bugün

türkiye'de bolca bulunan, minyon tipli kız türüdür.

1.55 boy mu olur ya? insan sokağa çıkmaya utanır falla. hem onda meme bilem olmaz yani küçücük olur emilmez sütte akmaz yani sütsüz kalır beybileri, bence kız dediğin 1.70 olmalı en az, benim boy 1.65 mesela erkeğim ama ben kız değilim upuzun pipim var 12 cm, sekis edebilirim her an aktifim baya, kızlar 1.55 olmamalı günah biras süt için büyüyün yoksa evde kalırsınız kimse sizi beğenmez ama ben beğenebilirim belkim tabi pipiniz yoksa.
O zaman utanmadan 155 olan erkekler diyede başlık aç abi diye düşündüren söz.
Elinde olmadan 155 olan kızlardır onlar . Niye utansınki , insan kendi çabasıyla bi yere kadar uzayabilir genlerinde vardır. (bkz: utanmaktan yırttım)
Nick i ile yazdıkları örtüşen yazarın gereksiz açıklamasından ibarettir.
(bkz: utanmadan 12 cm penisi olan erkekler)
utanarak 1.55 boyunda olan kızlara göre daha özgüven sahibi kızlardır.
- boyun kaç?

+ 1.55

- bak bide pişkin pişkin söylüyo. yıkıl karşımdan! defol.. uza ve öyle gel!
(bkz: utanmadan pipisi küçük olan erkekler)
devede de boy var ama beyin nerde diyebiliriz.
(bkz: boyu uzun aklı kısa) olmaktan iyi olan durumdur. ilk önce insan olmalıdır.
utanmadan ifadesi nedir ya? kişilerin fiziksel özelliklerinde takılıp kalmak ve dalga geçmek kadar saçma şey var mıdır? ne yazık ki ülkem insanının sıklıkla yaptığı kafasızlık belirtisi olabilecek söylemdir kendileri.
(bkz: bamya)

o ne len 12 cm. uç kutuları kadar.
boylarının kısa olmasına rağmen bir yerleri bir hayli kalkık olan kız tipidir.
(bkz: hobbit)
(bkz: allah ın işine de karıştınız sonunda)
(bkz: size kaç lazımdı)
Malzemeyi az kaçıran kızdır. Kendisi yanlış tasarlamıştır. Yanlış ölçüt vermesi durumunda da bu halde olmuş olabilir.
uzun marlboro kadar. utanmıyon demi bide. *
baktığınız zaman daha tatlı, daha sevimli ve güzel olan kız tipidir. aynı zamanda geç yaşlanır.
haklılığı olabilecek bir düşünce, neden 1.50 değilde 1.55 değil mi? 1.55 fazla 1.50 neye yetmiyor, nelere yetmiyor ki.
götten bacaklı bir kişinin zırvasından başka bir şey değildir.
(bkz: itina ile başlık sıçılır)
(bkz: siktir git la burdan)
(bkz: keşke zamanında süt içseymiş)
bunlar hiç utanmadan 1.85den aşağısı kurtarmaz diyen kızlardır. *
tanım: 1.55 boyunda olan kızların utanmazlığıdır.

ayy ne utanmaz bu 1.55 boyundaki kızlar. aa reziller. püüü.

boy kendi belirleniyor da sanki 1.55 olmayı seçiyorlar ha.
vallaha sıyırmış millet.
(bkz: shakira)
herhalde türkiye ortalamasının biraz altındadır.
minyon kızlardır, minyonluğun getirdiği bi güzellikleri vardır, boy kısalığının utanmalarını gerektirecek birşey olmadığının farkındadırlar. embesillerin laflarına aldırış etmemeleri önemle tavsiye edilir. hem boyu değil işlevi önemlidir lafını erkekler çıkarmadı mı? demek neymiş boyu değil işlevi.