bugün
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı44
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek15
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız14
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek13
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi14
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan18
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları21
- ramazan hoca12
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı21
- araba'nın komple masraf olması9
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- ramazan günü sokakta sigara içen insan22
- çok zengin olsanız ne yapardınız14
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi19
- chatgpt14
- şu anda dinlediğiniz şarkı8
- alparslan kuytul13
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni15
- kuresel ikinma vs bik bik23
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması11
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma17
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- şinasi yurtsever17
- uludağ sözlük günlük rutini9
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- chatgbt9
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- günlerden 13 mart 2025 rangers'ı patates edeceğiz8
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- başka bir evde uyumak16
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13
- akp gidince irtica bitecek mi16
- derdini kimseyle paylaşmayan insan9
- anın görüntüsü14
modern olmaktır. bakın ne kadar modern sabah 6da işe giderken hayvanlar tarafından taciz edilen makyajlı süslü püslü kadınlar.
kendisine yer ikram edilendir.
her an tetikte olmayı gerektirendir. her açıdan.
her şeyden önce toplu taşıma aracında insan olmak gerekir. anlayana.
kadınlar için zordur zor.
Hele iş çıkışı saatlerinde kesinlikle toplu taşıma aracı kullanmaması gereken kadınlardır. Hayat onlar için o araçlar içinde eziyet olur bir centilmen yer verene kadar. Eğer yanınızdaki adam da bacağını size sürttürmüyorsa bugün şanslısınız demektir.
ayaktaysanız, boyunuz kısaydı belinize sırtınıza ve göğsünüze, boyunuz uzunsa, bacaklarınıza kalçalarınıza, orta boyluysanız her yerinize dayanacak penisleri hissedip tahrik olmanız demektir.
eğer oturuyorsan sorun değil ama otobus ağızına kadar dolu ve sende o kalabalığın içindeysen etrafında erkekler varsa gerçekten çok kötü bi durum. sağına dönsen erkeğe değiyorsun soluna dönsen erkeğe değiyorsun rahat hareket edemiyorsun.çok sinir bi durum.toplu taşıma araçlarını bukadar doldurmayın ya.
yakında ''eytt'' naraları atarak, hergün o yayılarak oturan adama ilahi gelen kuvvetle pis saldıracağım olay.
hayır, şu dönemde insan olmak zorken toplu taşıma da kadın olmak zorluğu ortaya çıktı.
anlamak istiyorum.
her şekilden, her abazalıktan, her türden insanı anlamak istiyorum.
mevsim yaz... iş dönüşü... herkes yorgun...
buraya kadar herkes eşit de.
neden komik davranışlarını saklamaz ki bu fordçu adamlar?
neden yani?
herkesin bi bacısı vardır diye klasikliğin köküne vurarım da, acıtasyonla olacak iş değil.
bi kaç gün önce; kapalı bi kadın, bi erkeği uyardı şu şekilde;
- beyfendi dikkat eder misiniz lütfen?(gayet kibardı)
+ ben sana mı kaldım lan. (evet, kocaman adam kadına bu kaba ve basit cevabı verdi.)
o an fırlayıp uçma yeteneğim olsa da adamı oraya yığsam dedim. böyle adam zararlı adamdır. korkunç insandır. telafuzdaki kabalığa rencide edişliğe bak...
hatta fordçuluk bitsin lordçuluk başlasın istiyoruz. f gitsin l gelsin istiyoruz.
hürmetler .
arz ediyoruz lan, bi zahmet...
hayır, şu dönemde insan olmak zorken toplu taşıma da kadın olmak zorluğu ortaya çıktı.
anlamak istiyorum.
her şekilden, her abazalıktan, her türden insanı anlamak istiyorum.
mevsim yaz... iş dönüşü... herkes yorgun...
buraya kadar herkes eşit de.
neden komik davranışlarını saklamaz ki bu fordçu adamlar?
neden yani?
herkesin bi bacısı vardır diye klasikliğin köküne vurarım da, acıtasyonla olacak iş değil.
bi kaç gün önce; kapalı bi kadın, bi erkeği uyardı şu şekilde;
- beyfendi dikkat eder misiniz lütfen?(gayet kibardı)
+ ben sana mı kaldım lan. (evet, kocaman adam kadına bu kaba ve basit cevabı verdi.)
o an fırlayıp uçma yeteneğim olsa da adamı oraya yığsam dedim. böyle adam zararlı adamdır. korkunç insandır. telafuzdaki kabalığa rencide edişliğe bak...
hatta fordçuluk bitsin lordçuluk başlasın istiyoruz. f gitsin l gelsin istiyoruz.
hürmetler .
arz ediyoruz lan, bi zahmet...
