bugün

sevilir bu insanlar. küçük bir hatanızı görür, gelir düzeltmenizi söyler. ne kadar da güzel bir davranıştır bu ayrıca. ota boka mesaj atan tiplerle alakası yoktur.
iyiliğimizi isteyen olduğunu tahayyül ettiğimdir. umarım yanıltmayacak olanlardır.
bildiğin normal insandır. normali anormal göstermek bir yanılgıdır.
kesinlikle bana "la ne diyon" tarzında mesaj atan insan değildir bu. ki hatamı değil fikrimi sorgulamıştır.
az buçukta olsa içten içe gıcık olunan insandır.
eğer dolores umbridge gibi bir kadınsa ki kendisi söyle biridir kih kih güler hatayı söyler yav şaktır puşttur allahından bulması gerekir.

eğer lisede staj yaparken benden sorumlu olan abi ise on numara insandır defalarca söylemesine rağmen defalarca aynı hatayı yaptım defalarca uyardı.
gerçek dost kapasitesinde, empati kurmayı geliştirmiş, id ve süper egosu arasında dengeyi kurmuş bir kişiliğe sahip, eli öpülesi insanoğludur.
söyleyen insan çok yakınsa '' eyvallah kardeşim daha dikkatli olacağım'' diyerek olay kapatılır.
hiç tanımadığın birisi ise ve size yüksekten bakar gibi söylerse ağza ilk gelen söylenir.
aileden birisi ise mecbur kurallara uymak zorundasınızdır.
iş ortağınız uyarıyorsa ve kendisi de aynı hatayı yapıyorsa sizden bir adım önde olmak istiyordur.
aynı hatayı sürekli yapanlar siz yaptığınızda sizi uyarıyorsa umursamamak gerekir.