bugün

Formatının ebesi düdüklenen forum.
yazarı olan okuru olmayan sözlük.
Takriben 10 yıldan beri ara ara uğrayıp saçmaladığım ortamdır.

Ama cidden eski tadı tuzu kalmamıstır.

Troller bile hep kendini tekrar ediyorlar, kimse de denenmemişi deneyeyim demiyor.

Tutmuşu tutmaya devam ediyor.

Hayırlı tutmalar.
Papazın çayırı gibi yer. Yastığı kapan postu seriyor.
yıl oldu 2020, 2021'e az kaldı, hala troll başlıkları ciddiye alıp satırlarca entry girenler var.
yurtdışından girişlerş sıkıntılı olan site. türkiye ip adresi veren vpn programları kurup giriyoruz mk. şunun yurtdışı veri yolunu kısıtlamayın. valla ddos atmıyoruz.
ekşiden daha samimi olduğu kesin. chpnin sözlüğü oldu orası malum.
üç sene önceki hesabımı hatırlayamadığımdan no name olarak dönme kararı aldım. biraz da bu hesapta takılıp üç seneliğine daha kaybolurum.

o değil de, özlemişim.
2017'den sonra tamamen bitmiş sözlük. Ara ara bakıyorum. Eski hesabımı çoğu kişi tanır. Ne güzel sohbet muhabbet vardı. Okumaya değer entryler, birbirinden değerli onlarca insan vardı.

Ne hale gelmiş burası cidden şok oluyorum. Mesela başlık piyano. Entry şu: çalmak istediğimdir. Bu entryi girsen nolur girmesen nolur. Tamamen içi boş bir hal almış. Eski ortamı hatırladıkça özlüyorum, bir umut gelip bakıyorum. Ama zerre umut yok. Hala yok.
Mesela, papatya başlığına, " en sevdiğim çiçek" entryini giren birçok yazarcığın olduğu sözlüktür.
Yahu sen kimsin ki, papatyayı sevmen mühim bir bilgi olsun, ya da enteresan olsun?
Madonna mısın, tarkan mısın, fred çakmaktaş mısın kimsin?
Tanım manım yok, Sevdiği çiçek papatyaymış haspamın! Eeee bundan bize ne?

O beyaz atlara binip gidenleri bulup getirin!
Ankara duy sesimi!
2016'da veda edip an itibari ile geri döndüğüm platformdur. neden mi? özledik yav.
çöp. zall çöpü at.
kışları gene biraz hareket var da yazın iyice boşaldı. sonu iyi bitsin.
Kardeş sözlük demişsiniz ama forum bu. Anket başlıklarından başkası da ilgi görmüyor. Şöyle yazar, yazarların memeleri tarzı başlıklar da olmasa kimse yazmayacak, harelet olmayacak!

Ha çocuklar ben bu yazdıklarımdan rahatsız mıyım? Tabiki hayır şapşik. Tam boş yapmalık ortam işta.
Mobilden bakıldığında şu saat olmuş açılan başlık totalde 12 sayfa. Eskiden Sabah saatlerinde olurdu bu sayı. insanlar artık boş bile yapmak istemiyor burada. Bir sabah uyandığımızda ulaşamasak sözlüğe. Ne güzel olurdu kapansa. Bu sıkıcı alışkanlıktan başka türlü kurtulamayacağız belli. Sözlük ölmüş diye hep denir. Ama artık gerçekten can çekişiyor.
Hadi kardeşim. Beğenmeyen dükkanın önüne park etmesin. Müşteri kaçıyor.
bağımlılık gibi bir şey kopamıyorsun.
Gece gece telefon numaramı istemiştir,

Onaylamazsan sözlüğü kullandirtmam demiştir.

Tırstım lan.
son zamanlarda hep aynı adamların aynı başlıkları evirip çevirip açtıgı mekan oldu.
son zamanlarda hep aynı adamların aynı başlıkları evirip çevirip açtıgı mekan oldu.Buda dikkat çekmezse siyasi provakasyon yaparak dikkat çekmeye çalışılan bir yer işte.
Gündüz vakti cinsel içerikli başlıkların açıldığı Gece bire yakında Oytun Karan başlıklarının açıldığı garip bir yer.
Açmamla birlikte telefonun pili köz gibi ısınmaya başlıyor. Bir süre hiç girmemek lazım.
6 yıldır yazdığım sözlük. Ama nasıl başladı, nereden geldi aklıma onu hiç hatırlamıyorum. Kendimi geliştirmemde buranın katkısı az değil. Çok çeşitli insan var çünkü. Farklı farklı konularda farklı farklı insanların düşüncelerini okumak eğitir insanı.
bir kız arkadaşımı çağırdığım, kız profil fotoğrafı yükleyince attığı ilk tanımda 50 tane mesaj aldığı sözlük.
abazası ile meşhurdur.
Ulan gidiyorum 7 ay girmiyorum sonra yine aklıma geliyor girmek istiyorum.

Galiba insan kendini en özgür ifade ettiği halde konuşmak istiyor.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar