bugün
- istanbulun en berbat ilçesi9
- üsküdar üniversitesi'nin yaratiliş manifestosu10
- dinde zorlama yoktur13
- hatay usulü soslu döner8
- rus kadınlarının türklere göre farklılıkları14
- anın görüntüsü27
- sözlük kızlarının ayak fetişizmine bakış açısı12
- hayatı sorgulamak12
- menuet9
- din dersinin zorunlu olması11
- kenan evren'i yargılayan ve cezalandıran taşak18
- günün şarkısı10
- dünyada sadece ikimiz kalsak yine olmaz diyen kız9
- kahve falında kovboy çıkması9
- ötüken'e hacca gitmek9
- ebru gündeşe 69 milyonluk konser23
- erdoğan bir kez daha seçilmeli11
- vücudunuzda hissettiğiniz en büyük acı16
- tukenmis favorilerim10
- özgür özel9
- kadir mısıroğlu8
- 5 kasım 2024 abd başkanlık seçimleri20
- devlet bahçeli12
- aklı sikinde olan yazar18
- hem messi'yi hem ronaldo yu seven insan11
- jose mourinho33
- kısa saçlı erkek vs uzun saçlı erkek8
- realite manipülasyonu12
- fenerbahçe13
- menuet'in 26 yaşında olması9
- imza toplayıp judas'ı sözlükten attırmak22
- yazarların yaşadığı hayat19
- boklu bezle 500t seyahati9
- dincilerin vatan haini olması12
- yazarların hissettikleri14
- menuet benimle çıkmazsa gay oluyorum8
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri8
- 4 kasım 2024 mardin ve batman'a kayyum atanması15
- küresel'e en aşık yazar8
- gecenin şarkısı12
- artık evler satılmıyor31
- akşam yemeği8
- atilla karaoğlan15
- üşümek hiç ısınmamak8
- dünyanın en güzel ayağına sahip ünlü belli oldu9
- sevgiliyle sevişirken trafik lambası koymak9
- manyak olmaya karar verdim9
- v a m p i r o v9
- hükümlü olaların bilerek adaylığına izin verilmesi12
- 2 kasım 2024 beşiktaş kasımpaşa maçı22
evet arkadaşlar zamanında hepimize öğretilen türkiyenin jeopolitik konumu olan asyayı avrupaya bağlama özelliği koca bir yalan. yıllarca kendimizi bununla avuttuk bununla övündük ama türkiyenin yarrak gibi bir jeopolitik konumu olduğunu hepimiz biliyoruz. altta iç savaş halinde bir suriye yanında abd'nin sikip bıraktığı ırak ve kürt oluşumu+işıd, onun yaninda şeriat rejimiyle göz kırpan iran, onun üstünde orospu çocuğu ermenistan. tam anlamıyla mahallenin serserileriyle aynı okulda okuyan iyi aile çocuğu gibiyiz.
çözüm ise basit. kendimizi bu komşulardan soyutlamak ve olabildiğince uzaklaşmak. peki nasıl olacak?
devasa iş makineleri kurtuluş adına en büyük silahımız olacak. suyun altından metro geçiren teknoloji bu amacımızda bizi yalnız bırakmayacaktır.
işte projenin son hali: http://imgim.com/harita1.jpg
evet büyük çukurlar açarak komşularla aramızdan akarsu geçireceğiz ve üzerine dikeceğimiz 5 köprüyle komşularla ulaşımı hem kontrol altına alacağız hem de olabildiğince sınırlandıracağız. böylelikle hem kürt probleminden hem de ülkeye giren suriyelilerden kurtulacağız. ülkemiz homojenlik kazanarak hem gelişimimiz hızlanacak hem de çağdışı meselerle gündem oluşmayacak. bu büyük proje sonunda hakkarinin bir antalya olması işten bile değil.
çözüm ise basit. kendimizi bu komşulardan soyutlamak ve olabildiğince uzaklaşmak. peki nasıl olacak?
devasa iş makineleri kurtuluş adına en büyük silahımız olacak. suyun altından metro geçiren teknoloji bu amacımızda bizi yalnız bırakmayacaktır.
işte projenin son hali: http://imgim.com/harita1.jpg
evet büyük çukurlar açarak komşularla aramızdan akarsu geçireceğiz ve üzerine dikeceğimiz 5 köprüyle komşularla ulaşımı hem kontrol altına alacağız hem de olabildiğince sınırlandıracağız. böylelikle hem kürt probleminden hem de ülkeye giren suriyelilerden kurtulacağız. ülkemiz homojenlik kazanarak hem gelişimimiz hızlanacak hem de çağdışı meselerle gündem oluşmayacak. bu büyük proje sonunda hakkarinin bir antalya olması işten bile değil.
hava yoluna da bir şey bulaydın iyiydi dedirten projedir. çokça güldüm belirtmek isterim.
şu an esas sorun içimizdeki irlandalılar dedirten formüldür.
Konu kurtuluş formülünü bulmak olsa bulunur. Sorun herkesin kurtulmaktan aynı anlamı çıkarmaması.
Seküler olmadan bilimsel ilerleme ile teknoloji üretip zengin olmuş ülke var mı.
Kimileri g s m h ne oldu diye sormuyor açız diyor ama neden açız demiyor.
Seküler olmadan bilimsel ilerleme ile teknoloji üretip zengin olmuş ülke var mı.
Kimileri g s m h ne oldu diye sormuyor açız diyor ama neden açız demiyor.
amına koyim şu espri ekşide yapılsa öbür gün debeye girer öbür gün cezmi kaloriferde paylaşılırdı. burda adam gelmiş ıvrıpıdı yızbınlırcı gıçmın nısıl gıdıbılıyır ebenin amıyla gidiyo biz bilmiyoz yarramın kafası.
