bugün
- mazbata binali beyefendiye verilecek8
- suşi yiyen erkeğin namusu9
- ev kirası maaştan fazla olan ülke insanları16
- sushi8
- zeno paradoksu8
- suriyenin türkiyeden ithalata yüzde 500 vergi8
- starbucks ta bedava oturmanın sona ermesi8
- chp belediyeleri olmasa bu halk ne yiyecek23
- erkeklerdeki körpe kız merakı8
- müsavat dervişoğlu14
- ankarada gezilecek yerler11
- halkın rahat bir nefes alması8
- sahi bir 2023 hedefi vardı ne oldu ona37
- 15 01 2025 istanbul da toplu ulaşıma 35 zam geldi13
- günün sözü8
- imamoğlu ve özel'in mücadele edeceği tarih10
- mel mel bakan gibson vs masklavi18
- 24 saatte 11 kişinin sahte içkiden dolayı ölmesi9
- müşterilerini ilaçla bayıltıp taciz eden taksici14
- ben hep 50 liralık alıyorum14
- istanbulda sahte içki ölümleri11
- 2025 aile yılı12
- sözlüğün çok sakin olması13
- emekli aylıklarını nasıl öderiz telaşı içindeyiz43
- fakirlere mana bulmak10
- inekler neden kalp krizi geçirmez8
- menzil cemaatinde gerginliğin giderek artması16
- akp'lilerin zamlara itiraz etme eşiği35
- imamoğlu nu yolsuzluktan tutuklamak14
- sözlüğe güzel bir kız bırak25
- matlab8
- yağmur8
- pipisi kalkmayan erkekle evlenir misiniz12
- akşam yemeği hazır9
- 32 yaşındayım her gün süt içsem boyum uzar mı8
- yılmaz özdil14
- aşk ne kadar sürer sorunsalı12
- kırmızı kart diye bağırmak11
- şuan dinlediğin şarkı8
- el değiştiren belediyelerde hizmetin aksaması8
- dün fetöyü savunanların bugün apoyu savunması46
- evlenmek istemeyen erkek17
- istanbul trafik yoğunluğunda dünya birincisi8
- 15 bin tl alıyorum geçinemiyorum ama oyun rte ye13
- kuş başı şişteki kuyruk yağı11
- soğuk kış günlerinde iç ısıtan şeyler16
- beşiktaş ta hırsız yakalandı11
- 14 yaşındayım hepinizden üstünüm8
- 13 ocak 2025 cumhurbaşkanımızın müjdesi46
- zayıflamakicinyaratil mis10
türk insanının trajikomik özelliklerinden bir tanesidir. israil'in gazze'ye karşı terörizmine karşılık bizimkiler direk çareyi boykotta ararlar ve bu boykotu facebook vb. sosyal medya üzerinden yayarlar. gel gelelim trajikomik duruma;
hani o boykotu yaymaya çalıştığımız facebook var ya onun sahibi mark zuckerberg bir yahudi, ayrıca o facebook' a girdiğiniz bilgisayar var ya heh işte onun işletim sistemi windows'un üreticisi microsoft'un sahibi bill gates de bir yahudi. yani adamları protesto ederken bile onların ürettikleriyle yapıyoruz bu eylemi. adamlar son 100 yılda 104 nobel ödülü almış hemde bilim alanında. su uyuyor düşman uyumuyor işte. biz hala "oruçluyken yeğenim ağzıma osurdu acaba orucum bozulmuş mudur" diye tartışırken adamlar üretiyor da üretiyor üretiyor da üretiyor. o yüzden bırakalım şu protestoculuk oyununu, çocuklarımızı adam akılı yetiştirelim. belki o zaman 50 yıl sonra falan israil' i durdurabilecek gücümüz olsun.
