bugün

(bkz: söyleyenin ağzı kırılacak cümleler)
(bkz: cinayetin gerekliliğini idrak edememiş bünyeler)

(bkz: hırsızlığın gerekliliğini idrak edememiş bünyeler)
tecavüz ürününden nostaljik zırvalar... babayı yad ederken anayı kaybetmek...
fantazi dünyasında önemli bir yere sahip olan tecavüz ün * o anda vermiş oldugu zevk ve keyiften bihaber olan bünyelerdir.
(bkz: ironik man) or (bkz: troll man)
idrak etmek için bir piç tarafından tecavüze uğrayıp o piç kişisinden çocuk sahip olunmalı ve çocukluğunda o. çocuğu diyip kavgalarda anasına kayılmalı ve eli zikinden başka klavye tutabilmeli ha birde bu başlığı açıp yorum yazabilmeli.
yazarın çocukluğuna inilmelidir. gerekli olan tek şey bu düşünceyi zikmektir.
bugün bir kez daha idrak ettim ki, herkes okuma ve yazma öğrenmemeli.
tecavüzün gereğini idrar edip susuzluğunu böylelikle gideren miğdesiz bünyelere boka bakar gibi bakan bünyelerdir. doğru olanı yaparlar. şeytanın şerrinden allah'a sığınıp hakikat yolunda emin adımlarla ilerlerler... * *
şu an itibariyle hakkında dava açılması gereken hayvanın insanlık dışı söylemi.
(bkz: dikkat çekmek isteyen gence dikkatinizi çekerim)
belki imza olur bu size.
"bunu düşünenin beyin damarlarını sikeyim" dedirten durum. neymiş efendim mini etek bla bla. lan dingil, "iyi ki tecavüz var, mini etek giymiyorlar" diyeceğine, "keşke insanlarımız yeteri kadar modern olabilse de mini etek giyenlere kötü gözle bakmasa" desene. Ama yok, yolda yürürken güzel bir kız görünce "lan şunu bi' siksem ohh" diye düşünen adamdan bunları beklemek o kadar yanlış ki. tecavüz yüzünden örtünüyorlarmış, ben de örtülüleri görünce bir azıyorum, bir sikesim geliyor anlatamam sana. o örtülüleri aklımda tutuyorum, uygun bi' zamanda hemen attırıyorum. googledan kapalı kadın yazıyorum yakınlarda kimse yokken, çadırı dikiyorum.

sözlükte önemsenmemesi gereken, sikimsonik tespit yapıp haklı olduğunu zanneden yazarlar olduğunu anlamıza sebep olan sikimsonik cümle. bu tarz yazarları aslında ciddiye almamak gerekir ama olmuyor işte. (bkz: arif yerde oyun devam ediyor)
tecavüz etmeliyiz
neden
çünkü kadınlar korkup kapansınlar
neden kapansınlar
kimse tecavüz etmesin diye**
tecavüzün gerekli olduğunu sanan hasta beyinli yaratığı * eşek sudan gelse bile dövmesi gereken kişilerdir. aslında suç moderasyonda. yazar yapıyorsun bari takip et. sonra biz bir şey diyince dedi oluyoruz.
(bkz: genç kargalar rahatsız)
(bkz: ergen tespitleri)
bu gerekliliğin 1. derece akrabalarının yaşamasını umarak fikri daha da perçinlemesini umut ettiğim en silinesi başlık.

ayrıca;
"tecavüz olmasa herif, anlayabilir miydin örtünmenin gerekliliğini"
örtükçe abaza sayısını arttırıyorsunuz. afrikada üryan erkek kadınlar bu sığ fikre göre tecavüz manyağı olurdu. kendinizi örtün, şöyle güzel bir dantel ördürüp sonra içine girin ve çıkmayın orda olduğunuzu küf kokusundan tanıyacaklardır.
bunu idrak etmiş bünyelerin amına koyayım demekten kendini alamaz insan.
Bir gün zigana34 okuluna gitmektedir. Okul kapısına geldiğinde 2 adet ibnenin oral tacizine maruz kalmıştır. Ve okula kendisini nasıl attığını hatırlamıyor. Titriyordum. Evet aq sizin siktirin gidin diyemedim, kovalayamadım, sadece içeri hızlıca girebildim. Bir erkek olarak bile ben kendimi berbat, değersiz, kirlenmiş hissedebiliyosam; o pamuklara sarıp sarmalanması gereken güçsüz, narin kadını düşünemiyorum. Tacizi bile iğrençken tecavüzü meşruya taşıyan tecavüze uğramış zihnin pezevenkliğini yapmaya hazırım.
an itibariyle başlığı okuduktan sonra idrak etmiş bünyedir. böyle bir tesptitte bulunana tecavüz etmek günah sayılmamalı yahu!
tecavüzün bir tek bayanların başına gelmesi gereken ve mini etek giymeyip, örtünmekle engellenebilecek bir durum olduğunu düşünen bilinçsiz bünyenin saçmalıklarıdır. ve bilinmelidir ki dünyada ve ülkemizde o savunduğu düşünceye maruz kalan yüzlerce, binlerce erkek çocuğu var. bilginize...
tecavüzün sadece genç ve güzel kızlara yapıldığını düşünen bünyenin aptalca çıkışı. 10 yaşında daha mini etekten haberi olmaya bir kıza hatta erkek çocuklarına da tecavüz edilmesi de mi hayattan ders çıkartmak için. bunu söyleyen ya tecavüzcüdür ya da tecavüz sonucu dünyaya gelmiş bir insandır babasına bok attırmamak için söylüyordur.
(bkz: arkadaşın içtiğinden bana da)
dikkat çekmeye çalışan ergen söylemi.
o idrak eden bünyelerle umarım karşılaşırsın bol bol.
bir gün basına geldiğinde izlemek isterdim bu lafı eden bunyeyi. bakalım o zaman idrak ettiğine mutlu olacak mı?
yazar burda birşeyler anlatmaya çalışmış fakat anlayamadım.eğre bir yerden arak değile uçmuş arkadaş.