bugün

türkiyede işsizlerin iş bulma umuduyla başvurduğu ancak sadece başını vurmakla kaldığı bir kurum.
Düşük ücrete razı olan kişilerin, özürlülerin veya sabıkalıların kolayca iş bulabilmelerine yardımcı olan kurum. Yetkin, becerikli ve sağlıklı iseniz allah yar ve yardımcınız olsun.
işsizlerin iş bulma ümidiyle degilde,işsizlik sigortası alabilme ümidiyle kaydoldugu,miyadını doldurmuş,işlevini yitirmiş kurumdur..
iğrenç bir siteye sahip kurum.
sözlüğü bilgi edinme mekanı olarak görüp insanların yorumlarından sonuç çıkarmaya çalışacakları şimdiden uyarmak istiyorum. burada bahsedeceklerim kafanızı karıştırmasın zira bende bu kurumdan nasıl faydalanabileceğimizi bilen birilerinin entrylerini bekleyenlerdenim.

sabahın köründe gidip sıra numarası almanız gereklidir. numaratörleri bilirsiniz. hani bankalarda vardır, yazarkasanın büyükçesi gibi bir tuş var fiş kesip çıkarıyor. neden mi böyle salakça tarif ettim. çünkü işkurda numaratör görünmüyor danışmadaki amcanın masasının altında görünmez biyerde ve hatta belki de o numaraların olduğu kağıtlar önceden hazırlanmış ve numaratör diye bir cihaz olmayabilir. neyse... öğleye kadar sıra size geldiyse şanslısınız demektir. acaba ne olacak mülakatta diye düşünerek geçirdiğiniz zaman memurun karşısına oturduğunuzda kem küm etmemeliyim diye kendinize telkinlerde bulunmakla devam eder.
- kimlik.
+ buyrun
- okul
+ falanca eml
- hay s.kicem
+ pardon ?
- ya sistem yavaş da ondan
+ * * ha localhost da böyle ise işiniz iş
- ne host
+ hiç
- ya bunun ramlerinde bişi var heralde
+ kaç ram ?
- 512 galiba
+ hımm makina pek de eski sayılmaz
- yok var bişi bunda benim evde 1024 ram var kingston dediler ondan aldık süpermiş
+ * sistem hep böyle yavaş mıdır ?
- çoğu zaman.. bölüm
+ filanca bölüm peki bize bir kayıt için evrak falan verecekmisiniz ?
- yok internetten takip edeceksiniz
+ off sistem burada böyleyse ben kariyer.net e falan bakayım
- yeni sistem hazırlanıyor şu an
+ e-devlet kapsamında yani
- evet hadi size iyi günler
+ bu kadar mı ?
- evet
+ peki kolay gelsin
devingenlesmesi, caga ayak uydurabilirligini arttirmasi ve artik sacma sapan uygulamalarla hem sirketleri hem de onlarin calistiklari mali musavirlikleri bos yere yormamasi gereken kurum. bak memurlarina daha bir sey demedim, ona gore. anla sen.
iş bulmaktan başka her türlü işe yarayan bir başka kurum.
işsiz kalan kişilerin iş bulma umuduyla uğradıkları kurumdur.
Türkiye iş kurumu orada çalışmakta olanlar için kurulmuş bir kurumdur.Her kurumda olduğu gibi burada da asık suratlı,ters konuşmayı alışkanlık haline getirmiş, insan azarlamyı meslek edinmiş, insanlara rastalayabilirsiniz.
kendini aşmış kurumdur. kursları arasında cumhurbaşkanlığı, başbakanlık gibi kurslar varmış.

--spoiler--
http://www.hakimiyet.com/...an-olma-kursu-h14166.html
--spoiler--
çalışma sistemi kariyer.net, yenibiris.com, secretcv.com dan beter olan kurum.