özellile iyi giyimli güzel bir kızcağızsanız aman yapmayın derim her tarafa somurtmaktan yüzünüze ağrılar girer. lanet gerçekler.
insan sayısıyla doğru orantılı olarak rahatsızlığın artacağı durumdur. Sen kenara gittikçe yavaş yavaş yaklaşırlar ,arabanın ufak bir hareketin de üstünüze doğru eğilirler. en kötüsü de sesinizi çıkaramadığınız zaman pis pis gözünüzün içine bakarlar. iğrençliğin dibine vurmuş pis insanlar. aynısı kendi karılarına , kızlarına yapılsa namus namus diye tutturur ortalığı birbirine katarlar. en kötü durum ise rahatsızlığınızı gören diğer vatandaşların hiç birinin sesini çıkarmamasıdır.
Toplu taşımada erkek olmak. Toplu taşımada erkeğin önünde bir erkek olmaktan daha iyi olmalı.
Gayet şanslı bir durumdur. Zira araca girerken de öncelik vardır koltuklara otururken de.
insan olduğumuzun farkına varıp, eve beş dakika geç gitmeyi göze aldığımız zaman. yani; dolu olan toplu taşıma araçlarına binmememiz ve bir sonraki aracı beklememiz gerekliliğini öğrendiğimiz zaman. yani; insan görünüşlü, hormon seviyesi zirveye çıkmış hayvanlara bu fırsatları vermemeyi öğrendiğimiz zaman. yani; bir şeylerin düzelmesini beklemek yerine, bizimde bazı şeyleri yapmamız ve taşın altına elimizi korkmadan, üşenmeden koymamız gerektiğini öğrendiğimiz, akabinde uygulamaya başladığımız zaman ancak bir şeyleri değiştirebiliriz...
Binivermez yer bulabilmektir.
O taşıma aracı hayvan da taşıyorsa aynı zamanda, ki oldukça yüksek bir olasılık, çok zor bir durumdur. Belediyedeki şuursuzlar seçim zamanı yok onu yaptık, yok bunu yaptık, aha bak köprü, şurayı da kazdık şimdi daha hızlı gidiyorsun... gibi şeyler diyene kadar, ulaşım sorununu düzeltsinler. Biz de ''insan'' gibi gidelim gideceğimiz yere.
sırf etrafta birkaç ayı var diye etrafındaki bütün erkekleri aynı kefeye koymak, potansiyel sapık olarak bakmaktır.
sadece tıklım tıkış otobüste mecburiyetten yanına erkek oturduğunda girdiği tripleri kameraya çekseniz bağımsız
kısa film çıkar.
sadece tıklım tıkış otobüste mecburiyetten yanına erkek oturduğunda girdiği tripleri kameraya çekseniz bağımsız
kısa film çıkar.
ayaktaysa somurtan oturuyorsa buralar benim edasıyla bakandır , eğer bu çocuklu bir kadınsa çocuğunu yanına oturtup 70 yaşında ihtiyarı ayakta bırakandır , genelde kadınlar toplu taşıma araçlarında salaktır.
poponuza değen her çıkıntıya gerilmek, önceleri dur kalklardan kaynaklandığını düşünerek kendini telkin etmek, camı ayna gibi kullanarak arkada kim olduğunu görmeye çalışmak en sonunda dayanamayıp bir hışımla arkaya dönünce arkanızdaki kadının çantasının sürekli size dokunduğunu görüp rahatlamak ve benzeri psikolojik savaşlar vermektir.
fordçuların arasında mücadele vermektir.
istemeden Herkese sanki onu taciz edicekmiş gözüyle bakmaktır.Biri yanınızdan geçerken eli kolu bir yerinize değecek diye tedirgin olmaktır.Kalabalık bir otobüste belinize, bacağınıza, kalçanıza birşey değdiğinde hışımla arkaya dönüp bir çocukla ya da kadınla karşılaşmaktır.*Toplu taşıma aracına gece yarısı binince insanların "aa bu saate ne işi var." bakışlarına maruz kalmaktır.
kalabalık otobüsten inemediği için ineceği durağı geçip inebileceği ilk anda otobüsten kendini atmak ve bir otobüse daha binip evine tam 5 saatte varmaktır.
san marino milli takımının kalecisi olmak gibidir.
saçlarını oturduğun koltukla koltuğa elini koyanın azabından kurtarmaya çalışmaktır.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar