bugün

(bkz: ben bilmem beyim bilir)
(bkz: herkes organizatör olmuş lan) hep bunu demek istemişimdir zirvesi.. *
zirveye katılacak er kişilerden slip mayolu resim istenmesiyle akıllarda garip sorulara yer vermiş, "gitsem ne olcak gitmesem ne olacak, bu kaka insanı görüp" diye düşünen bünyelerde bir adım geri çekilme isteği doğurmuştur.

askerden döndükten sonra zirve yapıp anılarını anlatmasa bile içinde tutamaz, sözlüğe boşlatır nasıl olsa...

uğurlar ola kaka insanı
**
zirveye katılmak için çıplak fotomu isteyen herkese göndereceğim zirve. ayrıca adam askere ikilmeye gidiyor neyin eğlencesi lan bu.
katılırsam öpsünler zirvesi. organizatörleri dandik gel abi sen gelmezsen tu kaka bana gitmeyecek askere demelerini bekledim adamlar gamsız.
işin içinde tu kaka bana varsa zirvenin soundtracki biraz farklı olacaktır efenim;

"hayalarım ışıklı
yaylalar yaylalar
çüküm şimdi barıştı
dildo dildo yaylalar

coşkun günümü mahvetme
yaylalar yaylalar
şapı artık bok etme
dildo dildo yaylalar

kadın elinde cımbız
yaylalar yaylalar
doğur bana tam 3 kız
dildo dildo yaylalar

burdan eve çok arşın
yaylalar yaylalar
samanlık nefes alsın
dildo dildo yaylalar

zirve yapak kız gelsin
yaylalar yaylalar
telefon msn versin
dildo dildo yaylalar"

öperin.
zirvenin onur konuğu olarak mekanı henüz sözlükten öğrendiğim zirve.
trixx (bkz: eski dost) davet etti, gelmeyen basur olsun, kıl dönmesi olsun dedim.
( ki oldum, buna ayrıca muayeneler esnasında geçireceğim muhtemel ince hususları da dahil edip tüm teferruatıyla birlikte yazacağım. )
hem pirim (bkz: istenmeyen adam) de organizasyonun organizatörlüğünün organizesini organize edenlerdenmişmiş.
gönül muhabbet ister, elbette koşaradım geleceğim! tüm bunların yanı sıra diğer sözlük yazarlarıyla tanışma şerefine nail olmakta
işin tuzu biberi olacak pe tabi..

bb.
tu kaka bana'ya bilinen tüm askeri işkencelerin yapılacağı zirve. ya da bir ördek yürüyüşü ve komando dansı yapsa da yetebilir kafamızın güzelliğine kalmış artık. *
baş düşmanları olarak katılacağım zirvedir. *
fatal orda,
istenmeyen adam orda,
seovim trixx orda,
e ben havaya uçurmaz mıyım mekanı.
tek düşmanları olduğunu sanıyordum ama giderek artıyoruz. hatta fatalın 6. nesil "aşkı" nedeniyle eminim 6. nesilden saldırı yapmak isteyen başka arkadaşlar da olacaktır. bekleyin...
* *
mekan olarak cehennemin dibindeki zirve. yoksa katılmaz mıyız.
organizasyonunun özel mesaj yoluyla yapılmış olması gereken zirve.

zira madem zirve kadrosu belli, kadro dışından gelenin ağzını yüzünü sikeceksin, niye burda reklam yapıyorsun?

değil mi ama.
terbiyesizleşenlere duyrulur.
tamamen şaka yollu yazılan şeylere küfürle karşılık verenler bir zirve organizasyonunda değil farklı bir platformda istedikleri yerde istedikleri adamla buyursunlar da çıktıkları yere geri sokalım.
mekanı çok abuk subuk bir yerde olan zirve.
mekanı çok güzel bir yerde olan zirve.
mekanı dürteyim sana birşey olmasın zirve.
mülayim mekana gidişi limuzinle sağlıyorsa geleceğim zirve.
başlamasına saatler kalan zirve. heyecanlandım bak.

(bkz: reklamlar bitti seyre devam)
' yah allah'ım ne zamandır poşetlere zirve düzenlenir oldu ' diye yakınır olduğum zirve.

yok lan kıskandığımdan değil gelemiyorum diye içim içimi yedi. yoksa paşalar gibi 15 ay askerliğimi yapıyorum ben. her ne kadar bana 6 ay borusu olsada güle güle gitsin güle güle gelsin.

allah'ın poşet'i !
(bkz: amin) * farklı zirvelerden bir tanesidir.
"gönlümüzce yiyip içeceğiz, hesabı da giderayak kaka insanına giydireceğiz." gibi bir duyum alsaydım iki kelim kanda olsa giderdim demek istediğim zirve idi.
gidiş - dönüş 660 km' yol tepip geldim, lakin bir gram koymadı. O derece keyif aldım.
asker dostumuza hayırlı teskereler diler, küçüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerinden öperim.

not: gurbete alıştık hacım, entylerimizde bile mektup havası var. stop!