bugün

kundaktaki bebeğe bile kurşun sıkacak kadar şerefsiz bi terör örgütü için az bile olandır.

ekleme: oha başlık başa kalmış.
(bkz: şeytan azapta gerek).
askerlikte mantık yoktur sözünü bir kez daha akıllara getirmiştir.
Bombalama olunca o anki patlama ateş içinde boğularak ölmelerini mi bekliyordunuz?

Normaldir. Olması gerektiği gibi gebermişlerdir.
yerinde yaptığı eylemdir. pisliklerin yakılması gerektir, aksi taktirde ortalığı kokuturlar.
iyi pişmemiş, halbuki biz iyi pişmiş severiz. yazık atılan bombalara hepsi heder oldu, neyse ki tekrar denememize yetecek kadar orospuçocuğu besliyoruz ülkede!
bizim de tek derdimiz buydu amk.
senin üzüldüğün pkk'lı gündüz gözü şehrin göbeğinde otobüste adam yakıyor; hee ama pardon, onlar halka değil fil!
bazı pislikler vardır sadece öldürerek sinirini alamazsın. bazen ateşe atıp, bu dünyada cehennem ateşini tattırtmak gerekir.

arkandayız tsk.

böyle şerefsizlik yapan insanlar, dağa çıkanların anaları oğullarının cesedini tanımayı hak etmiyor zaten.
ah vah birileri çok üzülmüş. ulan otobüse molotof kokteyli atan bunlar, 17 yaşındaki kızın hayatını söndüren bunlar, bebeğe kurşun sıkan bunlar, sivil ve suçsuz insanları umursamadan her yere bomba koyup kaçan şerefsiz bunlar. neyin vicdanındasın?
duygu sömürüsüdür. " afedersiniz sizi güzel bir şekilde öldürebilir miyiz " denmeliydi.
az bile yapmışlar.
(bkz: sikseler bari)

bir de şu fotoğraflara bakın.
bu fotoğraflardaki kişi elinde kalaşnikofla dağda gezen 'gerilla' değil, okul servisinde yanan 17 yaşındaki öğrencidir.
bir daha oku: öğrenci.
+18

görsel
görsel

(bkz: serap eser)
bazılarının çok içerlemesine neden olur.
(bkz: serap eser)
(bkz: serap eser in yanmış bedeni)
(bkz: serap eser in unutulması)
sözlükteki pkk sempatizanlarını da açığa çıkaran olaydır. az biledir. nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdirden anlamayanın hakkı kötektir.
teröristlerin kendilerinin yaptığını düşündüğüm olay.

çünkü bu pkk'lı piçlerde insanlık yoktur.

http://vimeo.com/30960577

artık yemezler terörist yandaşları, yemezler.
ellerine sağlık iyi yapmışlar denilesi bir videodur, tekrar tekrar izlenmesi sağlığa elverişlidir.
- az bile.

canavara dönüştüğümüzün farkında mısınız ?
içimizi rahatlatan pkklılardır.

bizi siz bu hale getirdiniz p.i.ç ler.
bombalar kafalarında patlamış hepsi bu.
ankarada ki, anafartalarda ki insanlar da böyle paramparça oldu. mavi çarşıda , çetinkayada ki insanlardan aynen böyle yanarak öldü.
serap da böyle yakıldı.
bunlara ağlarken pkk cesetlerine üzülecek zamanım yok.
canavara dönüşmekte geç kaldığımızın belgesidir.

bak sen hele, bak bak bak...

silah alacaksın, çıkacaksın dağlara ben de senin ananı sikmeyecem?
sen gelip benim askerimi öldüreceksin ben de 'aferin iyi yapmışsın' diyecem?
sen gelip benim öğretmenimi kaçıracaksın, ben de 'şşş, adamlar haklı' diyecem.
sen gelip sivil insanlarımı öldüreceksin, halı sahada maç yapan polislerime el bombası atacaksın, 10 günlük polis okulu öğrencisini okul bahçesinde öldüreceksin, ben de sana bir bok yapmayacam?

osman baydemir'in bir lafı vardır bildin mi?
(bkz: hasiktir diyorum)
gidecekleri yerde uyum sorunu çekmemeleri açısından yapılmıştır..
görüntüler gerçekten berbat lakin çatışma sırasında olmuş gibi duruyor. ağır silahların kullanıldığı çatışmalarda görülebilecek türden hasarlar var vücutlarda.
öte yandan kaybettiğimiz askerlerin(şehitlerimizin) bedenlerini gördünüz mü hiç?

parçalara ayrılmış bedenler,
bulunamayan uzuvlar?
yanmış bedenler?
savaş kelimesini anlatan görüntülerdir.

bombaların, parçalayıcı kurşunların, roketatarların insan bedenine etkisi budur işte. bunun özel ya da pkk'lı türk askeri gibi bir ayrımı yok. çatışmalarda kullanılan malzemeler sadece g3 ve kaleşnikov değil ki. elbombası, rpg, helikopterlerden ve uçaklardan gelen bombalar...

özellikle "durun şunu öldürdük sonra yakalım" gibi bir yaklaşım içinde olmadı hiçbir zaman türk ordusu. ama savaş budur işte. savaşıyorsan ve karşındakine el bombası attıysan adam bu hale geliyor. göğsü parçalanıyor, kafası kopuyor, vücudu yanıyor. "yanarak ölmek" daha nasıl olacaktı ki? dediğim gibi savaşı sadece filmlerden gösterildiği zararsız hali ile biliyoruz. çoğumuz sanıyorki kafamıza g3 mermisi yesek, bir taraftan girip bir taraftan çıkacak dümdüz çıkacak. o kafa parçalanmayacak.

kısaca roj tv nin savaş nedir bilmeyenler için kullandığı görüntülerdir.

dediğim gibi bunun türkü kürdü yok. savaş bütün ölüleri bu hale sokar.