserlerde (özellikle akustik) kendi sesini duyurmayacak kadar bağrılmasından tiksinir
not: kendisiyle kaynaşmak pek zor değildir o yüzden rica ediyorum bok atmayınız.
not 2: şahsımla tek kelime etmeyen, kendi kendime triplere sokan insandır beni. allah belanı versin lan.
sevmiyorum lan seni.
(bkz: şu an bunları yazıyorum ve ağlıyorum biliyor musun)
not 3: ayrıcana yeni sevgili yapmış kendine, aşık falanmış. siktir. pis herif.
lakin son olarak bana studio live'da bağırmış ve öküz gibin sırtını dönmüş olduğundan kendisiyle konuşmaya yüzümün olmadığı ve en güzel hikayem tadında triplere sokan insandır beni.
ayrıca kendisi konserlerde (özellikle akustik) kendi sesini duyurmayacak kadar bağrılmasından tiksinir
not: kendisiyle kaynaşmak pek zor değildir o yüzden rica ediyorum bok atmayınız.
not 2: şahsımla tek kelime etmeyen, kendi kendime triplere sokan insandır beni. allah belanı versin lan.
sevmiyorum lan seni.
(bkz: şu an bunları yazıyorum ve ağlıyorum biliyor musun)
not 3: ayrıcana yeni sevgili yapmış kendine, aşık falanmış. siktir. pis herif.
28 Ekim 2007 Anathema Ankara konserinde izleyenleri kendisine bir kez daha hayran etmeyi başarmış kişi.
normal vokalinin yanı sıra brütal vokalinin de azmış oldugu hatta brütal vokalinin bile duygusal oldugu yegane sanatçıdır evet evet sanat yapıyor bu adam.
(bkz: şirinlik muskası)
gelsede ağlasak dediğim vokal.
o meşhur "erkeklerin %99'u odundur, öküzdür, saptır" tespitinde %1'in içindeki adam.
seneye müslüm gürsesle düet yapacak olan sanat müziği vokalisti.
(bkz: tom cavanagh)
2003'ten bu yana "gerçek" sesini konuşurken duymuşluğum var ama bir albümde duymuşluğum yok ve bu duruma çok ayar oluyorum. şu vocoder-high pitch-kafa sesi-britrock vokal tarzından vazgeçemedi gitti.
the silent enigma ya da eternity gibi bir vokal beklemiyorum ama judgement'a hatta afdte'ye bile hasret kaldık. everything is energy nedir ya allasen.
the silent enigma ya da eternity gibi bir vokal beklemiyorum ama judgement'a hatta afdte'ye bile hasret kaldık. everything is energy nedir ya allasen.
sesine hayran olunası solisttir.mütevazi ve saygı duyulası biridir.
anathema isimli müzik grubunun başında bulunan sempatik ingiliz müzisyen. vikipedi`de 1973 doğumlu olduğunu görünce şaşırdım. yaşına göre genç görünüyor.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar