bugün

içinde bulunduğum eylem.
ben 2007 diyorum yok mu arttıran.
Yaptığına pişman olacağın eylem.
Ben yaptım. Sonuc olarak burdayım.
sözlüğü ne kadar özlemiş olduğumu bana hatırlatan eylem. seviyorum lan sizi. - evet hepinizi -
An itibariyle yapmakta olduğum eylem.
Son entrymi 17.12.2010'da girmişim.
Merhaba!
yani : (bkz: sözlüğe yabancılaşmak) .
oldukça garip bir histir.

merhaba arkadaşlar.
en sevdiğim. bir nevi zihinsel detoks.

geri döndüğünüzde, giderken sözlüğü çöpe çeviren dümbeleklerin hiçbirinin kalmadığını görüyorsunuz.

mis mis.
sözlükte uzun yıllarını geçiren yazarların tattığı zevk.
bazen biraz ara iyi geliyor.
uzun bir aradan sonra eksi vermektir.

bastım şimdi. teşekkürler.
hoşgeldin limi limi ley.
Sen mi geldin kank allah kahretmesin.
Git az ötede oyna faso.
şu an başıma gelendir. özlemişim ama..
Silik olan birkaç yazar dışında değişen bir şey olmadığını görür insan.
Sözlüğe üye olduğumdan beri bir kaç kere yaptığım ve hatta 3-5 gün önce tekrar gerçekleştirdiğim eylemdir.
Dönüşüm muhteşem olmadı arkadaşlar çaylak olmuşum iki günde o değil baya bi geç kaldılar burayı falcı bacı alternatif sitelerinden birine çevirmeme ramak kalmıştı ama jeton yeni düşüyor galiba.
An itibariyle yaşadığım olaydır.
An itibari ile yapılan eylemdir.Nabarsınız more??
Baya bi afallatır insanı. Şaşkınlık ve adaptasyon zorluğu yaşatır. Bizim için başlayalı beri yaklaşık Beş yılda öyle değişti ki inanamazsınız. Tekrardan hoş gelmiş olun inş. Yine de Hayırlı başarılar.
Benim de 10 gün önce yaptıgımdır.
(bkz: Su biraz soğuk ama girince alışıyorsun)
Az önce yaptığımdır. En son bıraktığımda "bu ne ya, sözlük iyice foruma döndü, her yer am göt meme oldu" diyenler doluydu. Milliyetçiler baskındı, demokrat ve sosyalistler bastırılmıştı, Kürtçü neredeyse yoktu.

Bakalım neler değişmiş.
Koskoca 14 saatin akabinde sözlüğe geri dönmektir. Aradan bu kadar uzun süre geçince geri geldiğinizde tuhaf oluyor. Selam, beni de aranıza alın, mecaz anlamda.

Edit: sağ olun ya...
yokluğunu hissetmediğimiz durumdur.