bugün
- eskiamaeksikbiri21
- özlem zengin20
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur16
- reis deyince akla ilk gelen15
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke13
- larisalisa öldü mü9
- b12 takviyesi10
- gecenin şarkısı9
- yazarların en çok sevdiği aylar29
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey29
- ölsem helvamı hangi yazar yapar21
- gece yatarken kurulan hayaller11
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- bazlama açmayı bilmeyen kız8
- sigara içen insan aptaldır32
- üşüyorum sözlük sarılabilir misiniz9
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- kanka olmak istediğiniz yazarlar20
- şalgam suyu10
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları20
- sokakta görülen kediye naber lan demek17
- larisalisa22
- sözlük erkeklerinin bu günkü kombini15
- peter parker'ın mutsuz olması11
- istifa etme nedenleriniz16
- bamya seven erkek25
- hz ömer'in nil nehrine racon kesmesi12
- victor osimhen18
- konusu belirsiz kavga8
- belediye konserleri yasaklansın16
- iki nişan atmış a101 kasiyeri 35 yaşında mizgin16
- müslüman diye hamas'ı savunmak18
- skoda9
- manyak olmaya karar verdim10
- sözlük çirkinlerinin fotoğrafları12
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir19
- işten çıkmaya 1 5 saat kalması8
- erkek olana kadar çocuk yapmak13
- bu tiple kaç sözlük hatununu yatağa atarım11
- nerede o eski yazarlar19
- boyu 1 47 olup gazabımdan kork yazmak11
- anın görüntüsü9
- 10 milyon dolar verseler dinini değiştirir misin12
- hatuna artistlik için öküz gibi içip kusmak10
- realite manipülasyonu13
- mel mel vs eylulsabahi36
- 10 kasım 2024 fenerbahçe sivasspor maçı31
siyasi konu değil bilakis toplu taşımada karşılaşılabilecek sosyal sorunlardan biri ve en mühimlerindendir. millet koku filmlerinde sevişir, aşkın en alasını yaşarken, biz türbanlı fadimelerin terini kokluyoruz...
yaz arkadaşım!.
güzel bir günde otobüs ya da minibüs ve yahut midibüsle şehiriçi yolculuk yapan erkeklerin daha çok ilgisini çeken durumdur. iyi koku almakla alakalı... evet, okul çıkışı eve dönerken bir türbanlı anne ile yanyana dikelmek zorunda kaldım araç içerisinde. amma ve lakin kokudan harap ve bitap düşmüş, bu gencecik yaşta karılara karşı yargılarım değişme eğilimine girmiş halde inebildim araçtan. ve fakat yüzü sıcaktan kıpkırmızı olmasına rağmen inatla o başındakini ve giydiği pardesüyü çıkartmayıp burum burum meme arası ile taşak kokusu karışımı bir koku ile otobüs yolcularını rahatsız eden türbanlı anne kadın, terlediğini belirten yellenme hareketi yaparak da kokuyu etrafa iyicene yaymıştır. bu gibi sosyallikten uzak, hava kirliliğine sebep olan türbanlı karılarla toplu taşımada taşınmak hem tehlikeli hem de çok pis... hem de çok!. bir kez daha tecrübe ettik. şu gencecik yaşta görmediğimi zbir şey kalmadı be...
yaz arkadaşım!.
güzel bir günde otobüs ya da minibüs ve yahut midibüsle şehiriçi yolculuk yapan erkeklerin daha çok ilgisini çeken durumdur. iyi koku almakla alakalı... evet, okul çıkışı eve dönerken bir türbanlı anne ile yanyana dikelmek zorunda kaldım araç içerisinde. amma ve lakin kokudan harap ve bitap düşmüş, bu gencecik yaşta karılara karşı yargılarım değişme eğilimine girmiş halde inebildim araçtan. ve fakat yüzü sıcaktan kıpkırmızı olmasına rağmen inatla o başındakini ve giydiği pardesüyü çıkartmayıp burum burum meme arası ile taşak kokusu karışımı bir koku ile otobüs yolcularını rahatsız eden türbanlı anne kadın, terlediğini belirten yellenme hareketi yaparak da kokuyu etrafa iyicene yaymıştır. bu gibi sosyallikten uzak, hava kirliliğine sebep olan türbanlı karılarla toplu taşımada taşınmak hem tehlikeli hem de çok pis... hem de çok!. bir kez daha tecrübe ettik. şu gencecik yaşta görmediğimi zbir şey kalmadı be...
havaların daha da ısınmasıyla zararlı koku ve gazları doğaya bırakarak küresel ısınmaya katkıda bulunan insanlardır.
karılar olmamış. Ayıp. ayrıca türbanlıları fadime diyerek aşağılamak da büyük terbiyesizlik. valla türbanlı hanımlar ne kokuyor bilemeyeceğim ama bu başlık baştan sona rezillik kokuyor.
gün içinde vücutları üstlerindeki pardesü denen zırh ve türban denen başlıklarda kaldığından dolayı oluşan rezilliktir.
Kimseyi ilgilendirmeyendir.
yobazların kapattıkları yerlerinde biriken biyolojik tehdidin ortaya çıkmasıdır.
(bkz: ateşle yaklaşma)
(bkz: ateşle yaklaşma)
yahu tamam ben de pek tasvip etmiyorum ama
1. türbanlı karı çok ayıp bi tabir olmuş
2. çok çok temiz olanları, günde beş vakit namaz kılanları, sürekli abdestli dolaşanları da var. ibadetle bu kadar haşir neşir olan biri ne kadar pis kokabilir.
