bugün

evet sayı seyirciler bu gece şu yukarda yazdığım cümleyi yeni nesiller, bundan haberi olmayanlar, haberi olup da bilmemezlikten gelenler, silinip de benim gibi başka nick alan herkes kafasında bir yere yazsın. zira bulunduğumuz ortamda siliklik kavramı yoktur. olmamıştır, olmayacaktır.

2006 haziran ayından beri takip ediyorum uludag sözlüğü, ekşi sözlükte istesem yazar olurdum, itü sözlüğe üye oldum sadece 2 entry girdim, özgür sözlükte 25, türkiye sözlükte 200, iü sözlükte de yaklaşık 250 tane entry yazdım. hepsini okudum, irdeledim.

yok kardeşim gerçekten yok en yenisinden en eskisine kadar hiçbir sözlükte yazarları bu kadar uzun süreli çaylak yapıp silmeyen, silip geri tekrar açan başka sözlük yok inanın.

o kadar komedi unsuru var ki, inanın 2 gün takip edin şu sözlüğü 2 gün, mahşer-i cümbüş'ten çok gülersiniz burada olanlara. zaman zaman "oha" gibi tepkiler de vereceksiniz.

şurada o kadar çok sayıda çaylaklık cezası almasına rağmen halen yazar olan bir sürü adam tanıyorum. çoğu da yakın arkadaşlarım. çaylaklıkları da öyle şeylerden ki gözlerinize kulaklarınıza inanamaz, makatınızla gülersiniz.

neyse korkmayın sövün nasıl olsa silinseniz de scurtel'lar children of bodoom'lar, bluevelve'ler, eşşağan ala gazuğu'lar v.b gibi geri dönersiniz.

ben döndüm ordan bilmiyorum.

not: fazla dönmeyin bazı mod'lar affetmiyor... *
ha bu arada bir de şey var ki gülmekten işersiniz. *.

bu sözlükte mod arkadaşı olmayan yazar yoktur, nerden mi biliyorum?

makatımdan zallıyorum... * * *