bugün

bugün seyrettiğim çok eski bir film. 1958 yılında yapılmış zamanına göre efektleri falan iyi.

ama asıl mesele bu filmin cüneyt arkın'ın yaptığı tarihi filmlere örnek olmasıdır. bu filmde geçen konudan tutunda başrol oyuncularının mimiklerine kadar hepsi cüneyt arkın filmlerinde taklit edilmiştir. adamın son sahnede ölürken başını hızlıca öne eğmesi aynen cüneyt abinin vurulma sahnelerini hatırlatıyor.

http://www.imdb.com/title/tt0052365/
gemi teknolojileri üzerinde ihtisas yapıp yerel ve ulusal sularda dünya milletlerine gider yapmış millettir.
inci modudur. yazarları seviyoruz.com.tr
buraya gelirse belki burayı düzeltecek olan mod. orada da çalışan başka mod veya admin yok.
hoşgelmiş yeni yazar. inşallah fake değildir.
Çok popüler bir dizidir.
tavşan daha küsmüş, dağın haberi yok.

hihihi.
inciyi bozan admin. Ekim 2023'te admin oldu. Ondan sonra incide olmayan olay kalmadı. Paranoyak oldum onun umursamazlığı yüzünden. Emin Adanur'a şikayet edeceğim kendisini. Sözlükte ADNAN OKTAR'I ÖVEN GELDiM SUKU iCiN'i SiLMEDi. ANNEMiN ADINI iFŞALAYANLARI DA SiLMEDi. HEP BENi SiLDi.
inciyi düzeltmiş bizi de mi düzeltecek, ılık mısınız olm lan, kardeş bak gözünü modluğa falan dikme iki kuruşluk sözlük keyfimiz kaldı o da kaçmasın.
valhalla sezonunu sevmedim. turknet var baktım arada ama orjinali gibi sarmadı.
inciyi düzeltmiş bizi de mi düzeltecek, ılık mısınız olm lan, kardeş bak gözünü modluğa falan dikme iki kuruşluk sözlük keyfimiz kaldı o da kaçmasın.--spoiler--

--spoiler--

inciyi düzeltmedi. Bozdu.