hani o boykotu yaymaya çalıştığımız facebook var ya onun sahibi mark zuckerberg bir yahudi, ayrıca o facebook' a girdiğiniz bilgisayar var ya heh işte onun işletim sistemi windows'un üreticisi microsoft'un sahibi bill gates de bir yahudi. yani adamları protesto ederken bile onların ürettikleriyle yapıyoruz bu eylemi. adamlar son 100 yılda 104 nobel ödülü almış hemde bilim alanında. su uyuyor düşman uyumuyor işte. biz hala "oruçluyken yeğenim ağzıma osurdu acaba orucum bozulmuş mudur" diye tartışırken adamlar üretiyor da üretiyor üretiyor da üretiyor. o yüzden bırakalım şu protestoculuk oyununu, çocuklarımızı adam akılı yetiştirelim. belki o zaman 50 yıl sonra falan israil' i durdurabilecek gücümüz olsun.
malasef gelişmemiştir. bizim insanımıza boykot eylem de ve nasıl yapılmaz izle. içler acısı bi kampanya vardır günümüzde parasını ödediğimiz kolayı almayıp boykot yaptık sananlar var ben daha ne diyim ki.
israil gerçekten boykot etsek belki orta çağda ki gibi yaşarız, belki de ilk çağda ki gibi.
(bkz: çalıntı başlık) (bkz: sanki)
(bkz: ama)
Haklı bir yazarın sitemidir.
Birde bunların coca cola almayanı vardır. Anca kendi esnafına ülke ekonomisine zarar verir ama haberi yoktur. Parayla kola alıp sokağa logara döker bunlar. Piyasadaki her ürüni israil malı yaparlar. Kendi çıkardıkları boykottaki markaları piyasadan toplasan elinde sadece tarladan topladığı buğday kalır. Ama buğdayın tohumunuda israil den aldığını bilmez.
Gariptir benim milletim. Neyin ne olduğunu bilmeden her şeyin en iyisini bildiğini sanma hastalığı vardır milletimin.
Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez sözünü terse işler benim milletim.
Bir tavuğun sadece 1 yumurtasını kırmak için koskaca tavuk,hindi,kaz çiftliğini ateşe verir.
(bkz: ama)
Haklı bir yazarın sitemidir.
Birde bunların coca cola almayanı vardır. Anca kendi esnafına ülke ekonomisine zarar verir ama haberi yoktur. Parayla kola alıp sokağa logara döker bunlar. Piyasadaki her ürüni israil malı yaparlar. Kendi çıkardıkları boykottaki markaları piyasadan toplasan elinde sadece tarladan topladığı buğday kalır. Ama buğdayın tohumunuda israil den aldığını bilmez.
Gariptir benim milletim. Neyin ne olduğunu bilmeden her şeyin en iyisini bildiğini sanma hastalığı vardır milletimin.
Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez sözünü terse işler benim milletim.
Bir tavuğun sadece 1 yumurtasını kırmak için koskaca tavuk,hindi,kaz çiftliğini ateşe verir.
eleştirilmemesi gereken durumdur. biz de biliyoruz yangını söndüremeyeceğimizi aynı o karınca gibi. bizim de maksadımız aynı, safımız belli olsun hiç değilse.
Para verip, urunu sokaklara dokmektir. Kendi cebimize zarar olur anca bizim boykotumuz.
medyanın reklam arası gibi kısa ve basit boykottur. zaten boykotu ülke yapar.
amerikan emperyalizmini boykot ederken en pahalı parkaları giymek, converseye abanmak ile aynı şeydir, solcular da çok yapar her ne kadar bilinçliyiz biz lafını söyleseler de.
1 haftalık olan boykotlara sebep olur.
1 haftalık olan boykotlara sebep olur.
iki gün süren mal boykotu anlayışıdır.
kola alsan ne olur almasan ne olur yan komşu saliha teyze selülit yapıyor diye yirmi yıldır içmiyor, israil henüz çökmedi. iyi şanslar amk.
kola alsan ne olur almasan ne olur yan komşu saliha teyze selülit yapıyor diye yirmi yıldır içmiyor, israil henüz çökmedi. iyi şanslar amk.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar