bugün

Hamdolsun bu işide yapıp battık aw. Sosu da lezzetliydi aw ya.
günde şu kadar satsam diye gaza gelerek açıldığına eminim...
dükkan açılacak zaman değil zaten.
Yok knk dükkan kirası yok en büyük karımız o dedik açtık sonra aylarca döner kestim aw sonra bi hesapladım zarar yazmışız kapattık.
bence bi kafe aç, sadece arkadaşların gelse yeter. e zaten kahve, çay maliyeti ne...
Onu da denedik onda ayda bir asgari ücret kazanıyorduk sonra eleman aldık karsız kapattık sattık.
yok artık emlak dükkanı, çiğ köfte de açaydınız. lokmacı da açtık de de şurada bayılayım...
Susun ya zaten karnım aç.
Emlakçı düşündük sonra şehir değiştirdim öyle yırttık ya ama iki yıla emlakçı açacağım ya.

Çi köfteci de çalıştım orada iyi yırttım meğer uyuşturucu satıyormuş piç oğuz lan bende diyorum bu çiğ köftenin hasılatını niye hep bana veriyor diye.

Lokmacı düşünmedim hiç.
japonya yı deneyin. vizede istemiyorlar. zik kadar mideleri var. azıcık koysan hemen doyar.
--spoiler--
Çi köfteci de çalıştım orada iyi yırttım meğer uyuşturucu satıyormuş piç oğuz lan bende diyorum bu çiğ köftenin hasılatını niye hep bana veriyor diye.
--spoiler--

uyuşturucunun hasılatını mı verecekti. bak bu lokmacı işini iyi düşün, fena gelecek var...
Orada iyi yırttım valla aha çiğ köfteci de italyan koltuk vardı üst kat LED ışıklı falan iyi para harcanmıştı o yüzden çalıştım bunda param kalmaz diye ama paramda kalmadı.

Lokmacı açmam o işi yapamam.
Dağdan domuz kıyıdan martı yakalayın karıştır tavuk döner diye itele gitsin. nasıl olsa denetleyen falan da yok.
işini iyi yapıp kalite ürün (fabrika pilici) kullanıp içine sadece sevgini katarsan ekmek yersin. öyle ahım şahım çok para kazandırır mı? genellikle hayır. evet..
Ben de bi ara çiğ köfteci açmayı düşündüm. Hala düşünmüyor değilim.