3. birinin ideolojisini sevmiyorsan bu sana onun tercihlerine saldırma hakkı vermez.
türbanı sevmiyorum evet türbanlıları da sevmiyorum. ama onlara saldırmam gerekmiyor. saygı duyalım!!!
1. türbanlı karı çok ayıp bi tabir olmuş
2. çok çok temiz olanları, günde beş vakit namaz kılanları, sürekli abdestli dolaşanları da var. ibadetle bu kadar haşir neşir olan biri ne kadar pis kokabilir.
3. birinin ideolojisini sevmiyorsan bu sana onun tercihlerine saldırma hakkı vermez.
türbanı sevmiyorum evet türbanlıları da sevmiyorum. ama onlara saldırmam gerekmiyor. saygı duyalım!!!
sözlük yöneticilerinin yetersizliklerinden kaynaklı söylemdir. eğer yöneticilerde az biraz insaf izan şuur olsaydı böyle kalleş böyle aşağılık başlıklar sözlük aleminde dolanmazdı. ahlaksızlık özgürlük müdür ? allah adildir ötede namussuzlukların bedelini ödetir size...
(bkz: nefret söylemi)
siyasetle ya da ayrımcılıkla bir alakası olmayan, çok doğru bir tespittir.
alevi kızlara pislik atılınca sesi çıkmayan hatta destekleyenlerin, söz konusu sadece türbanlı hanımlarımızın ter kokusu olunca aslan kesildiği konudur. bu kadar boş beleş insanlarsınız işte.
her şey illaki temizlikle alakalıdır ama at gözlüğünü çıkarıp bakınca çok doğru bir tespittir.
her şey illaki temizlikle alakalıdır ama at gözlüğünü çıkarıp bakınca çok doğru bir tespittir.
sırf genelleme yaparım ben diyen zihniyetin zırvasıdır. (bkz: kıçtan entari sıçırtmak)
beraberinde sıcak havada türbanla gezdikleri için daha çok sevap kazanması eylemi. bu sıcakta başını kırk kat dola çık sokağa göreyim ben senin totonu ciğerim.
zorunlu not: türbanlı değilim. sadece insanım.
zorunlu not: türbanlı değilim. sadece insanım.
direk dine kin kusmayıp ta dolaylı yoldan cuma vakti embesilce davranmaktır, ne yapalım engelleyemiyoruz, hasta kalplere acil şifa diliyoruz allahtan.
Gayet doğal olan terlemiş insan kokusudur da ben fena oluyorum sayın yazarlar. Ekşi ekşi o koku o toz bulutu içim kalktı yapmayın efendim.
türbanlıların başı açık bayanlara kötü gözle bakması kadar iğrenç bir konu.
burnu bokta olan yazar söylemi. koku beyninden gelmekte farkında değil.
inancı gereği 40 derece sıcağa katlanarak mahremini saklayan kadının kokusu 5 cm'lik etekle vucudunu pazarlayan, süslenip de erkeklere yaranıcam diye duş dahi almayan sarışının leş kokusundan çok daha iyi olsa gerek.
temizlik imandan gelir, bu kokudan bahsedenlerin kaçı günde 5 vakit suyla haşır neşir? o kapalılar diye hor gördükleriniz günde 5 kere vucutlarını yıkıyorlar.
temizlik imandan gelir, bu kokudan bahsedenlerin kaçı günde 5 vakit suyla haşır neşir? o kapalılar diye hor gördükleriniz günde 5 kere vucutlarını yıkıyorlar.
Her insanında olabiliceği bişeydir. insanlık hali denir buna. Bu başlığı açan pislik sende öbür dünyada cayır cayır yanerken onlar tertemiz cennetlerinde olucak.
bugün gördüm baba kapanmış tamamen vücudunu saran kotumsu bir elbiseyle ve uzun kollu olmasına rağmen bugünün sıcağında neminde geziyordu sokakta... hey gidi zihniyet...Ben sırılsıklam terlerken onun koltuk altını düşünün.
başka bir yandan, bir arkadaş daha gördüm başı kapatmış mor renkte dar bir gömlek giymiş, altına dar sayılabilecek bir kot ve topuklu...paradoks. bizim her şeyimiz paradoks arkadaşlar. he demem o ki topuklu hatun alabildiğince sexy gözüküyordu orası ayrı ama madem göstericen neden sadece başını kapatırsın?
başka bir yandan, bir arkadaş daha gördüm başı kapatmış mor renkte dar bir gömlek giymiş, altına dar sayılabilecek bir kot ve topuklu...paradoks. bizim her şeyimiz paradoks arkadaşlar. he demem o ki topuklu hatun alabildiğince sexy gözüküyordu orası ayrı ama madem göstericen neden sadece başını kapatırsın?
o koku türban taktığı kafasından değil bedeninden gelmektedir. bu durum yaz mevsiminde insandan insana değişkenlik gösteren terlemedir. türbanlı türbansız her giyinik terler kimi terleyen kokar kimi kokmaz .
saçını kapattığından kafanın nefes almaması sonucu ortaya çıkan pis kokudur.
kişisel bakımın giyim tarzı ve dini inançla bir bağlantısı olduğun kafasında olan bir iddiadır. konuyu çarpıtmayalım. temizlik imandan gelir de gün içerisinde temiz vücut ve temiz kıyafetler ilk terlemede koku oluşturmaz ama insan metabolizması yükselen vücut sıcaklığını terleyerek indirme ve vücudun zarar görmesini engelleme eğilimindedir ve kişi temizse müslümanlık'ın da insanlığın da gereği gibi, teri kokmaz.
güncel Önemli Başlıklar