Kıbrıs'ı alaydın iyi olurmuş. O kadar Saçma işlerin döndüğü ülkede en mıhteşem proje. Bravo anasını satayım.
ulaştırma ve denizcilik bakanlığı ile bizzat iletişime geçtim. proje ile ilgili pek olumlu dönüşler alamadım. kazma küreğimi aldım hatay'a gidiyorum şu an.
Cuma ya gittim dönücem yazacaksin sinir kapilarina. bir daha dönmeyeceksin. sittin sene kurtulmaz bu ülke.
Her bireyin kendi hür iradesi ile sandık başına gittiği gün Türkiye'nin kurtulduğu gün olacaktır.
iktidarın değişmesi ve kürtlerden kurtulmak , ayrıca iki (bence 1 de ) , çocuktan fazla yapana ağır cezalar vermek.
fizik formüllerinden daha zordur.
ulan adam burdan esinlenip gitmiş yarın debede ya. sikim sizi. amk malları.
https://eksisozluk.com/entry/49423733
https://eksisozluk.com/entry/49423733
türkiyenin kurtuluşu nedir sorusunun cevabı batının ahlaksızlığı hariç her şeyini almaktır.
türkiye'nin akp'den kurtuluşudur.
Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! işte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
Ey Türk istikbalinin evlâdı! işte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
sorun sadece bir şey üretmemek değil, bu mallık ile üretsek bile el koyarlar, bir de adamlara bedava çalışmış oluruz. arap emperyalizmini ezip geçmemiz lazım yoksa sıradan bir orta doğu ülkesi olarak yok olacağız. milletin allah diyenin peşinden elinde tuz ile koşmaması lazım.
edit: jet fadıl'a dolandırılan eksiliyor.
edit: jet fadıl'a dolandırılan eksiliyor.
siyasete halk tarafından el konulması.
devlet yönetiminin ve bütçesinin şeffaflaştırılması.
devlette liyakat esasına dayanan istihdam.
7'den 70'e her vatandaşı kapsayan milli eğitim seferberliği.
lise öğrencilerinin verilecek eğitime istinaden en az 2 dili anadili gibi konuşamıyor olması halinde mezun edilmemesi.
vs.
devlet yönetiminin ve bütçesinin şeffaflaştırılması.
devlette liyakat esasına dayanan istihdam.
7'den 70'e her vatandaşı kapsayan milli eğitim seferberliği.
lise öğrencilerinin verilecek eğitime istinaden en az 2 dili anadili gibi konuşamıyor olması halinde mezun edilmemesi.
vs.
format c:
taşınamaz yobazlık silinecek. devam etmek istiyor musunuz (Y/N)? Y
tek çare bu.
taşınamaz yobazlık silinecek. devam etmek istiyor musunuz (Y/N)? Y
tek çare bu.
din denen afyondan kurtulup bilime önem vermeyle olacak kurtuluştur gerisi hikaye
bilime önem verilmeyen ülkenin ilerleme imkanı yoktur bu kadar açık.
bilime önem verilmeyen ülkenin ilerleme imkanı yoktur bu kadar açık.
uzun uzun kasmaya gerek yok sadece Türkiye nin değil insanlığın kurtuluşu sosyalizmdedir.
fetonun kökünü kazımak.
Eğitim ÖĞRETiM sisteminin değişmesi.
neyden kurtuluş formülü? hırsızlardan mı, fetoculerden mi, teröristlerden mi, ekonominin çökmesinden mi, komünistlerden mi, faşistlerden mi, dincilerden mi ateistlerden mi, erdogandan mı, kilcdaroglundan mı, bahceliden mi, halkın beni temsil etsin diye seçtiği 30bin lira maaş alan sonrasında mecliste yumruklasan vekillerden mi, adalardan mı, kıbrıstan mı, avrupa birliğinden mi, türk cumhuriyetlerinden mi, dünyadan mı, ıraktan mı, suriyeden mi, mısırdan mı, fastan mı, abd den mi rusyadan mı, darbe yapanlardan mı, kafa kesenlerden mi, gezi parkı zihniyetinden mi, başı kapalı kızların üniversiteye girmesini engelleyen chp zihniyetinden mi, saçı açık diye .rospu damgası vuran takke ve tekke zihniyetinden mi, benzin ve mazotlarin fiyatlarını yükselten akaryakıt lobisinden mi, faiz lobisinden mi, ülke iflas edince bin yılın en zeki fıkri olan hepsiyle kavgalı olduğumuz halde ülkeye dövizin gelişinin yabancı ülkelerden gelen turistlerle sağlamalıyız fikrini ortaya atanlardan mı, fabrikaları satanlardan mı, 80 sene önce uçak ürettiğimiz halde şimdi araba üretemiyoruz çok zor diyen ve halka bunu enjekte eden piyasa baronlarından mı, birbirimizi dışlamamızdan mı, yoksa bırbirimizi ne zaman kucaklasak adeta bir güreş müsabakası ayiriyormus gibi araya gıren hakemlerden mi, ben bunların hepsinden sıkıldım, ses çıkarmamaktan, cikarmamanizdan, cikartamamamizdan sıkıldım, herşeyi görüyoruz ve yaşıyoruz, beynimiz de var şükürler olsun, gerizekalı değiliz hiçbirimiz. kim kurtuluyo neden kurtuluyo kimden kurtuluyo bilmiyorum, ama ne oluyosa şahit oluyorum ve olmaya devam ediyorum, gelecekte de olacağımı ümit ediyorum, bir filimin sonunu merak eder gibi merakla bekliyorum olacakları...
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar