bugün

Gecenki erişim sorunu nedeniyle an itibariyle gönderdiği paketyir.
Seviyorum...
görsel
an itibariyle mutlu olduğum haberdir. sayesinde burdayız.
15 gb paketli olmama rağmen bana göndermiş, ne diyelim...
bana yollamamıştır.. bu turkcelin bana garezi var sanırsam.. salla kazan kampanyasında da aynı haltı yedi millette 10 gb internetler havada uçuşurken bana sadece 1gb cık verdiydi.. 15 yıllık kullanıcısıyım bilerek yapıyorlar sanırım.. bu nasılsa bunca yıl bizimle bizden kopamaz diye düşünceleri var.. daha çok yeni kullanıcıları kendilerine iyice çekmeye çalışıyorlar.. hattı değiştireyimde gör sen tüü sana turkcell.
kendilerini affetirmeyi başarmışlardır.
görsel
En sevilen sorun tipidir.
Benim bu sorundan sözlük sayesinde haberim oldu.acaba niye öyle oldu ki.ama paket göndermiş kerata aferin .
Neden bana göndermiyorsun Turkcell'ciğim bırakıcam sonunda seni.
Edit: duydu sesimi yine canım Turkcell.
Turkcell den sadece 11gb bu ay hediye aldım. mesaj gelince acaba pozusyonumuzumu begenmediler bizi daha farklı nasıl sikmek istiyolar ki dedirtti.
Beni es geçmiştir. Tesüf ederim Türkcell..
kotayı aşınca 250mb'ı 10'tl'ye verecekler. interneti çok kullanmaya alıştırıyorlar.*
adamlar zaten havadan para kazanıyor, şebeke çöküyor özür olarak aylık değil 1 haftalık 1 divx film değerinde 1 gb kota veriyor. batsın bütün firmalar.
fotafonlu olarak kıskandığım olaydır.
görsel
1 gb internete "turkcell kendini affettirdi" diyenleri göstermiş hadisedir. sonra adamlar sadece makarna verip nasıl oy alıyor diye düşünüyorsunuz.
bu arada 1 çikabayt ne lan? ben ona 1 çikabayt vereyim de sussun.
Hic gondermese kim ne diyebilecekti. Sonuc itibariyle tr nin en iyi operatoru. Digerlerine gore pahali ama olsun... En azindan musterisine insan muamelesi yapiyorlar.
şaşırılmasına şaşırdığım durum. zaten her ay hediye paketi olarak gönderiliyordu. yeni bir şey değil bende. sadece dün mobil veride aksama olup kullanılamadığı için herkese mesaj gitti ve çoğunuzun yeni haberi oldu galiba.