bugün

En çirkini tartışmasız istanbuldur. Tam bir plansız beton deryası.
şehir olarak net bir şey diyemiyorum, maalesef büyük şehirlere 1970 ve 1980'lerde çok ciddi plansız bir göç yaşandı ve bu günün gecekondu mahallelerinin temelleri o zaman atılmıştır, benim gördüğüm en çirkin şehir gebze, ayrıca istanbul'un kağıthane ve mecidiyeköy semtleride rezil bir görüntü içinde ayrıca bir izmirli olarak (bkz: susamzade gevrek efendi)'nin izmir tespitinine
katılıyorum, izmir'in üçte biri gecekondu.
türkiye'de güzel şehir mi var mk.
Hayret Adana yazılmamış, bosnanın dağ köyleri bile buradaki çarpık şehirleşmeden daha güzel gördüğüm için söylüyorum.
Türkiye'nin her şehri birbirinden çırkindir. Plansız şehirleşme, sıvasız , çatısız evler, renk ve mimari birliği yok. Bana göre en çirkini istanbul'dur.
Adana nın arka bahçesi olan güzide ilimiz.
istanbul benim için fatih,şişli,beyoğlu+kadıköy'dür. bunun dışında çirkin oğlu çirkin bir şehirdir.

gaziantep'i hiç beğenmedim, meşhur olan yerlerini de beğenmedim. onun dışında da çok sıkışık yapılaşmanın olduğu sanayi şehri gibi geldi.

kocaeli sık yapılaşmanın sanayileşmenin ve engebeli bir şehir, kötüdür ruhu doğası yoktur.

ardahan, bayburt... bunlar şehir bile değil, yeniden ilçe yapılabilirler.
Borussia Dortmund.
istanbul
ankara
kütayha
samsun
adana.
Kırıkkale hakkaten çok kötü, Mardinin tarihi yerleri süfer lan bence.
izmir (özellikle ödemiş).
Bayburt +1.

Et Döneri -o cidden güzeldi- dışında çok çirkin bir şehir.
Çankiri.

2000 yılında gitmiştim günü birlik askerdeyken. Bildiğin köydü. Neyseki gece bile kalmadık.
Kimse yozgat dememiş hayret. Neden kimse yozgat dememiş çok tuhaf. Xkfhrvd.
Ben diyeyim bari. Yozgat.
Sakarya.
aksaray çirkin değildir öncelikle…

istanbul ve nemli havası sebebiyle akdeniz illeri. ben ege illerini de sevmem gerçi. evet ege ve akdeniz illeri artı istanbul.