bugün
- gerdek gecesi seviştiniz mi11
- şu anda dinlediğiniz şarkı8
- anın görüntüsü12
- fenerbahçe16
- mini etek giyen kızın ağzını burnunu kıran çomar18
- 23 mart sonrası iktidarın bulacağı yeni gündemler15
- true nickli yazar12
- ianis hagi9
- üni sınavını kazanamayan yönetici istemiyorum13
- ramazan günü sokakta sigara içen insan30
- mert hakan yandaş18
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı78
- uludağ sözlük 2025 hataları12
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi17
- ekrem imamoğlu'nun diplomasının iptal edilmesi38
- v a m p i r o v11
- emekli ikramiyesinin 33 kilo hurmadan 6'ya düşüşü10
- judas'ın geri dönmesi10
- galatasaray23
- maço erkek vs alfa erkek10
- erkek adamın erkek oğlu olur8
- 2 nisan 2025 fenerbahçe galatasaray maçıp11
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız20
- elenmeyi başarı olarak gören zihniyet16
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı29
- araba'nın komple masraf olması12
- aykolik ve gülşen benzerliği8
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması12
- sahurdayız uludağ sözlük30
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan19
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek15
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları21
- ramazan hoca12
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- çok zengin olsanız ne yapardınız14
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi19
- chatgpt14
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek14
- chatgbt10
- alparslan kuytul13
- kuresel ikinma vs bik bik22
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni14
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma14
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
onlara şiirler yazan sözde erkeğimsiler yüzünden olmuştur. ulan sizinle aynı organı taşımaktan utanıyorum gidin kestirin. sözlükte de var böyle erkeğimsiler.
Öyle böyle bir kalkıklık değildir. Tabiki hepsi elde edene kadardır ondan sonra değeriniz kalmaz.
şiir yazmasan da götleri kalkıyor reis. Allah'tan içimde en ufak bir gay liğe yönelim yok yoksa birazcık kıvılcım olsa bunlar yüzünden ibne olacağım.
Yemek yapmayı bilmezler, mızmızlar, korkaklar mesela bir köpek havlasa bayılabilirler, cinsel engelliler.
Bu yüzden yılda 1 kez şarj olmaları için iltifat edin. Çiçek 2 yılda bir alın. Şiir asla yazmayın. Romantik dans asla etmeyin. Cinsel ilişki olarak evli değilseniz bırakın kendi habitatlarında takılsınlar.
Not: Kusura bakmayın öldürdüm, bitirdim kızları ama emin olun genellemeye vurduğunuz zaman türk kızlarının özeti bu. Ha elimiz mahkum mu evet mahkum.
Not2:Erkekler de kusursuz değil onlara da en az bu kadar şey yazabilirim.
Yemek yapmayı bilmezler, mızmızlar, korkaklar mesela bir köpek havlasa bayılabilirler, cinsel engelliler.
Bu yüzden yılda 1 kez şarj olmaları için iltifat edin. Çiçek 2 yılda bir alın. Şiir asla yazmayın. Romantik dans asla etmeyin. Cinsel ilişki olarak evli değilseniz bırakın kendi habitatlarında takılsınlar.
Not: Kusura bakmayın öldürdüm, bitirdim kızları ama emin olun genellemeye vurduğunuz zaman türk kızlarının özeti bu. Ha elimiz mahkum mu evet mahkum.
Not2:Erkekler de kusursuz değil onlara da en az bu kadar şey yazabilirim.
Sanki her ülkedeki kızları biliyosunuz hepiniz mi erasmus yaptınız aq.
Türk erkeğinde ki abazaliktan kaynaklanan durumdur. Bir kız size sadece arkadaş olarak gülümsese bile yerden yere vurduğunuz için ne konuşma gereği duyuyorlar ne de yüzünüze bakma gereği duyuyorlar. Bu durum da onları gotleri kalkık diye isimlendirmenize neden oluyor. Tabi ki istisnalar var söyle ki kızlar birisi size bakınca ya da insan gibi tanışmak isteyince havalanmayın. Adamla yolda gözgöze gelseniz bana aşık moduna girmeye gerek yok. Hepiniz bir efendi olun lan.
Size gerçekten değer verecek verdiğiniz değeri hak edecek birini bulsanız böyle şeyler çok olmaz. Kaç kişi bi kadına gerçekten hissettiği şeyler yüzünden açılıyor ilgi gösteriyor? Bazıları varsa yoksa eğleneyim gezeyim tozayım diyor. Tabi tüm kızlar çok düzgün değil ama çoğu kızı erkekler bu hale getirdi.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar