bugün

yeni zelanda'da bir markette yaşanan olay.

görsel
https://twitter.com/Mamaf...tatus/1174247071588802560
Işi abartma olayının zirvesini yaşıyor veganlar son yıllarda. Size zorla et yediren mi var?! Saçma eylemler yapıyorlar!
bakın beyler bu terördür.
salak insan her yerde salak amk.
bunlar kadar aptal 2. bir grup daha var onlar da femen, bu iki grubu nulla'ya yollayıp orada kendi başlarına ölmelerini bekleyeceksin. Neden beyin yoksunu bunlar diye düşünmeden düşünüp üzülmeden edemiyor ki insan.
Aha benden de onlara cevap;
Görüşünüze saygım var, sizinde benimkine olsun.

(bkz: stop eating brains)
Vegan terörizminin son eylemidir.

Bilenler bilir nordsee denen bir balık restoranlar zinciri var. Gurbet ellerde et haram olduğundan gurbetçi döneri de içine hindi karıştığından hoşuma gitmediğinden oğlumla nordsee’ye gittim. Oturduk backfish’imizi yiyoruz. Backfish dediğim mevzu poğaça kadar bir ekmek içine dışı galetayla kaplanmış balık, bi yaprak marul ve bi sıkım maydanozla servis edilen bi mevzu.

Ulan aniden etrafımızı Alman anarşizleri sardı. Parkalı markalı etrafa şıtap şıtappppp diye hönküren tipler. La millet siktiroldu gitti bizim bebeyle ben kaldım. Esasında Almanlar çok tırsak bi millettir yanımda çocuk olmasa alayının anasının amını tersten gösteririm lakin çocuk olduğundan über hızlı analitik düşünce kabiliyetimden dolayı uzlaşmacı bi tavır sergilemenin daha mantıklı olduğuna karar verdim.

Anarşiz grubun içinde et yememekten Almanlar kadar sararamamış albino kalmış uzuncana zayıf bi arkadaş da benim kadar zeki olsa gerek alman olmadığımı anlamış olacak ki “why ar u eatin meat?” Diye nordik gözlerini bana dikti. Bakınız literatürde Alman bakışı diye bi mevzu var. Kuzey buz denizi kadar soğuk ve krupp çeliği kadar sert.

Hiç bozuntuya vermeden “look at this” diye büyük bir ciddiyetle nimeti gösterdim. “it is not meat it is only fish” dedim. Adam error verdi amk!
Bu protestoyu adana da yapsaniza bacim...
Veganlara karşı meyve sebze reyonu önünde karşı eylem yapılası. Tükettiniz kardeşim dünyadaki yeşilliği sizin yüzünüzden oturacak park bahçe kalmadı.
Feministler ve veganlar hep mi aptal olur? Oluyor işte. Bir de bunların en ortak yönleri solcu olmaları.

Terör eylemidir.
Onların düşüncelerini empoze etme tarzları ne kadar yanlışsa sizin de bu hadiseyi eleştirme şekliniz o kadar yanlış. Yok feminist yok solcu bi sakin ya ne bu hükümler.
Ayrıca insanlar doğası gereği bir gruba ait olma ihtiyacı hissediyor. Bazıları da böyle boktan ideolojilere kayıyor. insanlık hali işte, bir şey desen suç demesen suç.
Bir vegan sevgilim vardı o da bana böyle barikat oluşturdu sonra yarramı yedirdim ona. Haketti amk kahbesi.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar