bugün

yeni gelmiş 5. nesil yazar. Ayrıca #4334685 nolu entry'si ile yarmış yazardır. Hoşgelmiştir.
hoşgelen yazardır. ilginç nick'iyle dikkat çekendir aynı zamanda. izleyeceğiz bakalım.
hoş gelmiş beşinci nesil yazar. kendisine sözlükte başarılar diliyorum ve içten bir gülücük yolluyorum.**
nicki kurtlar vadisi'nde karahanlı'yı öldüren masonların sözlerini hatırlatan yazar.
küçük çocukları sana civciv alacağım diye kandıran yazar. bir de ne renk istediğini soruyor utanmadan. *
tutmayın lan beni! bırakın lan! öpücem! *
sağlığı tehlikede olan yazardır. *
bir çaylak olarak ben bile bildiğime göre herhalde meşhur olmuş yazardır. *
--spoiler--
Sefil bir nazara geldim nargile içinde duman

Baharsız sevişme edasındayım kimsesiz

izah edemiyor durumumu hiçbir argüman

Ya bitir bu gelişmeyi kökünden ya da kısa dalga

Bîrşeyler çalınsın yine eskisi gibi radyolarda

Hani mega hertz filan bazı sırlar veriyordu

Metalik sesleri ve bordroları olan saygın adamlar

Aşk yasaklandı artık halka aşk yerlerde

El tutmak yol açıyor diye hesapsız susmalara

Kaldırdık tüm tutuşmaları

Yasak kelime oyunu yapmak

Yalan söylemek mecburi ve serbest ayyuka çıkmak

Artık yağmur sonraları toprak kokmak yasak

Tomurcuklanmak günah ve bir insan gözü

Yüzünden yüz gün ard arda uyumamak

Kimse ölmesin diye kimsenin aklında

Her sevdalı verdiği sözü geri alacak

Güneş'i ay'ı hatta hiçbir tabiat olayı

Şahit gösterilmeyecek hiçbir sevdaya

Ne deniyorsa onu atacak kalp

Ve süresi yirmi dört saate çıkarılacak

Meskun mahalde ağlamanın

Ne verdin de ne istiyorsun yazacak ilkokul fişlerinde

Ve her gün her sevişmede veresiye değil

Peşin satan kazanacak
--spoiler--
eksiklik kendi özümde.
büyücü lan bu. nickine baksana. ağzını aradım bunun, dedim büyücü falan ne ayak? hemen yok abi öyle birşey vallaha falan demeye başladı.

(bkz: bu çocukta kesin birşeyler var)
gülmesi lazım gelen insandır. gül lan senin gülmen can verir.*
geçirdiğim bu zor günlerimde beni bir an olsun yalnız bırakmayan, neşelendiren, az da olsa kızdıran ama hiç kırmayan arkadaşım. arkadaştan da öte canım.
unutmuş yazardır. * *
sözlük moderatörlerinden sonra bana ilk özel mesaj gönderen yazar.
merhabalar; uns abare uns duns des seklindeki nickini, uns abare uns duns des seklinde okudugum yazar. zor oldu ama basardigim icin mutlu ve gururluyum..
duyarlı kişilik, güzel insan..
halalarımızın farklı ama içtiğimiz gazozların aynı olduğu yazar, dedemiz ortak bir de... sanırım babannemiz biz ölmeden doğmuş.
(bkz: tom la konuştum haberler iyi) *
kazasız belasız inşallah yazarı.
(bkz: #4759572)nolu entrysi ile gözlerimi yaşartmış yazar.
çok matrak, çok eğlenceli, çok şeker yazar... bol paralı günler diliyorum kendisine *
günlük hayatın sıkıcı rutini içinde, sözlüğün başlıkları ve entryleri arasında içten bir gülücükle karşılaşmak isterseniz, hayatı onikiden vuran gözlemleri, tesbitleri ve yorumları ile duraklayacağınız ilk adrestir "uns abare uns duns des". bazen mayhoş bir elma tadı, bazen mis kokulu bir çilek. kaynanadiline benzemedi hiç... benzerse mi? ah bir de para para para deyişi yok mu * mutlulukla dolu zenginlikleri olsun dilediğim yazarıdır....
Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğumgünün kutlu olsun! nice mutlu senelere bol paralı olsun....
bana sözlükte ilk hoşgeldin diyen kişi olarak kendisine ayrı bir hörmet* beslediğim iyiki doğmuş kişidir. doğum gününü kutlar küçüklerin ellerinden büyüklerin gözlerinden öperim.