bugün

türk insanının trajikomik özelliklerinden bir tanesidir. israil'in gazze'ye karşı terörizmine karşılık bizimkiler direk çareyi boykotta ararlar ve bu boykotu facebook vb. sosyal medya üzerinden yayarlar. gel gelelim trajikomik duruma;
hani o boykotu yaymaya çalıştığımız facebook var ya onun sahibi mark zuckerberg bir yahudi, ayrıca o facebook' a girdiğiniz bilgisayar var ya heh işte onun işletim sistemi windows'un üreticisi microsoft'un sahibi bill gates de bir yahudi. yani adamları protesto ederken bile onların ürettikleriyle yapıyoruz bu eylemi. adamlar son 100 yılda 104 nobel ödülü almış hemde bilim alanında. su uyuyor düşman uyumuyor işte. biz hala "oruçluyken yeğenim ağzıma osurdu acaba orucum bozulmuş mudur" diye tartışırken adamlar üretiyor da üretiyor üretiyor da üretiyor. o yüzden bırakalım şu protestoculuk oyununu, çocuklarımızı adam akılı yetiştirelim. belki o zaman 50 yıl sonra falan israil' i durdurabilecek gücümüz olsun.
malasef gelişmemiştir. bizim insanımıza boykot eylem de ve nasıl yapılmaz izle. içler acısı bi kampanya vardır günümüzde parasını ödediğimiz kolayı almayıp boykot yaptık sananlar var ben daha ne diyim ki.
israil gerçekten boykot etsek belki orta çağda ki gibi yaşarız, belki de ilk çağda ki gibi.
(bkz: çalıntı başlık) (bkz: sanki)
(bkz: ama)

Haklı bir yazarın sitemidir.

Birde bunların coca cola almayanı vardır. Anca kendi esnafına ülke ekonomisine zarar verir ama haberi yoktur. Parayla kola alıp sokağa logara döker bunlar. Piyasadaki her ürüni israil malı yaparlar. Kendi çıkardıkları boykottaki markaları piyasadan toplasan elinde sadece tarladan topladığı buğday kalır. Ama buğdayın tohumunuda israil den aldığını bilmez.

Gariptir benim milletim. Neyin ne olduğunu bilmeden her şeyin en iyisini bildiğini sanma hastalığı vardır milletimin.

Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez sözünü terse işler benim milletim.

Bir tavuğun sadece 1 yumurtasını kırmak için koskaca tavuk,hindi,kaz çiftliğini ateşe verir.
eleştirilmemesi gereken durumdur. biz de biliyoruz yangını söndüremeyeceğimizi aynı o karınca gibi. bizim de maksadımız aynı, safımız belli olsun hiç değilse.
Para verip, urunu sokaklara dokmektir. Kendi cebimize zarar olur anca bizim boykotumuz.
medyanın reklam arası gibi kısa ve basit boykottur. zaten boykotu ülke yapar.
amerikan emperyalizmini boykot ederken en pahalı parkaları giymek, converseye abanmak ile aynı şeydir, solcular da çok yapar her ne kadar bilinçliyiz biz lafını söyleseler de.
1 haftalık olan boykotlara sebep olur.
bundan öteye gitmeyendir.

görsel
iki gün süren mal boykotu anlayışıdır.

kola alsan ne olur almasan ne olur yan komşu saliha teyze selülit yapıyor diye yirmi yıldır içmiyor, israil henüz çökmedi. iyi şanslar amk.