bugün

güzel sözlük dediler geldik kaç ay oldu hala çaylağız bu ne ya. Yazıları okuyorum ne mallar var bunlar nasıl yazar oldu
anlamak güç.
tamamen düzenli ama yazarların hepsi dikkat çekmek isteyen türden bir interaktif sözlüktür. ekşi metropolse, uludağ eskiden kalma mahalle.
bilgi edinmek, eğlenmek için birebir sözlük klonudur. vakit geçirme aparatıdır.
eski yuvadır ve dönüş zamanı gelmiştir.
anket başlığı formatını bilmeyen yazarların eleştirdiği sözlük. sen gider de anket başlığı açıp, ilk entry'e tanım iliştirmezsen tabi ki silerler entry'ni; sen bir teröriste şerefsiz dedin diye aykırı entry'ni silmesin mi adamlar?
son zamanlarda bayağı değişmiş sözlüktür, oysa ki eskiden böyle miydi vah vah.
bir delinin kuyuya taş attığı yer. bilmiyorum diğer sözlüklerde bu oluyor mu? adamın biri başlık açıyor mesela şöyle şöyle yapan allahsızdır, şöyle uyuyan kişi gaydir falan diye. ulan herkes de bir görüş bildiriyor. kimse de demiyor ki böyle başlık açanlar siktir olup gider biz cevap vermezsek.
Kalitede dibe vuran, kalan son kaliteli yazarlarını da kaybetmek üzere olan sözlüğümsüdür. Her tanıştığım yazar gibi yazarlar "yakında sözlüğü bırakacağım" diyor.

Yönetim bu denli uyur, bu kadar vurdumduymaz olursa yakında inci sözlük ve forum karışımı bir portal olacak yer.
umarım yeni nesil trollerin mekanı terketmesiyle eski şaşalı günlerine kavuşacak olan sözlük olur.
yazar alımını 3 ay kapatıp bi temizlik yaparlarsa düzelme ihtimali vardır.
tarihte her organizmanın yaşadığı şeyi yaşıyordur. 1960 larda çekilen filmleri seyrettiğinizde dikkatinizi çeken şey ''zamane kızlarının fettanlığı''ndan yakınan yaşlılardır. Şu anda kimimizin annesi kimimizin anneannesi olan insanlar için o dönem ne kadar masum ve temizse her nesil için kendisinden sonraki nesil pırıl pırıl elit ortamı olan sözlüğü bozmuştur. Hiç merak etmeyin gereksiz troller bir süre oyalanıp sıkılacak ve gidecektir. şu ana kadar takip ettiğim tüm sözlüklerde (inci dahil) her gelen nesil kendisinden sonra yazar alınmamasını, belirli engellemeler olmasını, çok yoğun temizlik yapılmasını önerdi ama iki gün sızlanıp sustular.
bir itirafım sonucunda, aynı durumda olan ve "yalnız değilsin" diyen pek çok insanın olduğu sözlüktür. * candır, canımdır. iyi ki vardır.
içinde gerçeği geçen başlıkların çoğunun yanlış oldu sözlük *
(bkz: something + olduğu + gerçeği)
bir uludağ sözlük kalıbı.
iğrenç ergen başlıkları ve yazarları sebebiyle aylar önce yazmayı bıraktığım sözlük. belki bir nebze düzelmiştir diye bir göz atayım dedim, seviyenin iyiden iyiye sıfırın altına indiğini gördüm. cinsellikle ilgili başlıkları çıkarsan geriye ne enrty kalacak ne de yazar. doluşmuşlar seks bağımlıları yemin ederim, icraat yok çeneye vurmuş tabi hepsinin.
yeni tasarımı çeşitli platformlardan arak olan ve tarafımca beğenilmemiş olan, kaliteli bir şeyler bulma şansınızın günden güne azaldığı sözlük.
soğuk çay gibidir.
ulan bu başlığın ilk sayfasındaki tüm birinci nesil yazarları silip atmış zall. yazmaya korkuyoruz reyiz.
(bkz: uludağ sözlük ün temizlenme zamanı geldiği gerçeği)
sözlüğün boktan bi hal aldığını görmezden gelme zall efendi.
Adından dolayı bursanın yerli sözlüğü gibi hissettiren sözlük.
bazen dışarı atıyor. herkeste böyle mi acaba.
ptt 1.lig gibidir.
3.lig "c" grubu gibi sözlük.
büyük bir heves ile yazılıp çizilen , yazar olunca da umduğunuzu bulamadığınız sözlük.
Genelde başlık kategorileri şu şekilde sıralanmaktadır ;

Atatürk - Tayyip Erdoğan
Türk - Kürt
Fenerbahçe - Galatasaray
Kezban - Troll
islam - Ateizm
çekirdek aile müridlerinin göremeyeceği yerlerde saklanacak olan sözlük. salondayım; ulan milletin gözü önündeydim yeniledim seks zart zurt geldi elim ayağımı birbirine girmiş şekilde soldan bir başlığa tıkladım yine aynı bir tane tane tıkladım yine aynı. bir daha salonda girersem neyim.
platini'ye küfür bile olmayan bi kelimeyi söyletmeyen sözlük. Platini beni takip ediyormuş söylediklerime çok kızıyormuş zağar...
o kadar online nerede dediğim yazarlara sahip sözlük.
gün itibarı ile bünyesine dahil olduğum sözlük.